Op zoek naar restaurant mechelen?

restaurant mechelen
 

Frankrijk t Provence Korenveld. Menu. Hmm Suggesties. de Groepsmenu. heerlijke Plan. geuren Info. van kruiden, olijven en grill doen je al watertanden! Deze vakantiesfeer kun je het ganse jaar genieten en proeven in ons typisch en gezellig restaurant t Korenveld op de Korenmarkt 20 te 2800 Mechelen. Waar mogen we u verwennen? De keuze is aan onze gasten. Op gelijksvloers kun je onze chef de diverse slaatjes, enorme brochetten, sappige steaks, lamsvlees, tonijn en bijpassende sausjes zien bereiden. Wens je een intiemer etentje, dan verwelkomen we u graag op de eerste verdieping in een aangenaam decor bij kaarslicht. Je kunt er een keuze maken uit onze lekkere voorgerechten, smakelijke vis en vleesschotels en zeker niet te vergeten een wijnkaart naar ieders smaak en beurs. Bij warme zomeravonden worden tafels gedekt op een ruim en mooi terras. Iets frisser, geen probleem wij zorgen voor verwarming! Wel levensgenieters, vindt spoedig de weg naar t Korenveld en zo smaakt u ontspanning en vakantiesfeer iedere dag van het jaar! Welkom en tot ziens.
Welkom Restaurant Nino's' Mechelen. Nino's, Mechelen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Wie graag zijn maaltijd laat vergezellen van een heerlijk glaasje wijn is hier zeker aan het juiste adres, de kaart omvat een ruime keuze aan italiaanse wijnen en de wijntip is zeker aan te raden. Reservatie is niet verplicht maar wenselijk.
Home Restaurant La Vigna.
Al vele jaren is La Vigna dé referentie in Mechelen en omstreken als het over de echte pure Italiaanse keuken gaat. Met passie en liefde voor het vak zorgen wij voor gezonde en authentieke Italiaanse gerechten. Onze gerechten worden met zorg klaar gemaakt, met dagverse producten van hoge kwaliteit. Een eenvoudige presentatie legt de focus op de smaak. Onze wijnkaart is een selectie van de betere Italiaanse wijnen, speciaal voor u geselecteerd. Het team van La Vigna zal er alles aan doen om u een lekkere maaltijd te bezorgen in een gezellige sfeer. Het lifestylemagazine Goesting" plaatst La Vigna op de vierde plaats bij de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel in hun magazine van maart 2015. Dankzij" de uitstekende Italiaanse wijnen die perfect combineren met de fantastische pastagerechten, voel je je als een god op het Toscaanse platteland." Om goesting van te krijgen! Restaurant La Vigna zal gesloten zijn van woensdag 4 april 2018 tot en met donderdag 12 april 2018.
Binnen Mechelen Visit Mechelen.
In het hartje van Mechelen vindt u Den Breckpot, een veertiende-eeuws pand met een opmerkelijke gevel en een rijke geschiedenis. Na een grondige renovatie kreeg Den Breckpot een. Restaurant LAM'EAU' te Mechelen. Culinair sterk, in een intiem en warm decor.
Zorba Restaurant te mechelen.
Zorba Restaurant te mechelen. Openingsuren zorba Mechelen. Open van 12u tot 14u30. S'avonds' van 18u tot. Zorba Mechelen BVBA Nieuwwerk 10, 2800 Mechelen, Belgi Tel: 015 20 66 40 BTW: BE 0830 554 184 info@zorba-mechelen.be. SEO by DeZignCrew Sitemap Advertising by Groenegids.
SPICE OF INDIA Original Indian Restaurant.
1 2 3 4 5 6. Welkom bij Spice" of India original Indian restaurant." Contact Reserveer online. Adres: Steenweg op blaasveld 56 2800 MECHELEN. Gesloten op: Dinsdag. Adres: Diestsesteenweg 66 3010 KESSEL-LO. Gesloten op: Dinsdag. Spice of India Resto.be. Faire défiler vers le haut.
Steakhouse Angus uit Mechelen.
Over Steakhouse Angus uit Mechelen. Wil je de echte smaak van een Argentijnse steak ontdekken? Dan is restaurant steakhouse Angus iets voor jou! We importeren dit unieke ras van Angus vlees rechtstreeks uit Argentini zodat je de beste steaks van de wereld geserveerd krijgt!
Taverne Mechelen Vrijbroekhof: restaurant, reserveren, brunch, feesten, seminaries, koffietafels, evenementen.
Wie gaat er niet graag wandelen in het mooie Vrijbroekpark in Mechelen? In het Vrijbroekhof kunt u alle dagen genieten van een ruim assortiment dranken en van al het lekkers dat onze keuken u te bieden heeft. Het Vrijbroekhof is een ruime, open taverne in Mechelen, gelegen middenin het prachtige Vrijbroekpark en nabij het wandelknooppunt 258 en de fietsknooppunten 92 en 93.
Restaurant Carlton Mechelen.
Brasserie Carlton Grote Markt 34 2800 Mechelen 32 015-20 18 80 Email: info@brasserie-carlton.be Reservaties kunnen enkel via website invulformulier of telefonisch. Brasserie restaurant Carlton, in het historisch centrum van Mechelen, heet U van harte welkom. Bij ons kunt U terecht voor een kleine snack of een uitgebreid menu.

Contacteer ons