Meer resultaten voor hippe restaurants gent

hippe restaurants gent
 
NewPlacesToBe independent hotspot guide.
Wil je up to date blijven over de nieuwste hotspots? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief! Schrijf je in! We geven uw gegevens niet prijs aan derden. Je kan je ten alle tijden uitschrijven via de uitschrijflink in onze nieuwsbrieven.
De 10 beste restaurants in Gent TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van NH Gent Belfort. Restaurants in de buurt van Hotel Orion. Restaurants in de buurt van Astoria Hotel Gent. Restaurants in de buurt van Novotel Gent Centrum. Restaurants in de buurt van Best Western Hotel Chamade.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Accu is een aparte ruimte die je kan huren voor bijvoorbeeld een lunchmeeting. Wij voorzien beamer met scherm, flipchart, geluidsinstallatie en uiteraard een verfijnde maaltijd. Een groter event? Je kan ook het volledige restaurant afhuren. Nieuwewandeling 2b, 9000 Gent 09 324 05 00 info@voltagent.be.
Home A Food Affair Eastern Inspired Restaurant.
8 nieuwe eetplekken om te ontdekken in Gent Culinair KnackWeekend.be.
Het gezonde gastronomische restaurant Naturell is een product van bezige bij Lieven Lootens, die bekend is via zijn 24 jaar oude weekendrestaurant t Aards Paradijs, via het gastenverblijf De Zevende Hemel, via gastronomische happenings als het Theater der Zintuigen een culinaire ontdekkingstocht langs de historische huizen van Gent en via driedimensionale schilderijen met producten uit de keuken.
Janines: the new foodie place in the heart of Ghent.
Bij Janines vindt u lekker eten, een leuke vibe, een tof interieur en betaalbare maaltijden. Allemaal in centrum Gent! Met een passioneel en professioneel team serveren we jullie onze talenten doorheen de dag! Wij voorzien jullie in alles wat we kunnen bieden.
De lekkerste adresjes van Gent Nieuws HLN.
Een knap historisch stadsgedeelte én heel wat jonge, hippe buurten. Gent is een stad waar ieder zijn gading vindt. Ook als het over heerlijke eetadresjes gaat. Gaat je voorkeur naar vernieuwend, verrassend en trendy? Of hou je het liever op klassieke ribbetjes mét reputatie?
Hotspots van Gent Stad Gent.
Bloggers verklappen jou de hotspots in Gent. Restaurants, Bars, winkeltjes, Bed and Breakfasts, uitgaansbuurten. Deze blogs geven je de beste hotspots van Gent.: New Places To Be: restaurants, bars, BB, winkels, uitgaan. 6 Beste Saladebars in Gent volgens Flair: restaurants.
De 10 beste goedkope restaurants in Gent TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van NH Gent Belfort. Restaurants in de buurt van Hotel Orion. Restaurants in de buurt van Astoria Hotel Gent. Restaurants in de buurt van Novotel Gent Centrum. Restaurants in de buurt van Best Western Hotel Chamade.

Contacteer ons