Meer resultaten voor restaurant gent centrum

restaurant gent centrum
 
ERVAREN BARMAN VOOR RESTAURANT IN GENT CENTRUM! 6282961 / 74 C Bij Manpower Jobat.be.
Deze job werd gepost in de categorie. ERVAREN BARMAN VOOR RESTAURANT IN GENT CENTRUM! 6282961 / 74 C. Nog 7 dagen om te solliciteren. Voor een gevestigde waarde in Gent centrum is Manpower opzoek naar een ervaren barman! Voor een gevestigde waarde in Gent centrum is Manpower opzoek naar een ervaren barman! ERVAREN BARMAN VOOR RESTAURANT IN GENT CENTRUM! 6282961 / 74 C. Als barman weet je alles over het maken van cocktails. Een cosmopolitan white russian of een old fashioned maken? Dit zijn maar een paar cocktails die je rats van buiten kent en probleemloos kunt klaarmaken!
De beste restaurants in Gent Top 10 en promoties Resto.be.
Gent één van demooiste historische steden in Europa met de leukste restaurants! Gent is de hoofdstad van de Vlaamse provincie Oost-Vlaanderen. De stad ligt aan de samenvloeiing van de Schelde en de Leie en wordt ook wel de Bloemenstad genoemd dankzij de vele bloem-en plantenkwekerijen die zich rondom de stad bevinden. Gent biedt u een waaier aan mogelijkheden. Naast de prachtige hotels de trendy winkels cafés en vele culturele en historische bezienswaardigheden vindt u er ook tal van heerlijke restaurants in verschillende prijsklassen. De stad combineert een indrukwekkend verleden met een levendig heden.
Amadeus Gand 2 Belfort Amadeus.
Restaurant De Raadkamer Nederkouter Gent De Raadkamer.
09 233 68 49. Elke dag open van 12u tot 14u30 en van 18u tot 21u30. Gesloten op zondagavond en maandag. Wij kunnen u parking Savaanstraat Savaanstraat 13 9000 GENT P4 aanbevelen op honderd meter van De Raadkamer. Wij zorgen voor een aangepast menu op maat. Uw browser ondersteund deze functionaliteit niet. Maak gebruik van een recentere browser of neem telefonisch contact met ons op om uw reservatie door te geven. Nederkouter 3 9000 Gent.
Error Title.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
En in 2011 wonnen we de Gouden Vork. schuilt achter de gevel van een oud elektriciteitsgebouw net buiten het centrum van Gent. Laat je in dit industriële interieur verrassen door een weelde van zinderende smaken aromas en kleuren. Het karaktervolle interieur van Volta. smelt samen met de creatieve moderne keuken van chef Davy De Pourcq. Hij creëert een verfijnd 5 en 6-gangenmenu op basis van eerlijke topingrediënten zoals onze zelfgekweekte bio-groenten. Laat je verrassen door zijn frisse kijk op het culinaire. In de open keuken zie je onze chef trouwens aan het werk terwijl je dineert. Onze huissommelier Philippe De Vogelaere gidst je graag door onze uitgebreide exclusieve wijnkaart.
Restaurant Gent Graslei De witte leeuw.
Ga naar de inhoudsopgave. De Witte Leeuw is een gezellig Bourgondisch restaurant gelegen in het historisch centrum van Gent aan de prachtige Graslei. Dit is een zeer druk bezocht restaurant vooral befaamd om de Gentse specialiteiten grillgerechten en marktverse salades. Het ruime terras grenst aan de oevers van de Leie en laat je genieten van een sprookjesachtig panorama waar men zich meteen in de middeleeuwen waant. De ridderzaal op de bovenverdieping is uitermate geschikt voor wie gent in groep bezoekt en wil genieten van een groepsmenu's.
Michelin Restaurants Gent Gids van de beste restaurants van Gent.
Autre établissement du supérieur. Alle Michelin restaurants in Gent sterrenrestaurants in Gent en omgeving Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres prijs mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Gent. Alles van ViaMichelin Gent. Michelin restaurants in uw land.
Alle restaurants in Gent.
Startpagina Gent Startpagina Gent. 594 restaurants in Gent. 40 m van centrum Gent. brasserie restaurant Belgisch Frans. info persmap menu facebook. 80 m van centrum Gent. info persmap menu facebook. 2.5 Km van centrum Gent. info persmap menu facebook. 8 Km van centrum Gent. info persmap menu facebook. 20 m van centrum Gent.

Contacteer ons