Resultaten voor sterrenrestaurant gent

sterrenrestaurant gent
 
Danny Horseele verhuist sterrenrestaurant van Brugge naar Gent Eating.be / Le blogEating.be / Le blog.
9 Jul by laurent. De geruchten dat tweesterrenchef Danny Horseele de keuken van het gastronomisch restaurant in de Ghelamco Arena in Gent gaat leiden zijn nu ook bevestigd. Maar Horseele begint er niet helemaal van nul zijn zuurverdiende sterren neemt hij gewoon mee. Danny Horseele stond dertig jaar lang achter het fornuis in t Molentje in Zeebrugge. Twee sterren en een bekroning tot Chef van het Jaar door GaultMillau konden echter niet helpen dat het restaurant in 2008 failliet ging. De tweesterrenchef bleef niet bij de pakken zitten en opende datzelfde jaar een nieuw restaurant in Dudzele onder zijn eigen naam.
Dining with the Stars België en Luxemburg.
Heerlijk uit eten bij de culinaire top van België en Luxemburg
Re-Belges de champagnepop-up van sterrenrestaurant Sans Cravate ZNOR magazine.
Bij ZNOR houden we van authentieke plekken. No-nonsense met karakter en liefst nog vernieuwend ook. Naar precies dát soort hippe adressen gaat hoofdredactrice
Michelingids 2015 Overzicht van alle sterrenrestaurants Culinair KnackWeekend.be.
België telt voortaan 127 restaurants met één of meerdere sterren. Een overzicht.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
En in 2011 wonnen we de Gouden Vork. schuilt achter de gevel van een oud elektriciteitsgebouw net buiten het centrum van Gent. Laat je in dit industriële interieur verrassen door een weelde van zinderende smaken aromas en kleuren. Het karaktervolle interieur van Volta. smelt samen met de creatieve moderne keuken van chef Davy De Pourcq. Hij creëert een verfijnd 5 en 6-gangenmenu op basis van eerlijke topingrediënten zoals onze zelfgekweekte bio-groenten. Laat je verrassen door zijn frisse kijk op het culinaire. In de open keuken zie je onze chef trouwens aan het werk terwijl je dineert. Onze huissommelier Philippe De Vogelaere gidst je graag door onze uitgebreide exclusieve wijnkaart.
Publiek.
Reserveer / 32 9 330 04 86.
Restaurant Vrijmoed Home.
Welkom bij Restaurant Vrijmoed Vlaanderenstraat 22 9000 Gent 32 9 279 99 77.
Michelin sterren 2015/2016 alle restaurants met een michelin ster vind je michelin restaurant via dinnersite.be 2015 / 2016 dinnersite.be.
Michelin sterren 2015/2016 alle restaurants met een michelin ster vind je michelin restaurant via dinnersite.be 2015 / 2016 Michelin sterrenrestaurants 2016 dinnersite.be restaurantgids
Dagen Zonder Vlees 65 adressen om lekker vegetarisch te eten Culinair KnackWeekend.be.
Hoe lekker is een vegetarische schotel? Je proeft het in deze 65 restaurants met een uitstekend vegetarisch aanbod.

Contacteer ons