Meer resultaten voor arenberg restaurant

arenberg restaurant
 
Restaurant Arenberg Home.
Restaurant Arenberg Kapeldreef 46 3001 Heverlee Egenhoven TEL 016/22.47.75 FAX 016/29.40.64 BTW BE 0432.999.090 RPR LEUVEN. Copyright 2016 restaurantarenberg.be All Rights Reserved. Webdesign en SEO door WEBFocus.
De 10 beste restaurants in de buurt van Arenberg.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Arenberg Heverlee. Restaurants in de buurt van Arenberg. Restaurants in de buurt van Arenberg. Kapeldreef 46 Heverlee Leuven 3001 België. 3 van 28 restaurants in Heverlee. 0.4 km van Arenberg. terras zon en lekker 29/08/2017. 2 van 28 restaurants in Heverlee. 1.5 km van Arenberg. Te duur voor wat het is 23/08/2017. Keukens Europees Mediterraan Grieks. 2 van 348 restaurants in Leuven. s Meiersstraat 3 Muntstraat Near.
ARENBERG Frans Restaurant Heverlee 3001.
Kapeldreef 46 3001 HEVERLEE. Toon telefoonnummer 016.22.47.75 Email Website Facebook. Restaurant Arenberg synoniem voor. topgastronomie gastvrijheid en genieten zonder zorgen! Meesterkok Lieven en gastvrouw Iris Demeestere streven samen met hun vakkundig opgeleide ploeg reeds 20 jaar naar eenzelfde doel topgastronomie brengen tegen een eerlijke prijs en de gasten onthalen met een onvoorwaardelijke discrete gastvrijheid. Lichte creatieve keuken met respect voor het basisproduct gebruik makend van kraakverse kruiden smaakvolle bouillons zachte olijfolie. Prachtige wijnkaart met topdomeinen tegen correcte prijzen. Aangenaam comfort en modern uitgevoerd interieur in een 18e eeuwse pachthoeve. Mooi aangelegde binnentuin met zonovergoten terras om ontspannen te genieten van de gastronomie.
Restaurant Arenberg in Heverlee Vlaams Gewest Belgium GaultMillau.
There is no review about Arenberg yet. Geen ander restaurant in de buurt. You ate at Arenberg? Share your review with us. Logging in to review Arenberg. typetext nameaccountlogin idaccount_login /. Log in with Facebook. I forgot my password. I did not receive account confirmation instructions.
Michelin Restaurants Arenberg Gids van de beste restaurants van Arenberg.
Alle Michelin restaurants in Arenberg sterrenrestaurants in Arenberg en omgeving Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres prijs mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Arenberg. Alles van ViaMichelin Leuven. Michelin restaurants in uw land.
Reserveer bij Restaurant Arenberg in Heverlee Egenhoven Vlaams-Brabant Restaurant reserveren in Heverlee Egenhoven.
Tijdens de tweede helft van de 20ste eeuw had het gebouw de functie van kalfskwekerij en paardenmanege. Op 1 oktober 1996 openden Iris en Lieven Demeestere in dit goed het gezellige en moderne restaurant Arenberg. Lieven Demeestere is meesterkok bij de Orde der 33 Meesterkoks van België en lid van de Disciples d'Auguste Escoffier. Het domein heeft een grootte van 6 ha middenin een groene oase aan Egenhovenbos.Topligging nabij het kruispunt van de E40 met de E314 op 2 minuten rijden van Leuven-centrum.Het restaurant is voorzien van een privé-parking gedeeltelijk overdekt. Wat Arenberg zo uniek maakt is de soepelheid in de diverse formules en menu's. op dinsdag woensdag donderdag en vrijdagmiddag de daglunch samengesteld met de producten die de dag zelf worden aangevoerd.
Arenberg Heverlee Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Is dit uw bedrijf? 1 van 27 Restaurants in Heverlee. Kapeldreef 46 Heverlee Leuven 3001 België. 32 16 22 47 75. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.

Contacteer ons