Zoeken naar restaurant brussel

restaurant brussel
 
BOZAR RESTAURANT BOZAR.
Met een score van 16 op 20 in de GaultMillau-gids en een ster in de Michelingids behoort BOZAR RESTAURANT tot de gastronomische top in Brussel. In het prachtige art-decogebouw van Victor Hortas Paleis voor Schone Kunsten komen de verrassende gerechten van chef-kok en zaakvoerder Karen Torosyan uitstekend tot hun recht.
4 nieuwe must-eat restaurants in Brussel ELLE.be.
Voor een gerecht betaal je tussen de 20 en 32. De eyecatcher van het restaurant is de slagerij. Je kan er vers rundvlees kopen en betaalt per gewicht tussen de 80 en 110 per kg. Waar: Colonel: Jean Stas nr 24, 1060 Brussel.
Restaurant Café Métropole luxe hotel Brussel. Tripadvisor. Facebook. Twitter.
In hartje Brussel is Café Metropole de ideale hotspot om met klanten af te spreken, te pauzeren tijdens het shoppen of elkaar gewoon te ontmoeten. Dieren zijn verboden. Café Metropole c/o nv Hotel Metropole S.A. Brouckèreplein 31 B-1000 Brussel. Tel: 32 2 214 26 27.
Restaurant bar Brussel Steigenberger Wiltcher's.'
Brussel wordt met recht geroemd als het Mekka voor fijnproevers. Geniet in ons restaurant van geselecteerde regionale en internationale gerechten en verfijnde wijnen. Onze bekroonde Loui Bar nodigt dagelijks tot middernacht uit om in een luxueuze ambiance heerlijke drankjes te nuttigen.
Gastronomie Brussel Restaurant gastronomique Ogenblik.
Op 50 meter van de Grote Markt van Brussel in de majestueuze Galeries Royales, het Ogenblik is gelegen in een van de meest elegante en aantrekkelijke omgeving van Brussel. Voor alle vragen en verdere informatie, kunt u dit formulier gebruiken. Uw naam verplicht. Uw email verplicht. Restaurant de lOgenblik.
Restaurant in Brussel: Drugopera.
Het restaurant Brussel Drug Opera werd tijdens de vorige eeuw opgericht en past volkomen in het historische deel van het Oude Brussel waar het gelegen is. Drug Opera is een restaurant Brussel dat zich helemaal heeft aangepast aan het bruisende leven van de hoofdstad.
7 nieuwe restaurantjes in Brussel die je zeker moet uitproberen!
Een overheerlijke reis voor liefhebbers van culinaire uitstapjes en exotische dranken. Favorieten zijn de Wazabistyle cocktail, een gin op smaak gebracht met wasabi, en de Nikkei, een goede sake met akkoorden van sesam. ELLE Lifestyle 7 nieuwe restaurantjes in Brussel die je zeker moet uitproberen. Tags: Food, Brussel, Restaurant.
AUTOWORLD Brasserie Bruxelles Cinquantenaire Brasserie Restaurant Event Hall ESPACE 53 devient/wordt/becomes AUTOWORLD Brasserie/TITLE
Restaurant, Brasserie, Event Hall in Brussels @ Cinquantenaire. Dcouvrez une brasserie-restaurant de qualit en plein coeur de Bruxelles gre par Retromobilia. autoworld, brussels, museum, automobile, sebastien de baere, utopik, vehicles, meeeting, events, history, collections, time travel, expos, parties, history, events, museum, historische locatie, evenementen, evenementen, museum, historic venue, museum Brussel Bruxelles Brussels, lieu historique, evenements, autocollectie Brussel collection de voitures Bruxelles, car collection Brussels.
restaurant La Marée Bruxelles 1000 Brussel.
Het bewijs ervan zijn de veelbelovende journalistieke kritieken die zorgvuldig ingekaderd zijn. Dit overweldigend vriendelijke restaurant vindt U in het hartje van 1000 Brussel, achter de vismarkt op de Vlaamsesteenweg 99. Michelin Gids 2017.: Dit adresje is in trek vanwege de gemoedelijke sfeer, de eenvoudige inrichting en, het lekkere eten.

Contacteer ons