Resultaten voor restaurant kortrijk

restaurant kortrijk
 
HET WIT KASTEEL.
Een speciale vermelding verdient de uitmuntende en gevarieerde wijnkaart. Alle wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en worden op temperatuur bewaard in onze glazen wijnkast die een verbluffend elan geeft aan het restaurant. In de loungebar is het heerlijk genieten van een aperitief of een gezellige afterdrink. Bovendien beschikt het kasteel over een verwarmd winterterras en een trendy zomerterras. Voor de allerkleinsten is het leuk vertoeven in onze in-en outdoor kidscorner iedere zondagnamiddag kinderanimatie. Ganzelever Foie d'oie 22/30. Briochetoast gebakken hostie chutney van mango. Toast broiche hostie chutney de mangue. Carpaccio van rundsvlees Carpaccio de boeuf 18/26. Salade de Roquette l'huile de truffe Parmesan. Carpaccio van tonijn Carpaccio de thon 18/26. Cressonette zwarte peper van de molen zeezout.
Welkom bij Restaurant Bistro St-Omer St-Omer Bistro Restaurant in Kortrijk Bellegem. sfeervol en gezellig tafelen in Kortrijk.
Genieten van het moment in Bellegem bij Kortrijk dat is het streefdoel van Bistro Restaurant St-Omer. Een warme gemoedelijke en huiselijke sfeer waar u kan genieten van heerlijke gerechten die onze chef optimaal tot hun recht laat komen qua smaak en naargelang de seizoenen. Bistro Restaurant St-Omer in Bellegem wil een begrip zijn voor al die levensgenieters die het uit eten gaan nog altijd als een feest beschouwen.
Gastrobar Gust.
dinsdag tot en met vrijdag. lunch 12u00 tot 14u00. diner 18u30 tot 21u30. zaterdagmiddag zondag en maandag gesloten. bekijk hier de kaart. T 056 31 34 30. Het restaurant is gelegen in het historisch stadscentrum in een autovrije zone. Er zijn drie mogelijke parkings in de nabijheid. stel uw gps op één van deze drie parkings in. De dichtstbijzijnde parking is die van de Houtmarkt. Via de Langebrugstraat bent u op 300 meter wandelafstand. De Handboogstraat 4 minuten wandelafstand.
Brasserie St. Medard Dekenzegerplein 1 Kortrijk.
Reserveren kan op het nummer. 32 56 44 02 23. Elke dag verzorgde lunch met seizoensproducten. Open vanaf 11u gesloten op dinsdag. Onze Chef verwent u graag van 12u tot 14u vanaf 18u tot 22u. Op zondag is de keuken doorlopend open van 11u tot 22u. Volg ons op Facebook. 32 56 44 02 23. Dekenzegerplein 1 8500 Kortrijk.
De lekkerste adresjes van Kortrijk HLN.be.
Praktisch Doorniksesteenweg 22 056/25 20 04 De Blauwe Frituur. Sinds Table d'Amis in 2009 zijn stijlvolle deuren opende wordt het stemmige restaurant overstelpt met lofbetuigingen. GaultMillau riep het restaurant uit tot Ontdekking van het Jaar en ondertussen is het ook een Michelinster rijk. Praktisch Walle 184 056/32 82 70 Table d'Amis. De pralines truffels en andere chocoladelekkernijen van Dumon laten zich proeven in Brugge Hong Kong én Kortrijk. De strak in zijn vel zittende shop opende in 2010 zijn deuren en verleidt sindsdien chocoholics uit Kortrijk en omstreken. Praktisch Lange Steenstraat 22 056/31 31 90 Chocolatier Dumon. Dit verhaal begint in 1956 wanneer André Vandererfven een kruidenierszaak begint en al snel zelfgemaakte confituur aanbiedt.
Ripasso Kortrijk by Website design.
Ripasso Kortrijk Website Design Restaurant Stephane Kathy Ripasso Courtrai Kortrijk Ripasso Kortrijk Ripasso.
Keukenbrand in restaurant Kortrijk Focus en WTV.
Keukenbrand in restaurant Kortrijk. Zaterdagavond is brand uitgebroken in de keuken van het Thais restaurant Same Same aan de Doorniksesteenweg in Kortrijk. Een pan die oververhit raakte lag daarbij aan de oorzaak De zaakvoerders die het vuur zelf opmerkten ondernamen meteen een bluspoging met een blusdeken en een poederblusser. Ondanks de bluspoging en de snelle tussenkomst van de brandweer is er zware schade in de keuken. Het restaurant kan door de brand alvast niet openen deze avond.
Hellas Restaurant Welkom!
JAARLIJKS VERLOF van 06/08/2017 t.e.m. OM HET TRIMESTER KUNT U GENIETEN VAN ONZE GRIEKSE AVOND MET LIVE BAND.
Home.

Contacteer ons