Resultaten voor resto gent

resto gent
 
Restaurant Cochon De Luxe Brabantdam 113, 9000 Gent.
Brabantdam 113, Gent T: 09 336 16 72 E: info@cochondeluxe.be. Welkom in Cochon de Luxe. Ons restaurant dat in teken staat van gastvrijheid gastronomie met een beetje humor en hier en daar een hoek af. We kozen ervoor om alles met ons 2 te doen om het zo persoonlijk mogelijk te houden.
Vleesrestaurant Gillis Lunchen of dineren in Gent? Gillissen is genieten van gerijpt vlees.
A la carte. Het allerbeste keurvlees restaurant van Gent. om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Over ons team. Omer komt uit hetzelfde nest als Lukas, een gezin van acht. Met tienen aan de tafel, dagelijks gewone boerenkost, op zon en feestdagen een culinaire belevenis.
Michelin Restaurants Gent: Gids van de beste restaurants van Gent.
Route via deze plaats. Restaurants Michelin Gent. Alle Michelin restaurants in Gent: sterrenrestaurants in Gent en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Gent.
Publiek.
Oak Gent.
FIRENZE.
Van kleins af aan ga ik naar de Firenze. Telkenmale word ik met dezelfde warme vriendelijkheid ontvangen en bediend. Het is de leukste plek in Gent om lekker, ontspannen en gezellig te eten. Beste Italiaans restaurant in Gent 5 / 5.
Lepelblad Restaurant.
De gerechten zijn eenvoudig, de producten zijn dat niet: kwaliteit en gezondheid primeren steevast en de zoektocht naar de perfecte ingrediënten van bij ons stopt nooit. Koken doen we seizoensgebonden en met een originele twist! Gent is een stad die naast geschiedenis, cultuur en kunst ook heel wat bijzondere eetadresjes te bieden heeft.
Domestica.
Volgende link kan makkelijk uw reisweg uitstippelen tot voor onze deur of één van de dichtsbijzijnde parkings Sint-Michielsparking of Kouter: http//gent-circulatieplan.anyways.eu.: Het restaurant is gelegen in het hartje van Gent in een oud herenhuis anno 1870. De renovatie van het pand duurde ongeveer 35, jaar.
Gent Restaurant in Middeleeuwse Patershol.
Tijdens mijn laatste bezoek geraakte ik met chef Christophe en zn vrouwtje Hilda aan de praat. Gepassioneerde, vriendelijke mensen, gebeten door het vak. Hun toewijding zit in elk gerecht. Een echte aanrader. Ik googlede op Gent restaurant en vond via Tripadvisor dit pareltje.

Contacteer ons