Meer resultaten voor chinees restaurant gent

chinees restaurant gent
 
Peking viert feest als oudste Chinees restaurant Gent De Standaard.
Omdat Chinees eten daar al snel heel populair werd, besloot hij om een nieuwe uitdaging aan te gaan en samen met zijn vrouw Yan Oi een Chinees restaurant op de Korenmarkt te openen. Intussen is de zaak al dertig jaar open en is Shu Fai daardoor al het langst van zijn Chinese collega's' in Gent bezig.
Chinees restaurant Gent 1207.be.
Vul gemeente en/of adresgegevens in. Vink het vakje aan om enkel te zoeken in deze gemeentes. Vink het vakje aan om enkel te zoeken op deze activiteiten. Chinees restaurant 18. Vis en Zeevruchten restaurant 1. Chinees restaurant in Gent. Korenmarkt 17, 9000 Gent.
Silver City Home Silver City.
Welkom bij Silver City. Chinees specialiteiten restaurant. Silver City is een Chinees specialiteiten restaurant gelegen op de Evergemsesteenweg 229 te Wondelgem. Het is een familiezaak met reeds 28 jaar ervaring. Het verhaal van Silver City is begonnen in 1989 op de Evergemsesteenweg 43.
Overleven" in de horeca is te lastig" Gent Regio HLN.
OUDSTE EN BEKENDSTE CHINEES RESTAURANT VAN GENT GESTOPT. SABINE VAN DAMME. 23 december 2016. Deel 0 Tweet. Wannes Nimmegeers Zaakvoerder Shu Fai Tao met zijn dochter voor het Chinese restaurant dat hij veertig jaar lang heeft uitgebaat. Gent Het bekende restaurant Peking op de Korenmarkt heeft de deuren definitief gesloten.
Jin-Jiang Eten Bestellen Royal Delivery Gent.
Log in of Registreer of FB Connect. Jin-Jiang Aziatisch, Chinees Korenlei 24, 9000 Gent Kalender. Korenlei 24, 9000 Gent. Ontdek de authentieke Chinese keuken van Jin Jiang. Geniet van heerlijke gerechten zoals Sint Jacobsvruchten op Chinese wijze, varkens en rundsvlees in verschillende bereidingen, allerlei gezonde kipgerechten en niet te vergeten de alombekende Peking eend.
Chinees Restaurant Gouden Paard met speciaal menu chinees eten om af te halen en mee te nemen.
Chinees Restaurant Gouden Paard. Het Chinese Restaurant Gouden Paard wordt sinds 1997 uitgebaat door de huidige eigenaars. Je kan er gezellig tafelen.Als ook gerechten bestellen om mee te nemen. Alles wordt bereid volgens de normen van de Cantonese keuken, de lekkerste en fijnste chinese keuken.Wij gebruiken enkel verse groenten geen conservenbij elke bereiding van onze diverse schotels. Aanraders zijn de Peking eend kikkerbilletjes, scampis, en Hoi sin boi stoofpotje van zeevruchten en vis. Op feestdagen hebben we meestal een aangepast menudoch, ook voor verjaardagen of communiefeestje kan u bij ons terecht. We bieden een mooi souvenir aanKom ons gerust eens bezoeken of neem contact op voor verdere informatie. Het Goudenpaard heet u welkom. Chinees eten om mee te nemen. Speciaal Chinees eten om mee te nemen voor Gent en omgeving.
De beste restaurants in Gent: Top 10 en promoties Resto.be.
Beste __js-kosName__ Restaurants in __js-neighbourhood__ __js-location__ Beste Restaurants in __js-neighbourhood__ __js-location__ Beste Restaurants in __js-location__ De beste restaurants in %s: Top 10 en promoties Resto.be Restaurants. restaurant gevonden restaurants gevonden. Meest gereserveerd 2 Best beoordeeld 1 Meeste beoordelingen 2. LUCY CHANG GENT.
Jin Jiang GENT Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Echt traditie chinees eten! Meld het ons. Simon Mahy 25/09/15 029.: Meld het ons. meer info over Jin Jiang. Meest bekeken resto's.' La Vita รจ Bella Ledeberg. Castor Pollux GENT. Pizzeria Venezia Merelbeke. Belfort Restaurant Gent. West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Antwerpen Vlaams-Brabant Brussel.
ICHIBAN Is een Aziatisch restaurant met een ruime keuze aan Chinese, Japanse en Thaise gerechten.
Ichiban is een Aziatisch restaurant in het centrum van Ledeberg. U kunt er lekker en gezellig komen eten of take away, bij het afhalen ontvangt u een korting van 10%. De keuze bestaat uit tal van Oosterse gerechten van onder meer Chinees, Japans, Thais en nog veel lekkers.

Contacteer ons