Zoeken naar pizzeria gent

pizzeria gent
 
Pizza Roma, de nr. 1 pizzamaker uit Gent!
Pizza Roma Gent Hoogstraat 162 9000 Gent Tel 09 238 2000 Fax 09 233 0272 Open elke dag van 11u00 24u00. Pizza Roma Dampoort Land van Waaslaan 1 9000 Gent Tel 09 238 2000 Fax 09 233 0272 Open elke dag van 11u00 24u00.
Viva La Puglia Heerlijk Italiaans tafelen in Gent.
Met prachtige steden als Bari en Bisceglie als decor. Het weer hebben we hier niet altijd mee, maar toch doen we ons best om dat typisch Zuiderse gevoel naar Gent te brengen. Een stijve bedoening of formeel gedoe zal je bij ons niet vinden.
Pizza Royale! Official website.
Welkom op Pizza Royale. Bij Pizza Royale ben je aan het goede adres voor heerlijke pizza's, pasta's' en Ben Jerry's' ijsjes. Bij ons kan je bovendien je eigen persoonlijke pizza samenstellen, waarbij je een rijke keuze hebt aan vlees, vis, groenten en kaas!
La Pizzeria Gent Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
La Pizzeria is een uitstekend adres voor een smakelijke pizza zonder veel poespas. De zaak zelf is eenvoudig, maar net daardoor ook charmant. Voor een uitgebreide recensie zie http//gentfood.blogspot.com/2017/01/la-pizzeria.html.: Meld het ons. meer info over La Pizzeria. Italiaans zonder poespas. Dineren met twee dames. Meest bekeken resto's.' De orchidee Gent.
FIRENZE.
Van student tot kunstliefhebber: hier komen ze allemaal graag op bezoek! Het restaurant is immers ideaal gelegen vlakbij de Gentse universiteit, het beroemde SMAK-museum en de parking van het Sint Pietersplein. Bij een bezoekje aan Gent is Firenze dan ook een ideale afsluiter.
Pizzeria Prima Donna, Gent Tel: 0475401. Pizza's' goudengids.be.
Pizzeria Prima Donna. Een recensie schrijven? Pizzeria Prima Donna. Overpoortstraat 46, 9000 Gent. 0475 40 13 00. Andere interessante bedrijven in de buurt. Zwijnaardsesteenweg 31 A, 9000 Gent. 7 augustus 2013. Hele lekkere pizza, absoluut niet duur, en gemakkelijk om zelf je pizza samen te stellen als je geen kaas wilt bijvoorbeeld ja, dat bestaat.
Pizza bestellen in Ghent Geweldig Eten geleverd Deliveroo.
Of u nu verlangt naar een goeie ouwe pizza met tomaat en kaas of liever een meer avontuurlijk exemplaar met ham en gorgonzola bestelt, Gent heeft een uitmuntende keuze aan verfijnde pizzarestaurants die u zin doen krijgen. Kies een Amerikaanse deep-pan pizza, of laat de korst vullen.
Italia Grill Italiaans Restaurant Gent Italiaans restaurant te Gent.
Wilt u in Gent eens echt genieten van de overheerlijke Italiaanse keuken, probeer dan absoluut Italia Grill aan het Sint-Annaplein. Girolamo Ricchitelli en zijn vrouw Pascale zullen u er met de typische zuiderse hartelijkheid ontvangen en u de heerlijkste Italiaanse gerechten opdienen.
Italiaans restaurant Gent Ristorante Lincontro: pizza, pasta, culinaire specialiteiten.
Ristorante Lincontro is een klein en gezellig Itailaans restaurant in hartje Gent. Het onderscheidt zich van de meeste andere Italiaanse restaurants omdat ze naast pizza en pasta ook nog vele andere Italiaanse gerechten serveren. De kaart van Lincontro is enorm uitgebreid!

Contacteer ons