Meer resultaten voor restaurant brugge

restaurant brugge
 
Sans Cravate Restaurant Brugge Welkom.
Een zaak met een ziel, dit is wat wij betrachten in ons restaurant. Sans Cravate dat zijn wij zelf, van het verbouwen van het pand tot het kiezen van de lekkerste produkten, alles wordt met evenveel passie en precisie gedaan.
GUILLAUME.
Heerlijk genieten bij Tom's' Diner restaurant Brugge.
Pasta Toms Diner penne spinazie champignons buffelmozzarella Capocollo ham tomatensaus Italiaanse kruiden gedroogde tomaten. Dunne lende uit Uruguay op granen gekweekt rund warme groentjes frietjes champignonsaus verse bearnaisesaus pepersaus. Gebakken kabeljauw Oud Brugge kaas seizoensgroentjes aardappelmousseline pesto truffelolie. 1 tapa naar keuze hoofdgerecht suggestie van de chef.
De 10 beste restaurants in Brugge TheFork.
Contact met ons op. Ontdek Reserveer de beste restaurants voor de beste prijs. De 10 beste restaurants in Brugge. Vul een stad, adres, buurt of naam van een restaurant in. Sorry, maar we hebben geen resultaat voor je zoektocht gevonden.
Brasserie Grand Cru.
De Noorweegse Kaai is een weg met heel wat passage. Na heel wat renovatiewerken in het pand een prachtige zaak geworden! Noorweegse Kaai 5 I 8000 Brugge België. Openingsuren: van maandag t/m zaterdag van 12u tot 14u15 en van 19u tot 21u30.
Restaurant Timothy Goffin Bistro Brugge Bruges.
Restaurant Goffin Timothy Valérie. Maalse Steenweg 2, 8310 Sint-Kruis Brugge. e: info@timothygoffin.be t: 32.50 68 77 88. Gesloten op zaterdagmiddag, zondag en maandag. webdesign: Stardekk Photography by Jo De Rammelaere. Visit Hotels in Bruges Bezoek ons op facebook Michelin Gids Gault Millau.
De Visscherie Restaurant Brugge Restaurant Bruges.
Restaurant Pieter Pourbus, Brugge, gevarieerd menu, suggesties, seizoensgebonden.
A LA CARTE. Restaurant Pieter Pourbus: genieten in hartje Brugge. Restaurant Pieter Pourbus is genoemd naar de gelijknamige schilder die hier in Brugge tijdens de periode van de Vlaamse Primitieve schilderkunst heeft gewoond. Ons gezellige restaurant is ondergebracht in een historisch pand.,
bistro restaurant Den Amand bistro restaurant Brugge.
Nieuw in ons aanbod de Brugse Berekoekjes van de Lange Bakker. CHOCOLADEMENU'S IN BRUGSE RESTAURANTS. Den Amand neemt deel met de Chocolademenu's in de Brugse restaurants tot 28 februari 2013. In Bistro Den Amand in het historische centrum van Brugge kun je heerlijk tafelen.

Contacteer ons