Op zoek naar restaurant gent?

restaurant gent
 
Michelin Restaurants Gent: Gids van de beste restaurants van Gent.
Restaurants Michelin Gent. Alle Michelin restaurants in Gent: sterrenrestaurants in Gent en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Gent. Alles van ViaMichelin: Gent.
Oak Gent.
Restaurant Patyntje Gent.
PASSION Voel de passie.
1 2 3 4. Welkom bij Restaurant Passion. Gelegen in het historisch centrum van Gent. Unieke centrale ligging in het historisch centrum van Gent., tegenover het Belfort en het stadhuis. Op ons verzorgd terras geniet u. niet alleen van Gentse specialiteiten.
Restaurant Roots Gent.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Accu is een aparte ruimte die je kan huren voor bijvoorbeeld een lunchmeeting. Wij voorzien beamer met scherm, flipchart, geluidsinstallatie en uiteraard een verfijnde maaltijd. Een groter event? Je kan ook het volledige restaurant afhuren. Nieuwewandeling 2b, 9000 Gent 09 324 05 00 info@voltagent.be.
Brasserie Restaurant Pakhuis.
Suggesties van onze Hoeve Le" Devant." Brasserie Pakhuis verrijkt je studentenleven! Wij zijn zeer blij dat wij voor het elfde opeenvolgende jaar vermeld staan met een Bib Gourmand in de Michelingids 2018! Het is tijd voor Asperges! Bij u thuis.
Menus Dali Restaurant Gent.
Zo 10-06 VADERDAG. Aspergesoep met Basilicumolie. Buffet van Warme Beenham met Provençaalse Saus, Kazaksaus. Condérijst met verse Fruitsalade. 23 Reservatie aangewezen. T 32 09 235 04 00. F 32 09 235 04 04. Aparthotel Castelnou member of Hotels Gent webdesign: stardekk.
Naturell Gent all senses cuisine.
Een nieuwe belevenis. In het centrum van Gent. door Lieven Lootens. Volg ons op facebook. Jan Breydelstraat 10, 9000 Gent 09 279 07 08 Reserveer nu online. Ontdek ook ons moederhuis Reeds 24 jaar culinair genieten in landelijke sfeer restaurant privefeesten tuinen.

Contacteer ons