Op zoek naar arenberg restaurant?

arenberg restaurant
 
Couvert Couvert en Arenberg behouden hun Michelinster Leuven Het Nieuwsblad.
Chef Lieven Demeestere van restaurant Arenberg behoudt ook dit jaar zijn ster. Geen grote verrassingen in de nieuwe Michelingids 2013: Couvert Couvert en Arenberg in Heverlee behouden hun ster en blijven de enige twee sterrenrestaurants in Oost-Brabant. De Refugie in Tienen speelt in de nieuwe editie zijn Bib Gourmand kwijt.
Arenberg restaurant Wikipedia.
Arenberg is een restaurant in Heverlee met een Michelinster. Arenberg is een restaurant dat gedreven wordt door het echtpaar Lieven en Iris Demeestere. Lieven Demeestere is meesterkok bij de Orde der 33 Meesterkoks van België 1 en lid van de Disciples d'Auguste' Escoffier 2.
Reserveer bij Restaurant Arenberg in Heverlee Egenhoven, Vlaams-Brabant Restaurant reserveren in Heverlee Egenhoven.
Later werd het eigendom van de Hertog van Arenberg. Na wereldoorlog I werd het goed ingewonnen door de Belgische Staat. Tijdens de tweede helft van de 20ste eeuw had het gebouw de functie van kalfskwekerij en paardenmanege. Op 1 oktober 1996 openden Iris en Lieven Demeestere in dit goed het gezellige en moderne restaurant Arenberg.
Restaurant Arenberg in Heverlee.
Restaurant Arenberg in Heverlee. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Arenberg. Kapeldreef 46, 3001 Heverlee. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Restaurant Arenberg. Bekijk alle reviews. Restaurants vlakbij Restaurant Arenberg.
Arenberg restaurant Welkom op shoppeninleuven.be!
Promoties Restaurants Voeding Cadeaubon Horeca en Vrije Tijd Snacks Wonen Tuin, meubelen en wonen Café's' en eetcafé's' Particuliere diensten Beauty wellness Hotels Schoenen en accessoires Shopping Mode Financiële diensten Sport, games en vrije tijd Auto, fiets en moto Vrije Tijdsproducten Levensmiddelen en Persoonlijke verzorging.
Restaurant Arenberg: Tijdloze en pure smaken Restaurant Culinair KnackWeekend.be.
Restaurant Arenberg: Tijdloze en pure smaken. 22/01/15 om 0900: Bijgewerkt op 21/01/15 om 1625.: Wat op de borden komt in Restaurant Arenberg Heverlee is puur van smaak en tijdloos. Hier en daar is er een vleugje Japanse invloed te bespeuren.
Campus Arenberg Alma studentenrestaurants Goed, goedkoop, gezond, gemakkelijk, genieten.
Arenberg, Heverlee PocketResto.
94 Belgische restaurants behalen 1 ster in de Michelin-gids 2013. Alle persartikels over restaurant Arenberg. In de buurt van restaurant Arenberg. Restaurant Couvert Couvert, Heverlee. op 440 m van Arenberg. Restaurant The Lodge, Heverlee. op 1.3 Km van Arenberg. Restaurant Zorba, Heverlee.
Arenberg, Heverlee Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Stel een vraag. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Arenberg. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden. Richtlijnen voor postings. Is het restaurant open op zondag 25 december? Alvast bedankt voor uw reactie.

Contacteer ons