Zoeken naar pizzeria gent

pizzeria gent
 
Beste pizzabakker van provincie Eigenlijk wou ik politieag. Gent Het Nieuwsblad.
Pino Quaranta geniet van de erkenning Dat we de beste zijn van 1.500 zaken zegt alles. De beste pizza van Oost-Vlaanderen eet je in Gent bij Il Faro in de Kunstlaan. Dat zeggen het bedrijf Kaasbrik en het culinaire magazine Foodprint 1516 die al voor de achtste keer de verkiezing Pizzaiolo van het jaar organiseerden. Wat mijn pizzas zo lekker maakt? Liefde verse producten uit Italië en deeg dat ik een dag op voorhand maak. Natuurlijk zit er iets speciaals in mijn tomatensaus. Dat is het geheim van Il Faro.
Pizzeria La Rustica Pizzeria La Rustica de beste Italiaanse pizza's van Gent.
De pizzaiolo van deze zaak gelegen vlakbij de Vooruit bereidt pizza volgens de regels van de kunst sinds 1989. Vanaf heden kan u gemakkelijk online uw afhaal bestelling plaatsen! Bekijk MENU en bestel ONLINE. Of bel 09/233.07.08 om telefonisch te pizza te bestellen! Probeer ook deze voor en nagerechten. Dé perfecte starters of desserten.
eat-aly.
Adres Nederkouter 37 9000 GENT. Open 12h-14h30 I 18h-22h30. Adres Nederkouter 37 9000 GENT. Open 12h-14h30 I 18h-22h30.
Openingsuren voor pizzeria in gent.
Zoeken naar pizzeria in gent.
ADRIATICO ristorante pizzeria Gent.
Italiaans restaurant Gent Ristorante Lincontro pizza pasta culinaire specialiteiten.
Italiaans restaurant Ristorante Lincontro met topkeuken hartje Gent. Bent u op zoek naar een Italiaans restaurant omgeving Gent? Kom dan eens langs bij Ristorante Lincontro. Wij serveren meer dan pizza en pasta alleen. Bij ons kunt u ook genieten van meer gespecialiseerde Itailiaanse gerechten. Ristorante Lincontro is een klein en gezellig Itailaans restaurant in hartje Gent. Het onderscheidt zich van de meeste andere Italiaanse restaurants omdat ze naast pizza en pasta ook nog vele andere Italiaanse gerechten serveren.
Il Mezzogiorno il ristorante la pizzeria.
Search Search Main menu. Skip to primary content.
Al Parma-Da Gianni Pizza aan de Zuid Blijven Plakken.
Al Parma-Da Gianni Pizza aan de Zuid. Al Parma-Da Gianni was een pionier onder de Italiaanse restaurants in Gent. Hoewel het niet het eerste restaurant in de stad was en maar twee jaar heeft bestaan liet het toch sterke sporen na. De eigenaars Giovanni Gianni Bombini en zijn vrouw Giuseppina waren begin jaren 60 uit Bisceglie Puglia in Leuven aangekomen. Daar gingen ze aan de slag in een van de restaurants van Mauro di Pilato een familielid van Giuseppina. Kort daarna begon het koppel een eigen zaak. Dit was het begin van een hele Da Gianni-keten die in 1972 ook in Gent neerstreek.
restaurant pizzeria Di Massimo Italiaanse keuken in hartje Gent.
Restaurant Di Massimo een stukje Italië op het mooiste plekje in Gent. Voel je meteen thuis en geniet van een heerlijke middaglunch of een gezellig avondje uit. met echte Italiaanse klassiekers heerlijke pizzas pastas vis en vleesgerechten. We bereiden dagelijks alles klaar met de beste verse kwaliteitsproducten. Bovendien kan je ook al onze gerechten meenemen om er thuis van te smullen! De kelderverdieping van ons restaurant is beschikbaar voor groepen tot 45 personen. Dit kan zowel voor een lunch diner kleine recepties vergaderingen. Heb je iets te vieren of wil je je gasten verwennen.

Contacteer ons