Resultaten voor spaans restaurant antwerpen

spaans restaurant antwerpen
 
Elpuerto Just another WordPress site.
Spaanse kaas uit La Manch. Aardappelslaatje met tonijn. Pata Negra ham. Croquetas de queso de cabra y salmon ahumado. Geitekaaskroketjes met gerookte zalm. Spaanse kaas uit La Mancha. Koude aardappelsla met tonijn. Lomo de cerdo. Spaanse kaas uit La Mancha.
Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
Las Mañas Spaans. Ankerrui 36 2000 Antwerpen Tel: 03/231.72.20. In een Spaans zandbad. Las Mañas is het icoon van de volkse, Spaanse restaurants in Antwerpen. Een avondje in Las Mañas is een onderdompeling in een Spaans bad vol sfeer, wijn en paella.
MAS TAPAS/SPAANS RESTAURANT.
In het sfeervolle interieur van Mas Tapas voelt u zich meteen thuis, terwijl in de keuken mama Marina de zon op. uw bord tovert met traditionele Spaanse specialiteiten. Alle gerechten worden met de grootste zorg en met dagverse producten bereid.
Spaans Restaurant Antwerpen 1207.be.
Vink het vakje aan om enkel te zoeken in deze gemeentes. Vink het vakje aan om enkel te zoeken op deze activiteiten. Spaans Restaurant 7. Mediterraans Restaurant 1. Vis en Zeevruchten restaurant 1. Spaans restaurant in Antwerpen. EL SABOR bvba.
Restaurant Galicia, authentiek Spaans restaurant in Antwerpen. Lekker Antwerpen.
Home Restaurants in Antwerpen Restaurant Galicia, authentiek Spaans restaurant in Antwerpen. Restaurant Galicia, authentiek Spaans restaurant in Antwerpen. april 15, 2015 By Michel 2 comments Restaurant Galicia, spaans restaurant Antwerpen, Spaanse keuken. Restaurant Galicia op de Paardenmarkt is wellicht het meest authentieke Spaanse restaurant in Antwerpen.
EL SABOR: Spaans restaurant Antwerpen, t Eilandje Spaanse, Galicische keuken Antwerpen.
Elsa Espantoso groeide op in Las Mañas, het Spaanse restaurant van haar ouders die bekend stonden om hun gambas in lookroomsaus, hun paella en authentieke Galicische keuken. Samen met haar zoon en man zorgt Elsa voor een zuiders welkom in hun Spaans restaurant in de buurt van t Eilandje en centrum Antwerpen, met een glaasje witte ribeirowijn en tapas, nog warm uit de keuken.
De Negen Vaten Spaans Restaurant Tapas Bar.
Spaans restaurant goudengids.be.
143 resultaten voor spaans restaurant. Koop deze gegevens. 1 La Iberica. Vlaamsesteenweg 8, 1000 Brussel. Donderdag 1130: 1500.: Diet in the Box. Rue de la Croix 48, 5000 Namur Namen. 3 El Puerto. Waalsekaai 25, 2000 Antwerpen. 4 Los Flamencos.
tapasbar Antwerpen tapas, Spaanse hapjes, tapasrestaurant, De TapaBar.
Ervaar Spanje als nooit tevoren. Vlakbij de Antwerpse kathedraal vind je sinds 1986 de beste tapabar van Antwerpen. De TapaBar begon als eerste met het introduceren van de Spaanse hapjes tapas in Antwerpen, en staat nu nog steeds bekend als de eerste echte tapabar van t stad.

Contacteer ons