Op zoek naar restaurant heusden zolder?

restaurant heusden zolder
 
Alle restaurants in Heusden-Zolder.
1.5 Km van centrum HeusdenZolder. 2.1 Km van centrum HeusdenZolder. 2.6 Km van centrum HeusdenZolder. 3.3 Km van centrum HeusdenZolder. 3.4 Km van centrum HeusdenZolder. De Pits The Lodge Hotel. 6 Km van centrum HeusdenZolder.

fblike href
Welcome Rauw BBQ.
Restaurant Sapori del sud in Heusden-Zolder uw heerlijke trattoria Sapori del sud Zolder.
Sapori del sud uw heerlijke trattoria. Sapori del sud dat is meer dan 2 decennia heerlijke Italiaanse specialiteiten in hartje Limburg. Onze gezellige familiezaak verwelkomt u graag voor een smakelijke maaltijd een vers gemaakte pasta of een pizza uit de houtoven vergezeld van een sprankelend wijntje. Elke ochtend kan u bij ons ook terecht voor een typische Italiaanse koffie. Beschikt u over weinig tijd voor een etentje buitenhuis? Geen nood u kan ook kiezen voor afhalen. Raadpleeg alvast onze menukaart onze wijnkaart en belegde broodjes. Onze trattoria is gelegen in Heusden-Zolder aan de Stationsstraat 123.
Restaurant Laurus in Heusden-zolder Vlaams Gewest Belgium GaultMillau.
Log in with Facebook. I forgot my password. I did not receive account confirmation instructions.
Hasan Yetik sluit noodgedwongen restaurant HLN Heusden-Zolder.
Art 27 pakt uit met campagne Samen. Oeps er liep iets mis! Laatste Kans voor Zaalvoetbalploegen! Alle foto's uit Heusden-Zolder. Zolder Waterrelaxatie voor zwangere koppels. Heusden Workshops in handwerk en hobby. Heusden-Zolder Meerijden Met Een Race Auto. Circuit Zolder / Spa Francorchamps. Heusden-Zolder Dans amusements avond In Feestzaal De Klimroos. Stuur ons jouw mooiste foto's Nu opladen. 2016 De Persgroep Digital Alle rechten voorbehouden. Lees de gebruiks en privacyvoorwaarden. Onze Franstalige nieuwssite www.7sur7.be. Volg het nieuws op onze zustersite in Nederland www.ad.nl.
Welkom bij het Centrum te Heusden-Zolder.
Dat wij U vriendelijk willen vragen. Vergeet even dat jachten en dat jagen. Wij trachten u t beste van het huis te geven. Maar bakken en braden duurt toch wel even.
Restaurants Toerisme Heusden-Zolder.
Telefoon 32 0 13 66 62 26. Open Ontbijt maandag 8 tot 10.30 uur. dinsdag tot vrijdag 5.30 tot 10.30 uur. zaterdag en zondag 8 tot 10.30 uur. Maaltijden maandag tot vrijdag 11 tot 22 uur. zaterdag en zondag 11.30 tot 22 uur. Tel 32 0 11 91 15 34. Aantal zitplaatsen 100 terras 106. Gesloten dinsdag en woensdag. fax 32 0 11 42 32 90.
Koriander-Zolder.be.
Veel meer dan een brasserie. De Koriander in Heusden-Zolder is een zaak van formaat. Binnen is er plaats voor zon 160 gasten en buiten kan je genieten van het mooie zonneterras. Ook de menukaart is hier groots. Je kan er terecht voor een kleine snack een slaatje of een pasta maar evengoed voor een steak Italiano paling int groen kreeft n zelfs verse oesters. Maar er is meer veel meer. Het jonge maar ervaren team van De Koriander staat altijd klaar om je met een glimlach te begroeten en er heerst een leuke en ontspannen sfeer. De kaart biedt een uitgebreide keuze aan vers huisbereide gerechten die je in bijna heel Limburg niet vindt.

Contacteer ons