Resultaten voor restaurant italiaans gent

restaurant italiaans gent
 
Italiaans restaurant Gent Overzicht Pocketresto.be.
47 restaurants gevonden in Gent. 150 m van centrum Gent. 210 m van centrum Gent. 290 m van centrum Gent.
Per Bacco Italiaans Restaurant in het centrum van Gent.
Daarnaast is het mogelijk om in onze degustatieruimte een fijne selectie aan wijnen te proeven. We verwelkomen u graag in onze zaak! Michele Claudio en Jeroen. Bestel uw cadeaubon Reserveer online. do-zon tussen 12u en 14u. do-zon tussen 1830u en 2130u. do-vrij van 10u tot 18u. zat-zon van 11u tot 18u.
FIRENZE.
Scaloppina Palermitana met tagliatelle. Duetto di pasta vegetariano rigatoni alla norma ravioli ricotta e spinaci. Pesce spada alla griglia met tagliatelle. Beste Italiaans restaurant in Gent 5 / 5. Prima kwaliteit en service. Celeste Sublime 5 / 5. Altijd een heel vriendelijk onthaal. Het eten is heel lekker. Je denkt gewoon dat je in Italië zit. Ook al zit de zaak altijd behoorlijk vol dan nog heb je uw privacy en het mag nog zo druk zijn het personeel blijft lachen en uw vriendelijk bedienen. De producten zijn eveneens altijd vers en dat proef je gewoon.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Gent TripAdvisor.
Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Barbaro De Hipste adresjes van Gent.
Geplaatst door hipsteadresjesgent on 21 november 2016 1 december 2016. Geopend vanaf 5 november 2016 in de Rodekoningstraat 12 Patershol. Barbaro is een Italiaans restaurant met een hoek af. Vergeet de clichés hier proef je originaliteit. De mensen bij Barbaro houden van biologische ingrediënten lokale producten en een beetje rock n roll op je bord. Je kan ze ook kennen van hun andere zaak Caffè Rosario de koffiebar aan het Emile Braunplein. Antipasti en pizza thats it maar dan wel steengoed. Geen Quattro Stagioni maar een Flying Carpet Show Me The Honey Ricotta Soundsystem of Shrimp My Ride rechtstreeks uit de oven. Desserts komen er dan weer in de vorm van een pizza met marshmallows en cookie crumble!
Eten Resto Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
je zocht op Italiaans. 1 2 3 4 5 volgende. Sint-Pietersnieuwstraat 154 9000 Gent Tel 09/233.07.08. Het moet van mijn studententijd toch alweer 15 jaar geleden zijn dat ik nog in La Rustica binnen geweest ben maar aan het interieur lijkt nauwelijks iets veranderd. Hundelgemsesteenweg 253 9820 Merelbeke Tel 09/330.31.83. Voor de grootste pizza's van Gent en omstreken moesten we in Pizzeria Venezia in Merelbeke zijn meldde een enthousiaste collega. Altijd in voor een uitdaging en met extra hunkerende magen repten we.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel HLN.be.
Vol Goesting op Facebook voor meer lekkere tips. LA BELLA ITALIA IN ANTWERPEN. De Siciliaanse chef van dit restaurant ontvangt zijn klanten alsof ze bij hem thuis komen eten. Je smult van magnifieke gerechten aan lange houten tafels al zijn er ook intieme tafeltjes voor tortelduifjes net als in een typische warm ingerichte eetkamer op het grootste eiland van Italië. Nieuwsgierigaards mogen zelfs meekijken hoe kok Maurizio in zijn potten roert. Bril 17 2500 Lier. La dolce far niente in de Kempen! Klanten beginnen spontaan te likkebaarden als de obers borden komen aandragen. De smaak overtreft zo mogelijk zelfs de presentatie.
Italiaans restaurant Gent Ristorante Lincontro pizza pasta culinaire specialiteiten.
Italiaans restaurant Ristorante Lincontro met topkeuken hartje Gent. Bent u op zoek naar een Italiaans restaurant omgeving Gent? Kom dan eens langs bij Ristorante Lincontro. Wij serveren meer dan pizza en pasta alleen. Bij ons kunt u ook genieten van meer gespecialiseerde Itailiaanse gerechten. Ristorante Lincontro is een klein en gezellig Itailaans restaurant in hartje Gent. Het onderscheidt zich van de meeste andere Italiaanse restaurants omdat ze naast pizza en pasta ook nog vele andere Italiaanse gerechten serveren.
Home.
Sinds 2003 bied deze restaurant en hun vertegenwoordigers deze stad het beste van hunzelf om ons hun traditionele Italiaanse keuken voor te brengen. De toewijding van Il Folletto om een hun klanten een goede service aan te bieden is zo groot dat ze in 2 gelegenheden geëvalueerd en gegalardoneerd zijn geweest met een certificaat van uitmuntendheid door TripAdvisor een plaats waar de mening van de klanten telt!

Contacteer ons