Resultaten voor restaurant brussel

restaurant brussel
 
Gastronomie Brussel Restaurant gastronomique Ogenblik.
Op 50 meter van de Grote Markt van Brussel in de majestueuze Galeries Royales het Ogenblik is gelegen in een van de meest elegante en aantrekkelijke omgeving van Brussel. Voor alle vragen en verdere informatie kunt u dit formulier gebruiken. Galerie des Princes 1. 0032 02 511 61 51. de 12h à 14h30 19h à 24h. Ainsi que les soirs des jours feriés. Fermeture annuelle du 1er au 15 août.
Madame Chapeau restaurant in Brussel.
Fr / Nl / En. Home Stoemp Filosofie Menu Brunch Atmosfeer Contact Reservaties. Fr / Nl / En. De stoemp is een typisch Brussels gerecht gepopulariseerd door zijn gulle en familiale kant. Het is samengesteld uit een mengeling van geplette aardappelen en seizoen groenten en wordt traditioneel gedient met een boerenworst. Voor Madame Chapeau heeft de chefkok Gaultier de Baere de uitdaging aangenomen om het recept te moderniseren op een trouw maar origineel manier.
De lekkerste adresjes van Brussel HLN.be.
De lekkerste adresjes van Brussel. Door redactie 29/04/15 11u17 Rouge Tomate Kos. Van de Nord tot de Midi. Van de Marollen tot aan den Avenue Louise. In Brussel eet men graag goed en veel. Trop is hier nooit te veel zeker niet als het op lekkere adresjes aankomt. Dat zijn er iel veul maar deze zijn onze favorieten. Alvast smakelijk en un bon appétit! Voor de crème de la crème van Belgische producten moet je bij Pistolet Original zijn.
Restaurant in Brussel Drugopera.
Uw restaurant Brussel ontvangt u van harte. Het restaurant Brussel Drug Opera werd tijdens de vorige eeuw opgericht en past volkomen in het historische deel van het Oude Brussel waar het gelegen is. Drug Opera is een restaurant Brussel dat zich helemaal heeft aangepast aan het bruisende leven van de hoofdstad. Zo kunt u in dit restaurant terecht voor gelijk welke gelegenheid op ieder moment van de dag.
Gastronomisch restaurant Rob Brussel.
Bij Rob staat alles in het teken van smaak kwaliteit en gastronomie met zijn delicatessen zijn traiteurdienst zijn restaurant en zijn uitzonderlijke kelder
Restaurant La Truffe Noire.
Belga Queen Brussel Restaurant Brasserie Club by Antoine Pinto.
Hij volgt er een artistieke opleiding aan de Académie des Beaux-Arts in Luik welke hij bekostigt door bij te klussen achter het fornuis van diverse eethuizen. In 1976 opent hij zijn eerste restaurant ondergebracht in twee arbeiderswoningen verbonden via een glazen tussenschot. In 1980 roept de Besser gids de Duitse tegenhanger van de Gault et Millau Antoine Pinto uit tot één van de 100 beste koks van centraal Europa. Pinto scheert met zijn kookkunst hoge toppen maar blijft een artiest in hart en nieren. 39 Jaar later wordt hij dé horeca interieur expert genoemd. Dé uitdaging voor Antoine Pinto blijft erin bestaan locaties waar ruimte historiek en unieke karakteristieken aanwezig zijn nieuw leven in te blazen op zijn kenmerkende manier.
Michelin Restaurants Bruxelles Gids van de beste restaurants van Bruxelles.
Restaurant in Bruxelles gids met de beste Michelin restaurants in Bruxelles met commentaar van internetgebruikers en een plattegrond op de ViaMichelin kaart.
Restaurants zonder vlees Brussel De Standaard.
Restaurants zonder vlees Brussel. Vandaag om 0900 door edm kdo. Mail Print 2 Reageer. De tijd dat vegetariërs genoegen moesten nemen met een extra blad sla ter vervanging van vlees of vis ligt al even achter ons maar dat betekent niet dat alle restaurants voldoende vegetarische keuzes aanbieden. Naar aanleiding van Dagen Zonder Vlees maakten wij per stad een selectie waar dat wél het geval is. Staat uw favoriet er niet bij? Deel met ons via de commentaarknop rechtsboven.

Contacteer ons