Zoeken naar hippe restaurants gent

hippe restaurants gent
 
De Hipste adresjes van Gent Over Gent en zijn hotspots.
Over Gent en zijn hotspots. Oh My Poké. Geopend sinds januari 2018 in de Sint-Jacobsnieuwstraat 103A. Oh My Poké staat voor Hawaiiaans eten! Denk aan poké bowls en rolls met rauwe vis, vers gemaakt. De basis van de bowls bestaat telkens uit sushi-rijst, bruine rijst, quinoa of koolsla en worden verder afgewerkt met rauwe vis en groentjes.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Accu is een aparte ruimte die je kan huren voor bijvoorbeeld een lunchmeeting. Wij voorzien beamer met scherm, flipchart, geluidsinstallatie en uiteraard een verfijnde maaltijd. Een groter event? Je kan ook het volledige restaurant afhuren. Nieuwewandeling 2b, 9000 Gent 09 324 05 00 info@voltagent.be.
BODO RESTO, Gent.
Vandaag lijkt het tij te keren naar meer eenvoud. Dat heeft het nieuwe Bodo in Gent goed begrepen. Bruno Van Spauwen, De Standaard. Bij het buitenwandelen klinkt het in koor: Hier komen we terug! Wat een prijs-kwaliteitverhouding! Wat een leuke sfeer! ELISE DESCAMPS, GOESTING MAGAZINE. Gentse waterzooi was originally made with fish but its now more typically found made with chicken.
Restaurant LOF Trendy restaurant in Gent. Restaurant Lof.
Indien u bij Restaurant Lof komt lunchen, kunt u gratis gebruik maken van onze parkeergarage als er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn. De verkeersregels in Gent zijn sterk veranderd. Het centrum is verdeeld in zes sectoren en een centraal gebied met beperkt verkeer.
Dit zijn volgens u de drie beste restaurants van Gent nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
10 Robin De Raedt. Dit zijn volgens u de drie beste restaurants van Gent. DM City gaat op zoek naar de Gouden Vork. 06-11-14, 06.00u Woord: Yves Desmet Beeld: Johan Martens. Het was weer een spannende strijd, deze vijfde editie van de Gouden Vork.
NewPlacesToBe independent hotspot guide.
Wil je up to date blijven over de nieuwste hotspots? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief! Schrijf je in! We geven uw gegevens niet prijs aan derden. Je kan je ten alle tijden uitschrijven via de uitschrijflink in onze nieuwsbrieven.
Hotspots van Gent Stad Gent.
Bloggers verklappen jou de hotspots in Gent. Restaurants, Bars, winkeltjes, Bed and Breakfasts, uitgaansbuurten. Deze blogs geven je de beste hotspots van Gent.: New Places To Be: restaurants, bars, BB, winkels, uitgaan. 6 Beste Saladebars in Gent volgens Flair: restaurants.
8 nieuwe eetplekken om te ontdekken in Gent Culinair KnackWeekend.be.
Het gezonde gastronomische restaurant Naturell is een product van bezige bij Lieven Lootens, die bekend is via zijn 24 jaar oude weekendrestaurant t Aards Paradijs, via het gastenverblijf De Zevende Hemel, via gastronomische happenings als het Theater der Zintuigen een culinaire ontdekkingstocht langs de historische huizen van Gent en via driedimensionale schilderijen met producten uit de keuken.
Café De Walrus Gent Lunch Brunch Diner Vegetarische dagschotel.
IT'S' BEEN IN THE PAPERS., Stand-upcomedian Steven Mahieu neemt ons mee naar een bijzonder café langs de Coupure in Gent. Hij komt er graag omdat het eten er heerlijk is en omdat het sympathieke mensen zijn. En op een onverwacht moment doet Steven er ook wel eens ideetjes op voor zn shows. Een echte place to be, een plaats om thuis te komen. Een verademing in het horeca landschap van de koele, hippe plaatsen.

Contacteer ons