Meer resultaten voor restaurants in gent

restaurants in gent
 
Restaurants Visit Gent.
Voor vegetariërs is Gent de biologische hemel. Naast tientallen toffe en eigenwijze. Er zijn ontelbaar veel restaurants in Gent. In de middeleeuwse wijk Patershol vind je. Dario Elke Thomas en Phoebe. Gezin dat graag uit eten gaat kiest voor restaurants waar ook de kinderen welkom. Twintigers met zwak voor shopppen kiezen restaurants met gevarieerd en snel.
Two4One Restaurant zoeken.
de website voor korting bij restaurants en brasseries. Gedetailleerde informatie voor elk restaurant elke taverne elke brasserie van België en vlaanderen
Erkenning als sociaal restaurant Stad Gent.
Aan de erkenning zijn voorwaarden verbonden. De Stad Gent en OCMW Gent kunnen werkingsmiddelen toekennen aan erkende sociale restaurants. Om voor werkingsmiddelen in aanmerking te komen moet de aanvrager erkend zijn als sociaal restaurant conform de bepalingen uit het reglement voor de erkenning van sociale restaurants. Dit reglement voorziet in drie afzonderlijke pijlers. Pijler 1 sociale tewerkstelling en begeleiding. Pijler 2 aanbieden van sociale tariefmaaltijden. Pijler 3 aanvullende projecten in het kader van het stimuleren van sociale cohesie. De uitgekeerde bedragen verschillen per pijler. Pijler 1 Sociale tewerkstelling en begeleiding. Statuut artikel 60 7 en arbeidszorg definitie OCMW.
Openingsuren Restaurants Gent.
Amadeus is momenteel gesloten Bekijk de openingsuren. Amadeus is momenteel gesloten Bekijk de openingsuren. BallsGlory is momenteel gesloten Bekijk de openingsuren. Belga Queen is momenteel gesloten Bekijk de openingsuren. Bij den wijzen en den zot gesloten. Bij den wijzen en den zot is momenteel gesloten Bekijk de openingsuren.
Pagina 3 Michelin Restaurants Gent Gids van de beste restaurants van Gent.
Autre établissement du supérieur. Alle Michelin restaurants in Gent sterrenrestaurants in Gent en omgeving Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres prijs mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Gent. Alles van ViaMichelin Gent. Michelin restaurants in uw land.
Eten en drinken Visit Gent.
De favoriete adresjes van 9 Gentenaars. Als foodie kun je in Gent niet alleen terecht in de vele restaurants van de stad. Wat is er te doen? 80 Days of Summer. Hoogtepunten van het jaar. 123-piano is een muzikaal project dat via live muziek mensen samenbrengt en spontane reacties uitlokt. Eigenzinnig festival in de Gentse voorhaven met een kleurrijk en origineel programma.
restaurant cassis gent lunch van de week in restaurant Cassis op de Vrijdagmarkt Gent.
LUNCH van Maandag 3 t/m zaterdag 8 juli. Tartaar van gerookte zalm en omegabaars / kruidenmayonaise / aardappelkrokantje. Oesters 4 stuks 400. Victoriabaars / aardappel met tijm / tomaat / basilicum. Cannelloni / spinazie / ricotta / Mexicaans gehakt.
Dali Dali Restaurant.
a stylish setting for every business lunch or culinary break. T 32 09 235 04 00. F 32 09 235 04 04.
De 10 beste restaurants in Gent TheFork.
De beste restaurants in Gent. 11 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Prijs van laag naar hoog. Prijs van hoog naar laag. Nederkouter 3 9000 Gent. Nieuwebosstraat 1 9000 Gent. Donkersteeg 23 9000 Gent. Sint-Pietersnieuwstraat 154 9000 Gent.

Contacteer ons