Resultaten voor restaurants in gent

restaurants in gent
 
restaurant cassis gent lunch van de week in restaurant Cassis op de Vrijdagmarkt Gent.
restaurant cassis gent. ONZE WEKELIJKSE LUNCH. van Maandag 12 t/m zaterdag 17 maart. open koude lasagne met pesto van gegrilde courgette / serranoham / ricotta. oesters 4 stuks 4, 00. zeebaars / witte kool zoetzuur / witte wijnsaus met Tierentijnmosterd.
Dit zijn volgens u de drie beste restaurants van Gent nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Zowat het signatuurgerecht van de Marokkaanse keuken: een groot stuk lam of schaap dat urenlang op laag vuur langs de grill of in de oven gegaard wordt, tot je het vlees met een lepel van het bot kan halen. Het is alvast een reden om terug te komen, want niet veel restaurants willen zo'n' arbeids en tijdsintensief gerecht op de kaart zetten. Charlotte heeft ons ondertussen laten kennismaken met de witte en rode Marokkaanse huiswijnen, die verrassend kwaliteitsvol uit de hoek komen. Chef Aziz laat het zoet in zijn desserten achterwege: een griesmeelpuddinkje met cactusvijgen en een carpaccio van appelsien met kaneel en rozenwater zijn verfrissend en absoluut niet plakkerig en vormen samen met een perfect gezette muntthee een mooie afsluiter van een Marokkaanse chef die duidelijk boven de groep uitstijgt. En die bovendien zijn prijzen mooi onder controle houdt. Keuken: 8/10 Bediening: 8/10 Comfort: 6/10. Mogador, Mageleinstraat 8, Gent, www.mogador-gent.be.
Michelin Restaurants Gent: Gids van de beste restaurants van Gent.
Restaurants Michelin Gent. Alle Michelin restaurants in Gent: sterrenrestaurants in Gent en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Gent. Alles van ViaMichelin: Gent.
17 uitstekende culinaire adressen in Gent Culinair KnackWeekend.be.
Hij studeerde af aan Ter Groene Poorte, was sous-chef in De Snippe, werkte in de brigade van La maison Troisgros, ging drie jaar aan de slag in Hof van Cleve, deed de opstart van Kasteel Withof in Brasschaat en zette Volta in Gent op de rails.
Eten Drinken Visit Gent.
Alle restaurants en cafés. Sterren op je bord. Bruine kroegen in Gent. Cocktailbars in Gent. CityCard: Beleef Gent ten Volle! Bespaar tot 20! Gent te veel voor één nacht. Nachtleven in Gent. Gastronomische rock'n' roll. CityCard: Beleef Gent ten Volle!
Welkom in De Stokerij De Stokerij Gent.
Sinds maart 2013 kan je, naast Eetkaffee Multatuli, ook terecht in De Stokerij, ons tweede restaurant. Je vindt er min of meer hetzelfde recept van klassieke brasserie-gerechten gecombineerd met een originele vegetarische keuken; dit alles uiteraard vers en huisbereid! Vanuit de bar komen steeds wisselende wijnsuggesties per glas! en een uitgebreide, eigenzinnige bierkaart. Kom gezellig tafelen binnenin dit stukje Gentse geschiedenis of op een van de terrassen errond.
Lepelblad Restaurant.
Een nauwe samenwerking tussen onze boeren leveranciers zorgt ervoor dat jullie de seizoenen kunnen volgen in jullie bord. Lepelblad gelegen in onderbergen, een rustige, gezellige buurt in het centrum van Gent. Breng ook eens een bezoekje aan de leuke lokale winkels in de straat.
Pagina 3 Michelin Restaurants Gent Gids van de beste restaurants van Gent.
Restaurants Michelin Gent. Alle Michelin restaurants in Gent: sterrenrestaurants in Gent en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Gent. Alles van ViaMichelin: Gent.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Zo bezorgden de bio-groenten uit eigen moestuin ons de GaultMillau-titel van Beste Groenterestaurant van het land in 2013. En in 2011 wonnen we de Gouden Vork. schuilt achter de gevel van een oud elektriciteitsgebouw, net buiten het centrum van Gent.

Contacteer ons