Resultaten voor hippe restaurants gent

hippe restaurants gent
 
Hotspots van Gent Stad Gent.
Bloggers verklappen jou de hotspots in Gent. Restaurants, Bars, winkeltjes, Bed and Breakfasts, uitgaansbuurten. Deze blogs geven je de beste hotspots van Gent.: New Places To Be: restaurants, bars, BB, winkels, uitgaan. 6 Beste Saladebars in Gent volgens Flair: restaurants.
De favoriete vegetarische restaurants van De Standaard De Standaard.
Geldmunt 32, 9000 Gent, www.restaurantavalon.be. Een begrip in Gent, zo liet een van onze redacteurs zich uit over De Warempel, al jaren een van Gents bekendste vegetarische restaurants, al staat hier ook vis op het menu. Dit kleine restaurantje vergeet dus niet te reserveren serveert elke werkdag een andere originele dagschotel.
Restaurant LOF Trendy restaurant in Gent. Restaurant Lof.
U kunt een lunch, high tea of diner bij Restaurant Lof ook cadeau doen! Via ons reserveringsformulier kunt u aangeven wat u cadeau wilt geven, dan nemen wij contact met u op om dit in orde te maken. Hoogstraat 36, 9000 Gent Belgium.
Hotspots Gent Culinair Cuisinevansabine.nl.
en een leuk winkelcentrum. Wat ons opviel is dat de Gentenaren graag uit eten gaan. Wij waren er van maandag tot donderdag, en alle avonden zaten de restaurants vol! Een echt bourgondisch leven, heerlijk. Daarom barst Gent ook van de hippe zaken.
Hippe adresjes Visit Gent.
In Gent schieten de hippe restaurants, koffiehuizen en designzaken als paddestoelen uit de grond. Wil je op de hoogte blijven? In de kijker. De Gentse musea zetten hun deuren de hele avond open voor het publiek. Gent Festival van Vlaanderen.
De lekkerste adresjes van Gent Nieuws HLN.
Een knap historisch stadsgedeelte én heel wat jonge, hippe buurten. Gent is een stad waar ieder zijn gading vindt. Ook als het over heerlijke eetadresjes gaat. Gaat je voorkeur naar vernieuwend, verrassend en trendy? Of hou je het liever op klassieke ribbetjes mét reputatie?
Hippe restaurants in Sas van gent Eet.nu.
Hippe restaurants in Sas van gent. Alle Hippe restaurants in Sas van gent. Uit eten in Sas van gent? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Goesting in Gent De Tijd.
Al die nieuwe restaurants zijn klein, zodat ze niet veel impact hebben. Ze zullen geen klanten weglokken bij de andere restaurants. Het zal eerder omgekeerd zijn: de aantrekkingskracht van Gent zal nog vergroten. En dat is goed nieuws voor ons allemaal.
Voor het eerst student? Hier moet je zijn in de studentenste. Het Nieuwsblad.
Thais restaurant waar je zelf je gerecht kan samenstellen voor minder dan tien euro. Ribbetjes à volonté voor 15 euro in vier verschillende restaurants in de Arteveldestad. Een aardappel met verschillende toppings. Snel, goedkoop en gezond. Waar drink je de beste koffie? OR Espresso Bar. Kleine maar gezellige koffiebar vlakbij de Vooruit en bij verschillende faculteiten van de universiteit. Hippe retrobar in het hartje van de stad op vijf minuten wandelen van de Gras en Korenlei.

Contacteer ons