Op zoek naar restaurant brugge?

restaurant brugge
 
Brugse vertellementjes Blog over Brugge food en meer.
Natuurlijk ook de kwaliteit van de Meer. Door brugsevertellementjes in Culinair Lunch op 07/08/2017. Het Eetidee mijn gedacht! Nog een nieuw restaurant in de rand rond Brugge Het Eetidee deint een beetje mee op het concept van Tougou en Tête Pressée. Een toog met afhaalgerechten en ruimte om te lunchen is een combinatie die reeds zijn succes heeft getoond. En ook een ideale manier om met je ingrediënten om te gaan. Door brugsevertellementjes in Culinair Dagschotel Lunch op 02/08/2017. Foodbar Margil van ontbijt tot tapas! Langs de Scheepsdalelaan opende begin juli een nieuwe foodbar Margil.
Welkom in restaurant Zuid55 in Brugge.
Zuid55 in Brugge serveert steeds pure keuken. Geniet van de lunch 25 of van het Menu Zuid55 55.
Home De Koetse Brugge.
De Koetse is een klassiek restaurant waar u al 20 jaar kunt genieten van een eerlijke burgerkeuken. Op de kaart vindt u zowel vlees als visgerechten. Specialiteit van het huis zijn de grillades die in de zaal worden bereid. Visliefhebbers worden verwend met een dagvers assortiment van Noordzeevis maar ook mosselen en kreeft behoren tot de mogelijkheden. Eet u graag la carte of proeft u liever het menu inclusief wijnen?
Vossesteert Restaurant Brugge.
Alle dagen open van 11u30-14u00 18u00-22u00 gesloten op zon en maandag. Blijf op de hoogte en ontvang dagmenu's suggesties en andere. nieuwtjes van vossesteert in uw mail-box. Wij sturen geen spam en delen geen adressen met derden!
De 10 beste restaurants in Brugge TheFork.
Vind de beste restaurants. De 10 beste restaurants in Brugge. Vul een stad adres buurt of naam van een restaurant in. Sorry maar we hebben geen resultaat voor je zoektocht gevonden. Sorry je kunt niet in het verleden reserveren.
Restaurant De Middenstand t Zand 20 8000 Brugge Welkom op de site van restaurant De Middenstand.
Gelegen in het Hart van Brugge vindt u er alles voor een verrukkelijke middag en avond uit. Restaurant De Middenstand t Zand 20 8000 Brugge. Geniet van het Jubileum Menu nog tot 20 maart! This browser cannot play the embedded video file. Gastronomen laten zich hier echt verwennen zij kiezen van de restaurantkaart met iedere maand andere seizoengebonden suggesties. Vis en vleesgerechten slaatjes diverse snacksalles dagvers en huisbereid. De wijnkaart brengt wijnliefhebbers in hogere sferen. Van eenvoudig lekker tot exclusieve Grand crus. Het restaurant heeft een veranda met openschuivend dak en een groot buitenterras. Kortom uitgebreid degusteren of een klein hapje het kan allemaal.
Alle restaurants in Brugge.
510 m van centrum Brugge. 3.1 Km van centrum Brugge. 10 m van centrum Brugge. 30 m van centrum Brugge. 30 m van centrum Brugge. bistro restaurant Belgisch Frans. 40 m van centrum Brugge.
Restaurant Breydel De Coninc Brugge Mossel en kreeftrestaurant.
Er is eveneens een keuze aan visgerechten. Breydel en De Coninc is een familierestaurant met een stevige traditie. Al meer dan een halve eeuw genieten Bruggelingen en toeristen hier van de allerbeste mossels en kreeften. Restaurant Breydel De Coninc.
Home De Stove Restaurant Brugge.
De eigenaars Gino Van Brabant Erica Travers runnen dit huis van vertrouwen bijna 30 jaar met liefde voor het vak. In de keuken bereidt Gino heerlijke en pure gerechten met verse streekproducten. Het beste uit onze Noordzee o.a. grijze garnalen kabeljauw en tarbot wordt dagelijks vers aangevoerd uit Zeebrugge en smaakvol opgediend. Tijdens de zomer worden lichte vleesgerechten geserveerd o.a. lamsfilet en eendenborst die in de winter vervangen worden door wildbereidingen waaronder fazant hert en everzwijn.

Contacteer ons