Meer resultaten voor restaurant roeselare

restaurant roeselare
 
BOURY RESTAURANT CASPIUM MUSA.
A video we created to give foodies and fans a look into the rush and routines that beat in the Boury kitchen. 051 62 64 62. Gesloten op zondag en maandag. zondag 22 oktober 2017 Birthday menu 7 Years of Boury. zondag 29 oktober tot en met woensdag 08 november lunch.
BistroNovo Bistro en Restaurant Roeselare Home.
Bistro Novo Geoffrey Francis Hugo Verrieststraat 12. 8800 Roeselare 051 22 01 22 info@bistronovo.be. 051 22 01 22. De chef van Bistro Novo serveert een eerlijke klassieke keuken waarbij rekening wordt gehouden met streekproducten en het seizoen dit alles omkaderd door een gezellig interieur. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen. parttime medewerker koude keuken/afwas GEEN avondwerk. flexijob/studenten zaal keuken en afwas. Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op met bijgevoegd uw cv naar info@bistronovo.be. Vrijdag 21 juni Nationale Feestdag.
Welkom bij Gastronomisch restaurant Ma Passion.
Terwijl u een keuze maakt serveren wij het aperitief op het zuiders terrasje of in de stijlvolle lounge. Comfortabele zetels een rustgevend strijkje op de achtergrond een maandmenu waaruit u naar believen kan selecteren. Om de maand componeert de chef een nieuwe cantate rond twee belangrijke themas de markt en de seizoenen. Geen zware gebonden sausen of boterkanonnades maar smaakvolle jus en subtiele infusen vormen het trait-dunion tussen de gerechten onderling. Wie dat wenst kan het aantal gangen beperken. Als het wat sneller moet serveren wij op weekdagen s middags een vlotte zakenlunch.
Restaurant AZ Delta Roeselare-Menen.
U kunt samen met uw familie en vrienden terecht voor een hapje en een drankje in het restaurant. Op werkdagen is het restaurant open van 8.30 uur tot 19 uur. en in het weekend van 9 uur tot 18.30 uur. AZ Delta Rode-Kruisstraat 20 Roeselare info@azdelta.be.
Tafel 14 roeselare restaurant tablefever.
Restaurant T Sterrebos.
In Restaurant t Sterrebos. gelegen in het hartje van West-Vlaanderen heten Olivier Jens jullie van harte welkom in het prachtig kader waar de gezelligheid troef is. In de winter heb je de aangename warmte van de houtkachel in de zomer kan men genieten op het prachtig terras met uniek zicht op het kasteel. Voor vlotte service kan je altijd reserveren op 051 211 796. Dagschotel tijdens de werkdagen aan 16 00 euro. Wij verzorgen bedrijfsfeesten groepen communie's. Elke week nieuwe suggestie's. Zaterdagmiddag weekendlunch 1600 euro. Gesloten op woensdag en donderdag. Prachtig terras aan het kasteel. Kasteelmenu aan 35 euro zie menu. Nieuwe feestzaal tot 60 personen beschikbaar. Gezellig tafelen op ons ruime terras.
HET RIJK DER ZINNEN Restaurant.
1 2 3 4. WELKOM BIJ HET RESTAURANT HET RIJK DER ZINNEN. In Roeselare kan u in Het Rijk der Zinnen terecht voor een gevarieerde bistrokeuken in een gezellige omgeving. Het tijdloze interieur straalt een warme charme uit. Eigenares Ingrid Soete wijzigt het bovendien regelmatig volgens de seizoenen met telkens hetzelfde doel iedereen moet zich hier op zijn gemak voelen. In dat opzet slaagt ze keer op keer! De kaart biedt hoofdzakelijk gerechten uit de Frans-Italiaanse keuken met ondermeer een brede waaier aan pastabereidingen. Paling en lamshaasje behoren tot de specialiteiten van het huis. U vindt eveneens steeds enkele overheerlijke suggesties op het krijtbord.
Restaurant/bar Restaurant/Bar Hotel Mercure Roeselare.
Culinair genieten in het Hotel Mercure Roeselare. Hotel Mercure Roeselare opent haar restaurant 15 september! Het kloppend hart van het nieuwe Hotel Mercure Roeselare is haar restaurant waar zowel internationale gasten als lokale foodies samenkomen voor een lunch op deze fantastische diner locatie. Ons restaurant is open van 12u tot 14u en s avonds van 18u tot 22u. Tijdens de weekdagen bieden onze chefs een overheerlijke daglunch aan. Het restaurant is elke dag open. Onze chef stelt dagverse streekproducten centraal in het menu. In ons gastronomisch restaurant heeft u een ruime keuze à la carte en uit wekelijkse suggesties van de chef.
Restaurant Roeselare Restaurant de Ooievaar gezellig tafelen en lekker eten in Roeselare verse streekgerechten franse keuken.
We verwelkomen u graag op onze website. U vindt er een waaier aan informatie over ons restaurant. Als u verdere informatie wenst verwijzen we u graag naar onze contactpagina om uw vragen persoonlijk te stellen. Gezellig dineren zakelijk of onder vrienden blijft een leuk gegeven. Wij bieden u de keuze tussen onze seizoenskaart of het menu à la carte. De menus worden tweemaandelijks gewijzigd. In de loop van het jaar bieden wij u ook arrangementen aan voor bepaalde gelegenheden. klik hier voor overzicht van onze menu's. De Gouden Vork 2016.

Contacteer ons