Resultaten voor pizzeria gent

pizzeria gent
 
La Dolce Vita.
Restaurant La Dolce Vita is gelegen in Ter Platen 2 in het gezellige Gent. We zijn vlot bereikbaar via de afrit Gent Centrum van de autosnelweg. De wagen kan je gemakkelijk kwijt in de buurtstraten., of je kan gebruik maken van de ondergrondse parking van het Sint Pietersplein.
PIZZERIA LA RUSTICA Pizzeria La Rustica, de beste Italiaanse pizza's' van Gent.
Delivery pizza of pasta bestellen. Pizzeria La Rustica Pizza delivery Gent via Uber Eats. Uw pizza bij u thuis geleverd? Bestel via de site van Uber Eats om online pizza te bestellen en thuis te laten leveren! Delivery pizza bestellen.
Eat Love.
Want samen aan tafel zitten is een moment van delen, van genot, van gesprekken. Eat Love is een pizzeria met een ziel en een missie: fun fair. Alles draait om ambachtelijke, flinterdunne pizzas met de meest gezonde, lokale en verantwoorde producten.
Pizza bestellen in Ghent Geweldig Eten geleverd Deliveroo.
Of u nu verlangt naar een goeie ouwe pizza met tomaat en kaas of liever een meer avontuurlijk exemplaar met ham en gorgonzola bestelt, Gent heeft een uitmuntende keuze aan verfijnde pizzarestaurants die u zin doen krijgen. Kies een Amerikaanse deep-pan pizza, of laat de korst vullen.
Sim Pizza Nieuwe gerechten nieuwe promoties! Italiaanse pizza, International, Kip bestellen.
150, Sprite 33 cl. 150, Fanta 33 cl. 150, Spa Plat 33 cl. 150, Spa Bruis 33 cl. 150, Ice Tea 33 cl. 295, Fles Cola 15l., 295, Fles Fanta 15l., De Pintelaan 252 9000 Gent. 09 321 02 00.
Otomat Heavenly Pizza.
Subtiele smaakoefening tussen courgette, rode peper, verse munt en Mozzarella di bufala. White Mega Vega. Een klasse apart! De eerste 100% veganistische pizza op onze kaart. Op basis van wortelen in een combinatie met broccolini en champignons. In heavenly pizza we crust.
FIRENZE.
Van student tot kunstliefhebber: hier komen ze allemaal graag op bezoek! Het restaurant is immers ideaal gelegen vlakbij de Gentse universiteit, het beroemde SMAK-museum en de parking van het Sint Pietersplein. Bij een bezoekje aan Gent is Firenze dan ook een ideale afsluiter.
Italia Grill Italiaans Restaurant Gent Italiaans restaurant te Gent.
Wilt u in Gent eens echt genieten van de overheerlijke Italiaanse keuken, probeer dan absoluut Italia Grill aan het Sint-Annaplein. Girolamo Ricchitelli en zijn vrouw Pascale zullen u er met de typische zuiderse hartelijkheid ontvangen en u de heerlijkste Italiaanse gerechten opdienen.
Huis van oud-visboer Guido Meersschaut is nu pizzeria Gent Het Nieuwsblad.
Een paar maanden geleden verkocht Guido Meersschaut zijn huis op de Kleine Vismarkt wegens gemaakt fortuin. Sinds deze week is daar Otomat, een pizzeria op Belgische leest. Ik kan nu pizza eten in mijn living, ja. Maar ik kijk toch met weemoed terug.

Contacteer ons