Zoeken naar italiaans restaurant

italiaans restaurant
 
Italiaans restaurant Lembeek.
Verfijnde Italiaanse Keuken. Italiaans restaurant Lembeek. La Bella Italia op zn best. La Donatella is een echt familierestaurant in Lembeek. Schuif aan tafel en geniet van de overheerlijke Italiaanse keuken, met verse ingrediënten die uw smaakpapillen doen tintelen. Suggesties van de chef.
Italiaans restaurant Oostende goudengids.be.
20 resultaten voor italiaans restaurant Oostende. 1 La Piazza. Graaf de Smet de Naeyerlaan 19 B, 8400 Oostende. Woensdag 1730: 2100.: Diet in the Box. Alfons Pieterslaan 104, 8400 Oostende. Kadzandstraat 12, 8400 Oostende. Woensdag 1000: 2200.: 4 The Switch.
Il Padrino Mediterraans restaurant in Lovendegem Gent.
Met lekker eten en drinken, een leuke babbel en een vlotte bediening. U kunt er terecht voor een sublieme osso bucco, lekkere pizzas en nog veel meer italiaanse en zuiderse specialiteiten. De chef tovert bovendien telkens wisselende suggesties op tafel.
Home Amici Miei, Italiaans restaurant Knokke.
Le point fort de ce restaurant, en dehors des prix et de la qualité des produits, est surtout lambiance qui y règne. Le restaurant est tenu par la famille et le chefhésite pas à venir échanger quelques mots à votre table et vous raccompagne sur un air de trompette!
De 10 beste Italiaanse restaurants in Gent TripAdvisor.
Ijs is super lekker, maar interieu 03/12/2016. 28 van 72 resultaten. Italiaans Pizzeria Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs. Superlekker, wel geduldig zijn 28/09/2017. Italiaans restaurant met verse pro 10/08/2017. 29 van 72 resultaten. Italiaans Pizzeria Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs.
Il Posto Giusto Italiaans Restaurant.
Het restaurant is makkelijk bereikbaar en beschikt over een ruime eigen parking, heeft een gezellig zomers terras met kinderhoek, kortom alles wat ze zochten. Ze hebben een specifiek concept in gedachten. Ze willen Italiaanse gerechten serveren, maar met dat ietsje meer, gerechten die afwijken van het traditionele met de klemtoon op versheid.
Home Officina Clandestina Italiaans restaurant Leuven.
Restaurant Officina Clandestina is een gourmet restaurant in het centrum van Leuven, gelegen in een door de architect Carla De Gregorio gerenoveerde oude drukkerij met als doel om zo veel mogelijk de sfeer en charme van een oude na-oorlogse werkplaats te behouden.
Pasta e Pane Hasselt Uniek Italiaans Restaurant in het YUP Hotel.
Italiaanse Keuken Shared Dining. Over ons Reserveer nu. Telefoon: 32 011.23.11.11. Gelegen in het YUP Hotel. Ma za 1730: 2200.: Voor groepen vanaf 15 personen zijn we geopend tijdens de middag. Achter het YUP Hotel vind je een parking, speciaal voor jou! Genieten in een smaakvol ingericht restaurant.
Italia Grill Italiaans Restaurant Gent Italiaans restaurant te Gent.
Girolamo Ricchitelli en zijn vrouw Pascale zullen u er met de typische zuiderse hartelijkheid ontvangen en u de heerlijkste Italiaanse gerechten opdienen. Al sinds de opening van restaurant Italia Grill in 1972 werkt Girolamo er in de keuken om voor u authentieke en traditionele Italiaanse pastas en schotels te bereiden.

Contacteer ons