Resultaten voor restaurant roeselare

restaurant roeselare
 
AL GARDA Italiaans restaurant Roeselare pizzeria pizza's' pasta's' ristorante italiano West-Vlaanderen.
051 20 00 34. Al meer dan 25 jaar is het italiaans restaurant Al Garda een begrip in Roeselare. Klanten komen van ver om onze gevarieerde Italiaanse keuken te proeven. Naast onze overheerlijke pizzas biedt onze menukaart ook een aantal klassiekers.
Orchidee Gastronomisch Restaurant Roeselare.
Weg van alle drukte en toch aan de rand van het stadscentrum., Gastronomie, klasse en rust in perfecte harmonie. Op een hoogte van 36 meter. Met een panoramisch zicht, een streling voor het oog. Omdat genoegens in het leven enkel onder vrienden gedeeld worden. Gastronomisch restaurant Orchidee.
Restaurant Tafel Madeleine Roeselare.
Na 40 jaar leegstand is het een grote uitdaging om hier onze toekomstige zaak te vestingen. In augustus zijn we er met verenigde krachten aan begonnen om deze prachtige woning zoveel mogelijk in haar originele staat te herstellen. Op het gelijkvloers komt het restaurant met een ruim terras waar we ons huidig concept verder zetten.
Lenord.
Restaurant T Sterrebos.
Naast onze dagschotels of maandmenu hebben we ook klassiekers op onze Kaart. Voor de liefhebbers is er ook altijd een. Geniet mee van onze gezellig restaurant en kijk nu naar enkele leuke sfeerbeelden. Wij nemen ons jaarlijkse verlof van 8 maart tot 24 maart.
Pizzeria Roeselare pizza restaurant Roeselare Pizza Hut Restaurant Roeselare.
Pizza Hut Roeselare is het uitgelezen restaurant om samen met vrienden en familie uit eten te gaan in een relaxte en gezellige omgeving. Tevens is er elke middag een Pizza Buffet, waar je je à volonté kan bedienen uit een selectie van zes verschillende Pan Pizzas: een excellent lunchidee!
Restaurant Sofie's' Choice Roeselare.
RESERVEER HIER JE TAFEL ONLINE VIA TABLEFEVER EN KRIJG ONMIDDELLIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE. Op zaterdagavond serveren wij enkel ons menu Smaak en Creatie. Vanaf 6 personen serveren wij enkel het menu en is r eservatie enkel telefonisch mogelijk. Restaurant Sofie's' Choice.
restaurant de witte merel roeselare.
bistro de witte merel een impressie. de witte merel roeselare restaurant interieur. de witte merel roeselare restaurant over ons. witte merel sam. de witte merel roeselare restaurant interieur chef. de witte merel roeselare restaurant impressie. de witte merel roeselare restaurant een impressie.
Restaurant/bar Restaurant/Bar Hotel Mercure Roeselare.
Culinair genieten in het Hotel Mercure Roeselare. Hotel Mercure Roeselare opent haar restaurant 15 september! Het kloppend hart van het nieuwe Hotel Mercure Roeselare is haar restaurant, waar zowel internationale gasten als lokale foodies samenkomen voor een lunch op deze fantastische diner locatie.

Contacteer ons