Meer resultaten voor italiaans restaurant

italiaans restaurant
 
Home Officina Clandestina Italiaans restaurant Leuven.
Restaurant Officina Clandestina is een gourmet restaurant in het centrum van Leuven, gelegen in een door de architect Carla De Gregorio gerenoveerde oude drukkerij met als doel om zo veel mogelijk de sfeer en charme van een oude na-oorlogse werkplaats te behouden.
Bekend Italiaans restaurant in Antwerpen is failliet Antwerpen 2018 Gazet van Antwerpen.
Geef een zoekterm in. Maak van Antwerpen 2018 jouw startgemeente! Bekend Italiaans restaurant in Antwerpen is failliet. 10/08/2017 om 1755.: La Sirena, het bekende Italiaanse restaurant in de Statiestraat in Antwerpen, moet na meer dan vijftig jaar de deuren sluiten.
Buon Gusto Restaurant.
Italiaans eten betekent ook lekkere slaatjes. Met scampi's' of kip afgewerkt met mediteraanse kruiden. Een heerlijke maaltijd van vis of vlees. In combinatie met een slaatje en wat pasta is onweerstaanbaar. Een pizza van Buon Gusto is een absolute must. Een topping van verse ingrediënten op een krokante bodem. Sluit de maaltijd af met één van onze fantastische desserten. Proef zeker onze huisgemaakte tiramisu of een klassiek ijsje. Maandag 17h tot 23h. Woensdag 17h tot 23h. Donderdag 17h tot 23h. Vrijdag 17h tot 24h. Zaterdag 16h tot 24h. Zondag 16h tot 24h. De pizza's' van Buon Gusto zijn onlangs verkozen tot de beste van de provincie Antwerpen. Voortaan mogen wij ons pizzaiolo van Antwerpen noemen. Pizza quatro staggione. Tagliatelle al pollo. Insalata di scampi pinoli. Buon Gusto BVBA Alle rechten voorbehouden. Restaurant Menu Levering Contact Sitemap.
Casa Fraquelli Italiaans restaurant te Mol.
bij Casa Fraquelli. Casa Fraquelli, Italiaans op zn best! Casa Fraquelli is een gezellig Italiaans restaurantje waar men kan genieten van de huiselijke, familiale sfeer gecombineerd met de traditionele keuken, zonder de fantasie en de inspiratie van het moment te vergeten.
Pizzeria Ecco.
Naast onze afhaalpizzeria is nu ook ons restaurant open! Voor groepen en/of privé gelegenheden geven we graag een offerte! Voor reservaties of andere informatie kan u ons bereiken via onze contactpagina. Wij hebben wekelijks nieuwe suggesties! Ga naar de pagina met suggesties.
Il Milano di Toto, Milanese keuken en design. Italiaans restaurant te Zaventem il MILANO di ToTo.
Welkom op de site van restaurant Il Milano di Toto van Salvatore B. Het kader van Il Milano di Toto is luxueus en vriendschappelijk in een typisch Milanese stijl en sfeer. Het geheim van deze verfijnde keuken is de knowhow van generatie op generatie doorgegeven en aangepast aan de smaak van vandaag.
Made in Italy Italiaans restaurant Asse Italiaans restaurant Brussel Dilbeek Zellik Merchtem.
Op zoek naar een Italiaans restaurant dat typische kwaliteitsproducten, smaken en een gastvrij kader combineert? Het standingvolle restaurant Made in Italy, gevestigd in Asse bij Brussel, ontvangt u in een familiale en elegante sfeer. Dankzij onze opleiding bij de bekendste Italiaanse chef-koks in prestigieuze koksscholen kunnen wij u de echte cucina italiana aanbieden.
Il Padrino Mediterraans restaurant in Lovendegem Gent.
Met lekker eten en drinken, een leuke babbel en een vlotte bediening. U kunt er terecht voor een sublieme osso bucco, lekkere pizzas en nog veel meer italiaanse en zuiderse specialiteiten. De chef tovert bovendien telkens wisselende suggesties op tafel.
Da Franco Ristorante Al Garda Italiaans Restaurant Kortrijk.
U als liefhebber van de Italiaanse keuken vindt zeker uw gading in de ruime kaart Historiek Franco verliet in 1973 zijn geliefde Sicilië, kwam naar België en ging onmiddellijk aan de slag in de Parma Leuven. Later verhuisde hij naar Kortrijk en in 1977 Wijnkaart Zoals het een authentiek Italiaans restaurant hoort, vindt u bij Da Franco enkel Italiaanse wijnen op de wijnkaart.

Contacteer ons