Zoeken naar restaurant mechelen

restaurant mechelen
 
Michelin Restaurants Mechelen: Gids van de beste restaurants van Mechelen.
Restaurants Michelin Mechelen. Alle Michelin restaurants in Mechelen: sterrenrestaurants in Mechelen en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Mechelen. Alles van ViaMichelin: Mechelen.
Welkom! Sava Mechelen.
Restaurant Carlton Mechelen.
Brasserie restaurant Carlton, in het historisch centrum van Mechelen, heet U van harte welkom. Bij ons kunt U terecht voor een kleine snack of een uitgebreid menu. Dagelijks open vanaf 10 uur, zaterdag vanaf 9 uur. Keuken doorlopend open tot 22U00.
Binnen Mechelen Visit Mechelen.
In het hartje van Mechelen vindt u Den Breckpot, een veertiende-eeuws pand met een opmerkelijke gevel en een rijke geschiedenis. Na een grondige renovatie kreeg Den Breckpot een. Restaurant LAM'EAU' te Mechelen. Culinair sterk, in een intiem en warm decor.
Origano Restaurant Frans/Mediterraanse keuken.
Eindelijk is het zover. Na een grondige metamorfose opent restaurant Origano zijn deuren op. vrijdag 6 november 2015. Wij hopen u te mogen verwelkomen in ons nieuw concept Frans-mediteraanse keuken. Voor inlichtingen en reservaties aarzel niet om ons te contacteren. Tel: 015 271688. Met de feestdagen in het vooruitzicht kunnen wij u al mededelen dat wij op kerstdag en nieuwjaarsdag doorlopend geopend zijn. Het Origano team. 20 Comments on Welkom. Jef Van Ransbeeck. 5 november 2015 at 1511.: Succes met jullie nieuwe zaak! 5 november 2015 at 2006.: Eindelijk is het dan weer zover. Clynhens-Van Nieuwenhove C. 5 november 2015 at 2228.: Veel succes en tot zéér binnenkort! 5 november 2015 at 2352.: Veel succes met de start van jullie nieuwe zaak! En tot binnenkort! Frank en Yvonne cafe Den8stendag. Agnes Van Buggenhout. 6 november 2015 at 0105.: Ik wil met plezier mijn mening posten nadat ik jullie heerlijkheden heb geproefd! ik wens jullie in ieder geval veel succes. 6 november 2015 at 1315.: Veel success toegewensd met de opening van jullie zaak. Lien Van Gysel. 6 november 2015 at 1531.: Een kwaliteitsvolle aanwinst voor de gastronomie in Mechelen!

Frankrijk t Provence Korenveld. Menu. Hmm Suggesties. de Groepsmenu. heerlijke Plan. geuren Info. van kruiden, olijven en grill doen je al watertanden! Deze vakantiesfeer kun je het ganse jaar genieten en proeven in ons typisch en gezellig restaurant t Korenveld op de Korenmarkt 20 te 2800 Mechelen. Waar mogen we u verwennen? De keuze is aan onze gasten. Op gelijksvloers kun je onze chef de diverse slaatjes, enorme brochetten, sappige steaks, lamsvlees, tonijn en bijpassende sausjes zien bereiden. Wens je een intiemer etentje, dan verwelkomen we u graag op de eerste verdieping in een aangenaam decor bij kaarslicht. Je kunt er een keuze maken uit onze lekkere voorgerechten, smakelijke vis en vleesschotels en zeker niet te vergeten een wijnkaart naar ieders smaak en beurs. Bij warme zomeravonden worden tafels gedekt op een ruim en mooi terras. Iets frisser, geen probleem wij zorgen voor verwarming! Wel levensgenieters, vindt spoedig de weg naar t Korenveld en zo smaakt u ontspanning en vakantiesfeer iedere dag van het jaar! Welkom en tot ziens.
Taverne Mechelen Vrijbroekhof: restaurant, reserveren, brunch, feesten, seminaries, koffietafels, evenementen.
Het Vrijbroekhof is een ruime, open taverne in Mechelen, gelegen middenin het prachtige Vrijbroekpark en nabij het wandelknooppunt 258 en de fietsknooppunten 92 en 93. In onze taverne, met een mooi uitzicht op het park is er ruimte voor een 140-tal personen.
L'artista' Het beste Italiaanse restaurant van mechelen.
Het restaurant beschikt over een open keuken, een gezellige lounge en ruim terras. Ook onze naam doen we eer aan: Lartista doet namelijk ook dienst als galerij voor jong talent. Zo staan er tientallen kunstwerken over de ruimte verspreid die we in bruikleen kregen van de kunstacademie te Mechelen.
Restaurant Centpourcent.
Gelegen in het hart van de groentestreek vlakbij de historische stad Mechelen staat het gastronomisch restaurant Centpourcent garant voor een zuivere keuken die zich laat inspireren door het rijke aanbod aan verse streekprodukten. In een warm minimalistisch interieur en met oog voor detail en een fijne afwerking streven we er bij elke gelegenheid naar onze gasten culinair te verwennen.

Contacteer ons