Op zoek naar restaurant brugge?

restaurant brugge
 
Michelin Restaurants Brugge: Gids van de beste restaurants van Brugge.
Restaurants Michelin Brugge. Alle Michelin restaurants in Brugge: sterrenrestaurants in Brugge en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Brugge. Alles van ViaMichelin: Brugge.
Brasserie Grand Cru.
De Noorweegse Kaai is een weg met heel wat passage. Na heel wat renovatiewerken in het pand een prachtige zaak geworden! Noorweegse Kaai 5 I 8000 Brugge België. Openingsuren: van maandag t/m zaterdag van 12u tot 14u15 en van 19u tot 21u30.
Restaurant Kurt's Pan.
Restaurants met onderscheidingen Visit Bruges.
Word ambassadeur bij Visit Bruges. Infokantoor Markt Historium Markt 1 8000 Brugge vandaag van 1000: tot 1700.: Infokantoor t Zand Concertgebouw t Zand 34 8000 Brugge vandaag van 1000: tot 1700.: Infokantoor Stationsplein Station Stationsplein 8000 Brugge vandaag van 1000: tot 1700.:
bistro restaurant Den Amand bistro restaurant Brugge.
Nieuw in ons aanbod de Brugse Berekoekjes van de Lange Bakker. CHOCOLADEMENU'S IN BRUGSE RESTAURANTS. Den Amand neemt deel met de Chocolademenu's in de Brugse restaurants tot 28 februari 2013. In Bistro Den Amand in het historische centrum van Brugge kun je heerlijk tafelen.
Home Restaurant Bonte B Brugge.
Een eigentijdse keuken met karakter en een sfeervol, authentiek kader, dat zijn de hoofdingrediënten van ons restaurant in hartje Brugge. Onze gerechten worden samengesteld met oog voor eerlijke, seizoensgebonden producten voor een pure smaakbeleving. We laten u graag meegenieten van onze passie voor koken, lekkere wijnen en het ontvangen van gasten.
Restaurant Breydel De Coninc Brugge Mossel en kreeftrestaurant.
Breydel en De Coninc is het mossel en kreeftrestaurant met de beste reputatie in Brugge. Bovendien is het gelegen in het absolute hart van deze historische stad. Chef-kok Fernand Janssens stelt negen verschillende mosselbereidingen van natuur tot aphrodisiaque voor en laat de culinaire genieters kiezen tussen drie kreeftenbereidingen. Ook liefhebbers van paling, zeetong, scampis en zalm komen hier perfect aan hun trekken. Er is eveneens een keuze aan visgerechten. Breydel en De Coninc is een familierestaurant met een stevige traditie. Al meer dan een halve eeuw genieten Bruggelingen en toeristen hier van de allerbeste mossels en kreeften. Restaurant Breydel De Coninc.
Home Restaurant Spinola, restaurant volgens seizoen en markt.
Een goed restaurant heeft een goede wijnkelder nodig. Wij zijn dan ook behoorlijk trots op onze open kelder. Spinola is één en al romantiek met zijn verlichte trapgevel in hartje Brugge aan de reitjes, palend aan het Jan van Eyckplein.
Welkom in restaurant Zuid55 in Brugge.

Contacteer ons