Resultaten voor sterrenrestaurant gent

sterrenrestaurant gent
 
Chambre Séparée.
Gent, mag er gerust nog een sterrenrestaurant bij hebben' Gent De Standaard.
Eens je die stempel hebt, werk je immers onder een grotere druk, omdat de mensen verwachten dat het altijd lekker zal zijn. Langs de andere kant heb ik toch al van veel klanten gehoord dat Gent er gerust nog een sterrenrestaurant mag bij hebben.
4 bekende duos runnen eigen 2 sterren restaurant. Reserveren kan nu! VTM.
4 bekende duos met een passie voor lekker eten worden binnenkort ondergedompeld in de meest intensieve restaurantervaring ooit. In het gloednieuwe VTM-programma 2 Sterren Restaurant slaan Roel Vanderstukken Kürt Rogiers, Marie Verhulst Andy Peelman, Bieke Ilegems Erik Goossens en Jacques Vermeire Herman Verbruggen de handen in elkaar om hun stiekeme droom waar te maken: een eigen restaurant openen. Dat doen ze op 4 toplocaties in Brugge, Gent, Mechelen en Leuven en onder het allesziend oog van sterrenchef Sergio Herman.
Naturell Gent all senses cuisine.
Het tweemaandelijks wisselende menu wil een expressie zijn van het seizoen en zijn producten, bepaalde gerechten worden subtiel begeleid met natuurlijke geuren en proevertjes om een maximale beleving van het gerecht te kunnen ervaren. Een nieuwe belevenis. In het centrum van Gent.
BODO RESTO, Gent.
Dat heeft het nieuwe Bodo in Gent goed begrepen. Bruno Van Spauwen, De Standaard. Bij het buitenwandelen klinkt het in koor: Hier komen we terug! Wat een prijs-kwaliteitverhouding! Wat een leuke sfeer! ELISE DESCAMPS, GOESTING MAGAZINE. Gentse waterzooi was originally made with fish but its now more typically found made with chicken.
Restaurant Horseele in de Ghelamco Arena, thuishaven van KAA Gent.
A top chef and a top restaurant in the most beautiful stadium of Belgium, that is Restaurant Horseele in the Ghelamco Arena, home of KAA Gent. Our chef, Danny Horseele, has 45 years of experience: a Michelin star and a score of 17/20 in Gault-Millau are the results of his craftsmanship, always offering refined dishes based on fresh products!
Restaurant Vrijmoed Home.
Jenever en Gin. Reserveer Online 24/24. Guide Michelin Gault Millau: 16/20 Award GaultMillau: Dessert van het jaar 2017 Award Gault Millau: Best Veggie Menu Benelux 2016/2017 Award jonge topchef van Vlaanderen 2015 Ambassadeur Ode Flander Winnaar de" gouden goesting" Oost-Vlaanderen 2015.
Jan Van den Bon.
Het restaurant is mooi gelegen aan het Citadelpark, groene long van de Arteveldestad, waar tevens het museum van hedendaagse kunst, het Smak, zijn onderkomen vindt. Op een boogscheut van de stadskern en langszij de kleine ring rond Gent, dus ook vlot bereikbaar voor wie van de snelweg komt.
Michelingids 2018: Overzicht van alle sterrenrestaurants in België Culinair KnackWeekend.be.
94 Keer gedeeld. Michelingids 2018: Overzicht van alle sterrenrestaurants in België. Eva Kestemont Redactrice KnackWeekend.be. 20/11/17 om 2022: Bijgewerkt om 2021.: In Flanders Expo in Gent werden vandaag de nieuwe Michelinsterren uitgereikt. Dit zijn alle sterrenrestaurants van België in 2018.

Contacteer ons