Resultaten voor resto gent italiaans

resto gent italiaans
 
La Dolce Vita.
Restaurant La Dolce Vita is gelegen in Ter Platen 2 in het gezellige Gent. We zijn vlot bereikbaar via de afrit Gent Centrum van de autosnelweg. De wagen kan je gemakkelijk kwijt in de buurtstraten., of je kan gebruik maken van de ondergrondse parking van het Sint Pietersplein.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Gent TripAdvisor.
Italiaans Pizzeria Vis en zeevruchten Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Een verborgen parel in Gent 02/05/2018. Pasta carbonara en pizza met parma 28/04/2018. 2 van 70 resultaten. Italiaans Mediterraan Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Top Italiaan 05/05/2018.
Italia Grill Italiaans Restaurant Gent Italiaans restaurant te Gent.
Wilt u in Gent eens echt genieten van de overheerlijke Italiaanse keuken, probeer dan absoluut Italia Grill aan het Sint-Annaplein. Girolamo Ricchitelli en zijn vrouw Pascale zullen u er met de typische zuiderse hartelijkheid ontvangen en u de heerlijkste Italiaanse gerechten opdienen.
Barbaro De Hipste adresjes van Gent.
Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken. koffie en zoet. Getest en goedgekeurd. eten en drinken, Nieuwe adresjes. Geplaatst door hipsteadresjesgent on 21 november 2016 1 december 2016. Geopend vanaf 5 november 2016 in de Rodekoningstraat 12 Patershol. Barbaro is een Italiaans restaurant met een hoek af.
Italiaans restaurant in Gent Osteria Delicati.
Het wijst op een plaats waar men kan genieten van een lekker glaasje wijn, maar ook een lekker hapje kan eten: eenvoudige, maar authentieke Italiaanse gerechten. Dit is dan ook de missie van Osteria Delicati: de échte, traditionele, Italiaanse keuken op de kaart zetten in Gent. ontdek ons restaurant. uw Italiaans restaurant in Gent.
Home.
Il Folletto, is een uniek concept van Italiaans eten die dicht aan het centrum van het stad Gent België gelegen is, een unieke plaats waar men kan genieten van de beste attenties en gerechten samen met een aangename en familiare sfeer.
The 10 Best Italian Restaurants in Ghent TripAdvisor.
Restaurants near 1898 The Post. Restaurants near Astoria Hotel Ghent. Restaurants near NH Gent Belfort. Restaurants near Novotel Gent Centrum. Restaurants near Ghent City Center. Restaurants near Graslei and Korenlei. Restaurants near St Michael's' Bridge. Restaurants near St. Bavo's' Cathedral Sint-Baafskathedraal.
FIRENZE.
lekker eten, gezellig, vriendelijk, familiaal 5 / 5. Van kleins af aan ga ik naar de Firenze. Telkenmale word ik met dezelfde warme vriendelijkheid ontvangen en bediend. Het is de leukste plek in Gent om lekker, ontspannen en gezellig te eten. Beste Italiaans restaurant in Gent 5 / 5.

Contacteer ons