Resultaten voor restaurant gent

restaurant gent
 
Home A Food Affair Eastern Inspired Restaurant.
Het Gentse Restorestje Gent Klimaatstad.
In Gent laten we niets verloren gaan, ook de heerlijke overschotten op restaurant niet. Stad Gent lanceerde daarom samen met Test-Aankoop het Restorestje. Al 106 Gentse restaurants doen mee. Gentse Restorestjes in kaart. Om niets verloren te laten gaan lanceerde de Stad Gent in januari 2015 het Restorestje.
Restaurant Patyntje Gent.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Accu is een aparte ruimte die je kan huren voor bijvoorbeeld een lunchmeeting. Wij voorzien beamer met scherm, flipchart, geluidsinstallatie en uiteraard een verfijnde maaltijd. Een groter event? Je kan ook het volledige restaurant afhuren. Nieuwewandeling 2b, 9000 Gent 09 324 05 00 info@voltagent.be.
Oak Gent.
Lepelblad Restaurant.
Antico Sapore Siciliaanse specialiteiten. Dendermondsesteenweg 140, 9000 Gent. Joske van beo-markt gent. Heilige-Geeststraat, Gent, België. Onderbergen, Gent, België. Vishandel de vis. Voldersstraat, Gent, België. Gelieve voor een reservering vanaf 6 personen telefonisch contact te nemen op het nummer 09 324 02 44.
Home Brasserie Bridge Gent Restaurant op het Sint-Baafsplein.
De chefs van Brasserie Bridge kennen hun klassiekers. Natuurlijk staan de Gentse waterzooi en stoverij op het menu, maar ook steak tartaar, vol-au-vent en tomaat garnaal. Ze zijn er weer vanaf eind maart, de asperges. Wij serveren het witte goud.
Restaurant Gent Graslei De witte leeuw.
Ga naar de inhoudsopgave. De Witte Leeuw is een gezellig Bourgondisch restaurant gelegen in het historisch centrum van Gent aan de prachtige Graslei. Dit is een zeer druk bezocht restaurant, vooral befaamd om de Gentse specialiteiten, grillgerechten en marktverse salades.
Du Progres Een must voor wie het centrum van Gent bezoekt.
Zo blijft Du" Progres" onovertroffen op het gebied van prijs-kwaliteit en zijn de huisrecepten een regelrecht succes! Restaurant Du Progres serveert onvervalste Belgische klassiekers en is beroemd om z'n' pure, eerlijke smaken en de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk hier foto's' van onze vernieuwde keuken.

Contacteer ons