Zoeken naar restaurant brugge

restaurant brugge
 
Restaurant Bar Van der Valk Hotel Restaurant Brugge Oostkamp.
Voor culinaire verrassingen bent u van harte welkom in ons sfeervolle Restaurant Cruydenhove, gevestigd in het voormalig Kasteel. Over ons restaurant. Reserveer een tafel. Over Bellini Bar. Een leuk cadeau voor een ander, geef een Van der Valk gift card.
Alle restaurants in Brugge.
Startpagina Brugge Startpagina Brugge. Restaurants in Brugge. 327 restaurants in Brugge. alfabetisch afstand relevantie. 510 m van centrum Brugge. restaurant, Belgisch, Frans. info persmap menu. 3.1 Km van centrum Brugge. 10 m van centrum Brugge. 30 m van centrum Brugge.
Restaurant Chagall te Brugge Restaurant Chagall Brugge.
Je kan er kiezen uit een gevarieerde kaart of genieten van de maandelijkse suggesties. De uitstekende prijs kwaliteit laat zich proeven in een geheel vernieuwd interieur. 2014 Restaurant Chagall St-Amandsstraat 40 8000 Brugge T: 050 33 61 12 info@restaurantchagall.be www.restaurantchagall.be.
Home De Stove Restaurant, Brugge.
De Stove is een klein, sfeervol restaurant in het hartje van Brugge. De eigenaars, Gino Van Brabant Erica Travers runnen dit huis van vertrouwen bijna 30 jaar met liefde voor het vak. In de keuken bereidt Gino heerlijke en pure gerechten met verse streekproducten.
Restaurant De Middenstand t Zand 20 8000 Brugge Welkom op de site van restaurant De Middenstand.
De Middenstand is al jaren een begrip in Brugge. Gelegen in het Hart van Brugge vindt u er alles voor een verrukkelijke middag en avond uit. Restaurant De Middenstand t Zand 20 8000 Brugge. Geniet van het Jubileum Menu nog tot 20 maart!
Patrick Devos.
Wenst u een feest te organiseren, neem dan gerust met ons contact op en kom dit bij ons ter plaatse bespreken. Wij hebben een luisterend oor en zetten dit om in daden. Restaurant Patrick Devos. Zilverstraat 41, 8000 Brugge. T32: 0 50 33 55 66.
restaurant t Jong Gerecht Brugge.
Home.
Het is thuiskomen op restaurant. s Middags schuif je aan de eettafel aan voor spontane gastronomie. Op donderdag en vrijdag kun je er ook s avonds uitgebreid genieten. Reserveren wordt aangeraden. Tête Pressée is puur tafelen, ook thuis. In de eetwinkel vind je elke dag dagverse suggesties om mee te nemen: van beleg en frisse salades tot allerhande koude en warme vis, vlees en groentebereidingen. Ideaal als je zelf weinig of geen tijd hebt om te koken maar wel de kwaliteit van goed en gezond eten op prijs stelt. De eetwinkel is open van 9 tot 20 u. in de winter tot 19 u. en gesloten op zon en maandag. Bekijk het assortiment van de eetwinkel. Bestellen kan ook online. Vind ons op. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. TÊTE PRESSÉE Koningin Astridlaan 100 8200 Sint-Michiels Brugge 0470 21 26 27 info@tetepressee.be.
Brasserie en Bar Ter Poele Restaurant Hotel Velotel Brugge.
Hotel Velotel Handboogstraat 1 8000 Brugge t. Restaurant Brasserie en Bar Ter Poele. Brasserie en Bar Ter Poele. Het gastronomische hart van ons hotel is brasserie Ter Poele, befaamd om zijn uitgebreide ontbijtbuffet, gezonde maar lekkere lunch en diner in échte Brugse stijl.

Contacteer ons