Resultaten voor italiaans restaurant

italiaans restaurant
 
Italiaans restaurant Peer Luno coll altro.
Houdt u van typisch Italiaanse gerechten? Dan moet u ongetwijfeld bij Italiaans restaurant Luno coll altro te Peer zijn! Wij brengen de zuiderse zon op uw bord zodat u zich in het echte Italië waant!
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel HLN.be.
Vol Goesting op Facebook voor meer lekkere tips. LA BELLA ITALIA IN ANTWERPEN. De Siciliaanse chef van dit restaurant ontvangt zijn klanten alsof ze bij hem thuis komen eten. Je smult van magnifieke gerechten aan lange houten tafels al zijn er ook intieme tafeltjes voor tortelduifjes net als in een typische warm ingerichte eetkamer op het grootste eiland van Italië. Nieuwsgierigaards mogen zelfs meekijken hoe kok Maurizio in zijn potten roert. Bril 17 2500 Lier. La dolce far niente in de Kempen! Klanten beginnen spontaan te likkebaarden als de obers borden komen aandragen. De smaak overtreft zo mogelijk zelfs de presentatie.
Made in Italy Italiaans restaurant Asse Italiaans restaurant Brussel Dilbeek Zellik Merchtem.
Naar gelang de inspiratie van de chef met de producten van de dag. Op zoek naar een Italiaans restaurant dat typische kwaliteitsproducten smaken en een gastvrij kader combineert? Het standingvolle restaurant Made in Italy gevestigd in Asse bij Brussel ontvangt u in een familiale en elegante sfeer. Dankzij onze opleiding bij de bekendste Italiaanse chef-koks in prestigieuze koksscholen kunnen wij u de echte cucina italiana aanbieden. data-cycle-prevprevControl_4336364 data-cycle-nextnextControl_4336364 data-cycle-center-horztrue data-cycle-slides div.slidepart data-cycle-slide-classslidepart data-allow-wraptrue data-cycle-logfalse data-cycle-timeout4000 data-cycle-speed500 data-cycle-auto-heightfalse styleheight 200px. Geraffineerde gerechten in een elegant kader. Al 10 jaar lang kiezen wij zorgvuldig altijd dagverse kwaliteits en seizoensproducten uit die wij met respect en authenticiteit bereiden.
Italiaans restaurant Waver Bespaar tot 70% bij Groupon.
Door het gebruiken van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. All Eten en drinken.
La Piazzetta Home.
Tijdens de schoolvakanties is het restaurant alle dagen open. Mogelijkheid om schotels en pizza's af te halen. Grardplein 4 8670 Sint-Idesbald.
Buon Gusto Restaurant.
Met scampi's of kip afgewerkt met mediteraanse kruiden. Een heerlijke maaltijd van vis of vlees. In combinatie met een slaatje en wat pasta is onweerstaanbaar. Een pizza van Buon Gusto is een absolute must. Een topping van verse ingrediënten op een krokante bodem. Sluit de maaltijd af met één van onze fantastische desserten. Proef zeker onze huisgemaakte tiramisu of een klassiek ijsje. Maandag 17h tot 23h. Woensdag 17h tot 23h.
AL GARDA Italiaans restaurant Roeselare pizzeria pizza's pasta's ristorante italiano West-Vlaanderen.
Al meer dan 25 jaar is het italiaans restaurant Al Garda een begrip in Roeselare. Klanten komen van ver om onze gevarieerde Italiaanse keuken te proeven. Naast onze overheerlijke pizzas biedt onze menukaart ook een aantal klassiekers. Daarnaast stellen wij wekelijks een aantal suggesties van de week voor. U kan ook al onze gerechten telefonisch bestellen en komen afhalen. Sinds mei 2012 is Al Garda verhuisd naar de Groenestraat 313 tegenover Decathlon. Wij bieden plaats aan 60 personen en beschikken over een gezellig zomerterras. Reserveren kan enkel telefonisch op tel. 051 20 00 34.
Bekend Italiaans restaurant in Antwerpen is failliet Antwerpen 2018 Gazet van Antwerpen.
Maak van Antwerpen 2018 jouw startgemeente! Bekend Italiaans restaurant in Antwerpen is failliet. La Sirena het bekende Italiaanse restaurant in de Statiestraat in Antwerpen moet na meer dan vijftig jaar de deuren sluiten. De zaak stond bekend voor haar de verfijnde keuken en dat je er tot s avonds laat terecht kon voor uitstekende kalfsgerechten. Het veilinghuis zoekt nu naar een overnemer.
Dingen die je best niet doet in een Italiaans restaurant Take-A-Trip.
Als je geen meewarige blikken wil krijgen van de Italiaanse gasten moet je op de hoogte zijn van de basisregels van de restaurantetiquette in Italië. Wat zijn de ergste uitschuivers die je kan maken in een Italiaans restaurant? Houd je in een Italiaans restaurant aan de regels in dit lijstje en je zal niet overkomen als een onwetende toerist. Vis en kaas horen niet samen Als je een visgerecht bestelt vraag dan niet om kaas als garnering. Vis en kaas horen niet samen op één bord volgens de traditionele Italiaanse keuken. Snijd je spaghetti nooit in stukjes Draai de sliertjes rond je vork. Een verbod op het gebruik van een mes geldt overigens voor alle soorten pasta zelfs voor lasagna.

Contacteer ons