Meer resultaten voor restaurant gent

restaurant gent
 
Vleesrestaurant Gillis De referentie in Gent voor gerijpt vlees.
om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Omer komt uit hetzelfde nest als Lukas een gezin van acht. Met tienen aan de tafel dagelijks gewone boerenkost op zon en feestdagen een culinaire belevenis. De kookkunst kregen beide broers als cadeau mee van hun moeder zaliger. Omer koos voor de restaurant wereld hij leerde zijn vak bij chef Harry in één van de meest gerenommeerde eethuizen van Mechelen in de jaren 70 van de vorige eeuw restaurant Montreal.
17 uitstekende culinaire adressen in Gent Culinair KnackWeekend.be.
Vanuit het restaurant kijkt men gedeeltelijk uit over de grasmat van KAA Gent. De productkeuken van Horseele is geraffineerd in zijn eenvoud en steekt vol intense smaken. Restaurant Horseele Ghelamco Arena Ottergemsesteenweg Zuid 9000 Gent Ingang H 4de verdieping. 09 330 23 20. In Gent in de buurt van het Zuid opende De Superette. De bakkerszaak met broodgrill en pizzarestaurant is een project van superkok Kobe Desramaults in de Wulf en kwam op de plaats van Superette Edwin. De naam op de façade bleef maar binnen maakten de wasmachines plaats voor een houtoven die door Scandinaviërs werd gebouwd. Alles draait in De Superette rond zuurdesembrood.
Restaurant Brasil Franse en Braziliaanse keuken in hartje Gent.
Brazilië verovert stilaan ook Europa. Steeds meer mensen zoeken een goede Braziliaans eetgelegenheid op. Een restaurant dat al vele jaren die trend volgt in Gent is Restaurant Brasil. Je hoeft dus niet noodzakelijk een etmaal lang in een vliegtuig te zitten om van al dit lekkers te proeven. Even de middeleeuwse kelderverdieping vlakbij het Belfort induiken en kiezen maar. Heerlijke suggesties wisselen met de seizoenen mee! Op de kaart staan Moquecas gerechten op basis van palmolie tomaten en verse koriander en natuurlijk de traditinele Feijoada met zwarte bonen en diverse vleessoorten hét Braziliaans gerecht bij uitstek. Voor minder avontuurlijke gasten of vegetariërs zijn er ook uitwegen. Legendarisch zijn ook de cocktails.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
In de open keuken van restaurant Volta. zorgt chef Davy De Pourcq samen met zijn team voor culinaire vonken. Hij creëert er verfijnde gerechten met eerlijke topingrediënten. Zo bezorgden de bio-groenten uit eigen moestuin ons de GaultMillau-titel van Beste Groenterestaurant van het land in 2013. En in 2011 wonnen we de Gouden Vork. schuilt achter de gevel van een oud elektriciteitsgebouw net buiten het centrum van Gent. Laat je in dit industriële interieur verrassen door een weelde van zinderende smaken aromas en kleuren. Het karaktervolle interieur van Volta.
Parnassus / de ruimte voor cultuur en ontmoeting in het hartje van Gent.
Welkom op de website van Parnassus. een sociaal tewerkstellingsproject van vzw Ateljee. Je leest alles over onze organisatie en onze maatschappelijke doelstellingen op www.ateljeevzw.be. Gelegen in hartje Gent is deze voormalige Franciskanenkerk de ideale plaats om. s middags te genieten van een gezonde lunch. Je kan de ruimte ook huren voor allerlei. 8 AGENDA 25 APRIL 2014 De grote Wijn Quiz. Lions De Pinte Millennium i.s.m. In deze wedstrijd kan elk team zijn kennis bewijzen in een ontspannen. De opbrengst gaat integraal naar. de goede doelen van Lions Club De Pinte Millennium. Naast verschillende te winnen prijzen is er ook een wisselbeker. voor het winnende team. Surf voor meer info en reservatie naar.
Alle restaurants in Gent.
Startpagina Gent Startpagina Gent. 594 restaurants in Gent. 40 m van centrum Gent. brasserie restaurant Belgisch Frans. info persmap menu facebook. 80 m van centrum Gent. info persmap menu facebook. 2.5 Km van centrum Gent. info persmap menu facebook. 8 Km van centrum Gent.
Restaurant De Raadkamer Nederkouter Gent De Raadkamer.
09 233 68 49. Elke dag open van 12u tot 14u30 en van 18u tot 21u30. Gesloten op zondagavond en maandag. Wij kunnen u parking Savaanstraat Savaanstraat 13 9000 GENT P4 aanbevelen op honderd meter van De Raadkamer. Wij zorgen voor een aangepast menu op maat. Uw browser ondersteund deze functionaliteit niet. Maak gebruik van een recentere browser of neem telefonisch contact met ons op om uw reservatie door te geven. Nederkouter 3 9000 Gent.
Belfort Stadscafé Gent.
Op zondagavond kan u nog steeds terecht voor een kleine snack en drankje in het stadscafé. Vanaf de maandag kan u uiteraard weer bij ons terecht voor lunch of diner. Welkom bij het Belfort Stadscafé Stadsrestaurant Gent.
Patyntje Restaurant Traiteur Wineshop.
We zijn 7/7 open! Organiseert u binnenkort een seminarie? Nood aan een vergaderzaal? Ontdek onze zaal met zicht op de Leie! Traiteur Patyntje verzorgt uw feest waar en wanneer u het wenst. Onze gerechten zijn huisgemaakt. van 12.00 tot 14.30 u. en van 18.30 tot 22.00 u. Op zondag van 12.00 tot 14.30. en van 18.00 tot 22.00 u. de Standaard-Magazine bekroont Brasserie Patyntje als beste adres voor de vol-au-vent de zeetongen en de lekkere steak tartaar.

Contacteer ons