Resultaten voor pasta gent

pasta gent
 
Basic Italian.
Nieuwe hotspot in Gent Pasta La Vista ELLE.be.
Pasta La Vista opende een kleine maand geleden haar deuren op de Nederkouter in Gent en brengt je naar hogere pastasferen. Eerst kan je kiezen welke soort pasta je graag eet: penne, spirelli, volkoren spirelli of spaghetti. Daarna heb je de keuze uit wel 14 verschillende sauzen.
BASTA De Hipste adresjes van Gent.
Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken. koffie en zoet. Getest en goedgekeurd. eten en drinken, Nieuwe adresjes. Geplaatst door hipsteadresjesgent on 4 mei 2017 11 mei 2017. Geopend sinds begin maart 2017 in de Zuidstationstraat 2. BASTA is een Italiaans restaurant, maar dan eentje die origineel uit de hoek durft te komen. Naast de traditionele pastas, staan er heel wat sappige burgers op de menukaart. Ze worden geserveerd in een houten kratje, telkens opgediend met bijhorend ijzeren mandje voor de frietjes, een slaatje en sausje. Verder ook salades, veggie en vegan menus en steak op lavasteen. Niet te veel parlare, maar gewoon lekker en daarmee basta! Meer info kan je vinden op de Facebookpagina of de website. Please follow and like us.: basta burgers hamburgers italiaans pasta restaurant salades steak vegan vegetarisch veggie zuidstationstraat.
Sabine keurt spaghetti bolognese HLN Gent.
Een pot pasta met verse saus, met zongedroogde tomaten en zelfs groentjes! Verder is het exact wat verwacht werd: spaghetti. Onverhoopt lekker, om pasta uit een kartonnen bakje te zijn. Geen idee, ik ben Pascale Naessens niet. FOND VOOR DE VLASMARKT? Best wel, een stevige portie mét kaas, je kan er zeker een paar uur tegen. Deel dit verhaal op.: Meer nieuws uit Gent.
Pasta Gent 1 Basic Italian.
Basic Italian in Gent 1. Ben je van Gent en ben je op zoek naar een heerlijke beker Italiaanse pasta om mee te nemen die je helemaal zelf kan samenstellen, die vliegensvlug klaar is en die ook nog eens heerlijk smaakt?
FIRENZE.
Duetto di pasta vegetariano rigatoni alla norma, ravioli ricotta e spinaci. Pesce spada alla griglia met tagliatelle. Sorbetto al limoncello. Info coming soon. lekker eten, gezellig, vriendelijk, familiaal 5 / 5. Van kleins af aan ga ik naar de Firenze. Telkenmale word ik met dezelfde warme vriendelijkheid ontvangen en bediend. Het is de leukste plek in Gent om lekker, ontspannen en gezellig te eten.
Pasta Go, Gent Tel: 0473212. Snack-bars goudengids.be.
Sint-Amandstraat 48, 9000 Gent. 0473 21 25 54. 23 augustus 2013. Pasta Go is een snackbar waar ze pastabekertjes aanbieden. Het interieur is modern. Je kan er de pastabekertjes afhalen of ter plaatse eten. Er zijn dagelijks een 4-tal verschillende sauzen.
Verse pasta kopen bij Pastati is puur genieten.
14 januari 2017 Verse pasta in de diepvries: succesvolle actie! Wisten jullie dat onze verse pasta perfect kan ingevroren worden? Zonder kwaliteitsverlies kan je de pasta, de ravioli's' en de lasagne invriezen. Gemakkelijk voor de inspiratieloze dag of een dag. Dok zuid, 9000 Gent.
17 restaurants waar de spaghetti bolognese écht de moeite is Culinair KnackWeekend.be.
Onderbergen 42, 9000 Gent, 09 224 36 27. De Meyboom Brussel. Deze volkse, typisch Brusselse kroeg met authentieke lambriseringen serveert alleen spaghetti. Het unieke huisrecept van de bolognese bevat koriander. Zandstraat 39, 1000 Brussel, 02 219 55 99. Den Boule Leuven. Dit is een typisch studentencafé, maar ook alumni zijn meer dan welkom. Het inte-rieur hangt vol studentikoze, nostalgische curiosa en bij de spaghetti drink je uiteraard een frisse pint. Augustijnenstraat 2, 3000 Leuven, 016 22 58 97. Den Trol Schoten. Al meer dan dertig jaar is de spaghetti van Den Trol een begrip in het Antwerpse. Voor een lief prijsje krijg je een gigantische kom bolognese met een bergje grofgemalen kaas voorgeschoteld. De saus is eenvoudig, maar lekker pittig. Gelmelenstraat 157, 2900 Schoten, 03 685 01 26. De perfécte afsluiter na een weekendwandeling in de pittoreske omgeving van O.L.V. Een heerlijke spaghetti in de oude windmolen van Kapitein Zeppos. Je kunt kiezen tussen verse of gedroogde pasta.

Contacteer ons