Resultaten voor pizza in gent

pizza in gent
 
Pizza Mia Gent Contact Italiaanse Pizza, Italiaans, Egyptisch, bestellen.
Otomat Heavenly Pizza.
Nieuws Gent Gent Gent. Sneller dan verwacht krijgt de eerste Otomat vestiging in Antwerpen er een zusje bij. Sweet Pavlova pizza. Rood fruit, yoghurtroom, coulis op een meringueschijf. Ideaal om te sharen na de maaltijd, voor 3 à 4 personen.
Pizza's' Turks restaurant zgem BVBA GENT.
Pizza met lamsvlees, kaas, champignons en ei. Pide zgem III. Pizza met scampi's, kaas, tomaat, paprika's' en champignons. Pizza met stukjes lamsvlees. Pizza met stukjes kip en kaas. Pizza met tomaat, paprika's' en kaas. Pizza met spinazie, geitenkaas en champignons.
Fenix Contact Italiaanse Pizza, Italiaans, Amerikaans, Vegetarisch, Pita/Kebab bestellen.
Al Castello Heerlijke Italiaanse keuken vlakbij het Gravensteen in Gent.
Vlakbij het Sint-Veerleplein en in de schaduw van het Gravensteen in Gent vind je het authentieke ristorante-pizzeria Al Castello. Sinds 1991 reeds een gevestigde waarde. Papa Pino en zn zonen Stefano, Domenico en Lorenzo zorgen er voor de echte Italiaanse familiale warmhartige sfeer. Hun uitgebreide kaart is de kracht van de Italiaanse keuken. De antipasti, pizza, pasta en kalfslapjes zijn pure culinaire verwennerij.
Eat Love Pizza or lasagna?
Barbaro De Hipste adresjes van Gent.
Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken. koffie en zoet. Getest en goedgekeurd. eten en drinken, Nieuwe adresjes. Geplaatst door hipsteadresjesgent on 21 november 2016 1 december 2016. Geopend vanaf 5 november 2016 in de Rodekoningstraat 12 Patershol. Barbaro is een Italiaans restaurant met een hoek af. Vergeet de clichés, hier proef je originaliteit. De mensen bij Barbaro houden van biologische ingrediënten, lokale producten en een beetje rock n roll op je bord. Je kan ze ook kennen van hun andere zaak Caffè Rosario, de koffiebar aan het Emile Braunplein. Antipasti en pizza, thats it maar dan wel steengoed.
Pizza Vega Gent Pizza-Italiaans bestellen Gent.
Pizza Vega is een Pizza-Italiaans restaurants in Gent. Wij leveren bijvoorbeeld Lamsbrochette en Grillschotel mix. U kunt direct Pizza-Italiaans online bestellen via onze website. Probeer dit ns.: 1 Pizza margherita. 2 Pizza creamy chicken. 3 Pizza creamy chicken. 4 Pizza funghi.
Pizza Royale! Official website.
Welkom op Pizza Royale. Bij Pizza Royale ben je aan het goede adres voor heerlijke pizza's, pasta's' en Ben Jerry's' ijsjes. Bij ons kan je bovendien je eigen persoonlijke pizza samenstellen, waarbij je een rijke keuze hebt aan vlees, vis, groenten en kaas!

Contacteer ons