Resultaten voor sterrenrestaurant gent

sterrenrestaurant gent
 
Michelin sterrenrestaurants 2017.
Michelin sterrenrestaurants 2017. De prestigieuze Michelin gids 2017 telt negen nieuwe restaurants met 1 Michelin ster in België.Vijf restaurants in Vlaanderen Kelderman, Castor, Vol-Ver, t Korennaer en Colette, drie in Brussel Bozar Brasserie, La Villa Emily en Wine in the City en één in Wallonië Quadras.
Gent houdt vier Michelinsterren, geen nieuwkomers Gent Het Nieuwsblad.
Gent De nieuwe Michelinsterren zijn maandag uitgereikt op de Horeca-Expo in Gent. De vier Gentse restaurants die vorig jaar een felbegeerde Michelinster kregen houden hun bekroning. Maar er komt geen enkele ster bij in Gent, ook niet voor het vaak getipte restaurant Oak.
Danny Horseele verhuist sterrenrestaurant van Brugge naar Gent Eating.be / Le blogEating.be / Le blog.
Horseele noemt de nieuwe stap een aanbod dat hij niet kon weigeren. In De Morgen gaf hij aan dat Brugge wat verzadigd is met tal van sterrenrestaurants, terwijl in Gent meer ruimte is. De goede punten van Michelin en GaultMillau respectievelijk twee sterren en een score van 18/20, die neemt de chef gewoon mee naar de nieuwe locatie.
Sterrenrestaurant Danny Horseele dan toch failliet De Standaard.
21/08/2013 om 1154: Sterrenchef Horseele gaat dan toch koken in Gents voetbalstadion. 09/07/2013 om 1037: Danny Horseele verhuist sterrenrestaurant van Brugge naar Gent. Vandaag om 1131: Op zoek naar Alexandre Van Damme, de onzichtbare miljardair. Vandaag om 1114: Ladies Night: Alles wat je wil weten over poetsen, wassen en strijken.
Re-Belges: de champagnepop-up van sterrenrestaurant Sans Cravate ZNOR magazine.
29/01/2016 at 1500.: Re-Belges: de champagnepop-up van sterrenrestaurant Sans Cravate. Posted by Dirk Smets. Bij ZNOR houden we van authentieke plekken. No-nonsense, met karakter en liefst nog vernieuwend ook. Naar precies dát soort hippe adressen gaat hoofdredactrice Eline VandeGehuchte van Newplacestobe op zoek.
Welkom bij Hertog Jan Gert De Mangeleer Joachim Boudens.
Bestel uw Hertog Jan cadeaubon doosje of koop een digitale cadeaubon. Onze cadeaubonnen zijn beschikbaar als vaste menukeuzes, inclusief en exclusief dranken, en als waardebon. De digitale cadeaubon kan gebruikt worden in het restaurant of in onze webshop. Cadeaubonnen in onze webshop.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Zo bezorgden de bio-groenten uit eigen moestuin ons de GaultMillau-titel van Beste Groenterestaurant van het land in 2013. En in 2011 wonnen we de Gouden Vork. schuilt achter de gevel van een oud elektriciteitsgebouw, net buiten het centrum van Gent.
Oak Gent.
Culinaire top Visit Gent.
Film Fest Gent. Piep kijk en doe. Zakje vol verrassingen. Hoogtepunten van het jaar. Waar is het? Javascript is required to view this map. In de kijker. De Gentse musea zetten hun deuren de hele avond open voor het publiek.

Contacteer ons