Zoeken naar restaurant roeselare

restaurant roeselare
 
BistroNovo Bistro en Restaurant Roeselare Home.
8800 Roeselare 051 22 01 22 info@bistronovo.be. Hugo Verrieststraat 12. 051 22 01 22. De chef van Bistro Novo serveert een eerlijke klassieke keuken waarbij rekening wordt gehouden met streekproducten en het seizoen, dit alles omkaderd door een gezellig interieur.
Restaurant Pieter Kookt Roeselare.
Meer info via chef@pieterkookt.be. Delaerestraat 32, 8800 Roeselare chef@pieterkookt.be 051 20 00 07. Wil je ook genieten van Pieter zijn kookkunsten? Reserveer dan hier online een tafeltje. Hopelijk tot gauw! Wil je iemand blij maken met een etentje bij Pieter" Kookt?
Welkom IL TRULLO.
Rijselstraat 2 8800 ROESELARE Contact! Welkom bij Il Trullo., Met Il Trullo heeft Roeselare er een Italiaans restaurant bij! Zaakvoerder Giuseppe bereidt u persoonlijk de lekkerste gerechten uit zijn geboorteland, terwijl zijn echtgenote Rosa u vlot bedient in de zaal.
restaurant de witte merel roeselare.
bistro de witte merel een impressie. de witte merel roeselare restaurant interieur. de witte merel roeselare restaurant over ons. witte merel sam. de witte merel roeselare restaurant interieur chef. de witte merel roeselare restaurant impressie. de witte merel roeselare restaurant een impressie.
Home.
Sponsoring Knack Roeselare. Sponsoring Knack Roeselare. Welkom op de website van Tearoom Restaurant Pizzeria San Marco. Gelegen in het centrum van Roeselare, te midden van de winkels van de Canada Galerij en de Ooststraat. Op vijf minuutjes stappen van de Grote Markt, de Cityscoop en het station.
Eethuis de Steeg.
DE HUISKAMER.
à la carte. à la carte. De Huiskamer is een gezellig trendy restaurant te Roeselare. Wij verwelkomen jullie graag in onze Franse bistro. We vertrekken vanuit de klassieke Franse keuken maar geven het een moderne toets. Powered by TableFever. All New Page.
BOURY RESTAURANT CASPIUM MUSA.
PRIVATE DINING CONFERENCES. Musa, met zicht op de tuin en de keuken, biedt plaats aan groepen van minimum 12 tot maximum 26 personen. Deze ruimte is zowel geschikt voor intieme diners met familie en vrienden als voor het organiseren van conferences.
HET RIJK DER ZINNEN Restaurant.
Vrouwestraat 9 8800 ROESELARE 051.22.54.05. 1 2 3 4. WELKOM BIJ HET RESTAURANT HET RIJK DER ZINNEN. In Roeselare kan u in Het Rijk der Zinnen terecht voor een gevarieerde bistrokeuken in een gezellige omgeving. Het tijdloze interieur straalt een warme charme uit.

Contacteer ons