Meer resultaten voor restaurant merelbeke

restaurant merelbeke
 
Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Mayom Thai Thais. Hundelgemsesteenweg 220 9820 Merelbeke Tel: 09/324.41.41. Restaurant Mayom Thai wordt aangeprezen als de eerst Thai in Merelbeke. Blijkbaar was er behoefte aan, want als wij op een kalme dinsdagavond arriveren, zit het goed vol. Op het gezellige.
PICASSO.:
WELKOM BIJ RESTAURANT PICASSO. Zowel voor een snelle hap, als voor een meer uitgebreide maaltijd, wij bieden u steeds de passende oplossing. De keuken werkt met dagverse producten. Maar er toch even tussen uit? Bestel via sms, telefoon of mail voor 12u en uw gerecht staat op tijd voor u klaar. Je kan dagelijks kiezen voor een verrassende dagschotel, en s zomers kan je bij ons terecht op het terras. Het interieur is warm aangekleed en er werd gebruik gemaakt van warme en sprekende kleuren. In dit uiterst aangename kader kan je rustig van je maaltijd genieten. Onze zaak is uitgerust met acclimatisatie zodat u zowel s winters als in de zomer op een aangename manier van uw maaltijd kan genieten. Tevens beschikken wij over een aparte rokersruimte! Brasserie Picasso is met verlof van.: zondag 8 april 2018 om 17u en gaat terug open. Vrijdag 20 april 2018 om 18u. Reserveer online of contacteer ons. Fraterstraat 114 9820 MERELBEKE.
Michelin Restaurants Merelbeke: Gids van de beste restaurants van Merelbeke.
Route via deze plaats. Restaurants Michelin Merelbeke. Alle Michelin restaurants in Merelbeke: sterrenrestaurants in Merelbeke en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Merelbeke.
Sociaal Restaurant d'Hoeve' Gemeente Merelbeke.
Werken en ondernemen. Beleid en wetgeving. College en gemeenteraad. Maak een afspraak. Neem deel aan het beleid. Over OCMW Merelbeke. Premies, subsidies en toelagen. Werken bij gemeente of OCMW. U bent hier. Gemeente Merelbeke Bestuur Diensten OCMW diensten Sociaal Restaurant d'Hoeve.'
De Bergstraat.
A la carte kindergerechten. A la carte desserts. Wij beschikken over een eigen parking aan huisnummer 274. Ook voor dagschotels kan u bij ons terecht! Reserveren kan steeds via.: BVBA Restaurant De Bergstraat Tel: 09/230.94.18 Hundelgemsesteenweg 262, 9820 Merelbeke Flora.
Welkom bij restaurant De Zoete Zonde DE ZOETE ZONDE.
Menu van het huis. Bosstraat1, 9820 Merelbeke 09/362.73.00 Gesloten op: Maandag en donderdag behalve op feestdage Keukentype: Belgische, Seizoensgebonden, Franse. Welkom bij restaurant De Zoete Zonde. De zoete Zonde, een restaurant met familiaal karakter, werd door Karin opgestart op 2 april 1997.
Restaurant De Blauwe Artisjok.
Wie het restaurant De Blauwe Artisjok in Merelbeke eenmaal heeft ontdekt, komt er zeker en vast nog terug. Het interieur met de ronde tafels straalt rust uit en je kan er sfeervol tafelen. Gastvrouw Nathalie tracht elke klant op een persoonlijke manier te ontvangen.
De 10 beste restaurants in Merelbeke TripAdvisor.
Eens een 2 sterren restaurant prob 08/03/2018. Een etentje met de kinderen n.a.v 05/03/2018. 2 van 19 Restaurants in Merelbeke. Geschikt voor vegetariƫrs Veganistische opties. Verjaardag mama en vriendin 25/10/2017. 3 van 19 Restaurants in Merelbeke. Zeer lekker, kwaliteit 24/02/2018.
attitude Welkom in Restaurant ATTITUDE.
In het centrum van Merelbeke heerst in Brasserie ATTITUDE de hele dag door een gezellige en ontspannende sfeer. Design is alom aanwezig net zoals de joie de vivre en het aanstekelijk enthousiasme. Een vlotte service en een welgemeende glimlach: zo gaat dat in het rijk van Frank Peeren.

Contacteer ons