Zoeken naar restaurant heusden zolder

restaurant heusden zolder
 
Home Hotel-Brasserie Savarin.
Rauw Restaurant Heusden-Zolder UiT in Vlaanderen.
Koerselsebaan 181 3550 Heusden-Zolder. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Van 27 januari 2018 tot 27 januari 2019. Etentje in Rauw HZ met de activiteitenvereniging Ehub. Rauw Restaurant Heusden-Zolder. Eten en drinken. Toon volledige agenda van Rauw Restaurant. Deel deze pagina.

Super gemotiveerd ga ik ervoor om mijn gasten hier aangename culinaire momenten te bezorgen. Welkom in t Bolderke! Previous Next Close. Open alle dagen vanaf 11u30 Keuken open vanaf 12u00-21u00. SLUITINGSDAGEN: DINSDAG en WOENSDAG. volg ons op. Je kan bij ons ook met Payconiq betalen! 3550 Heusden Zolder.
Restaurant Laurus Heusden Zolder.
Er is nog geen voorpagina-inhoud aangemaakt. Restaurant Laurus is een bijzonder restaurant in het mooie Limburgse Zolder met een prachtige uitstraling: modern, maar toch huiselijk. In de stijlvol gerestaureerde hoeve voelt u zich dadelijk thuis, dankzij de persoonlijke en warme bediening van gastvrouw Sonia Geraerts.
De Koriander in Heusden-Zolder Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Over het restaurant De Koriander. GROOTS RESTAURANT Groots is de passie voor koken, de gevarieerde menukaart en de zaal met 160 zitplaatsen bij Restaurant de Koriander in Heusden-Zolder. In hartje Limburg zorgt een jong en ervaren team voor een zorgeloze avond.
Secure Parking 3550 Heusden-Zolder Truckstop26Bis.
Koriander-Zolder.be.
De Koriander in Heusden-Zolder is een zaak van formaat. Binnen is er plaats voor zon 160 gasten en buiten kan je genieten van het mooie zonneterras. Ook de menukaart is hier groots. Je kan er terecht voor een kleine snack, een slaatje of een pasta maar evengoed voor een steak Italiano, paling int groen, kreeft n zelfs verse oesters.
Alle restaurants in Heusden-Zolder.
Mijn pocketresto aanmelden. Fout ontdekt of restaurant niet gevonden? Laat het ons weten! Alle restaurants in Heusden-Zolder IKIOSK NV 2015 Voorwaarden Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat. Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.
Welkom bij het Centrum te Heusden-Zolder.
Restaurant Het Centrum. Simonne en Valre heten U welkom. Dat wij U vriendelijk willen vragen. Vergeet even dat jachten en dat jagen. Wij trachten u t beste van het huis te geven. Maar bakken en braden duurt toch wel even.

Contacteer ons