Meer resultaten voor restaurant antwerpen zuid

restaurant antwerpen zuid
 
Danieli Zuid.
Danieli Zuid is het nieuwe broertje van Danieli Il Divino.
Civilta Del Bere Antwerpen Zuid Restaurant Pizza Italiaanse specialiteiten en wijnen.
32 3 257 56 60. Ma Zo 12 23u. Klassieke gezonde verse Italiaanse keuken heerlijke pizza's met seizoengebonden producten en fantastische wijnen. 32 3 257 56 60.
Kommilfoo.
Zone 03 Een staande ovatie voor de keuken. Dirk De Schutter 17122008. Voor Olivier is een Michelin-ster een teken van standvastigheid. Het Nieuwsblad Dit blijft het beste restaurant van het Antwerpse Zuid. Alles klopt bij Kommilfoo. Paulus Smits BN DeStem.NL. Chef-kok Olivier de Vinck is nog even gedreven als de eerste dag. Pieter van Doveren Trends 25022010. Olivier de Vinck kwam tot een soort gulden middenweg tussen de klassieke stijl en de moderne kookwijze. Gerard Van Swieten Artsenkrant 12022011. Chef Olivier kookt eigentijds licht en luchtig zonder te vervallen in decoratieve opsmuk. Willem Asaert Gastromania 23102009. Kommilfoo Vlaamsekaai 17 2000 Antwerpen. tel 32 3 237 30 00. fax 32 3 237 30 00.
Eten Resto Restaurant Goesting Antwerpen.
Lazy Jack ANTWERPEN 2000. Kom Sjee Twa 30/08. Anoniem Restaurant bestaat niet meer. La Vecchia Stazione 15/08. Gino Van Troyen Schitterend Italiaans restaurant zonder franjes ok het interieur zou ik zelf ook anders doen maar alle. verheyden Hadden geboekt voor het Imperial ontbijt 23 p.p. x 2 46 en daar verwacht en mens toch al wat voor? West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Antwerpen Vlaams-Brabant Brussel. Goesting in lekker eten shoppen uitgaan en een goed gesprek. Gratis lifestylemagazine bij Contact. Advertenties www.persgroepadvertising.be adverteren@persgroep.be 02/454.29.69.
Olé Tapas Bar Tapasrestaurant Antwerpen.
De enige echte sinds 1995 Restaurante Tapas in Antwerpen. De lekkerste de bekendste de beste! Een tapastafel of avondmenu? Voor liefhebbers van de Spaanse keuken. Een avondje in Ole staat voor gezelligheid en natuurlijk overheerlijke tapas en spaanse gerechten eten. Onze menukaart biedt u de keuze uit meer dan 200 overheerlijke tapas en gerechten die onze chef-kok samen met zijn team in onze open keuken vers voor u bereidt. in een authentieke atmosfeer. Geheimen van de Chef. In groep of prive. Blijf op de hoogte.
Restaurant Jerom.
Restaurant Jerom.
Top restaurant voor groepsdiners in Antwerpen Zuid The Glorious Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Event locaties Antwerpen Top restaurant voor groepsdiners in Antwerpen Zuid The Glorious. Top restaurant voor groepsdiners in Antwerpen Zuid The Glorious. Meer info op de website Vraag een voorstel of offerte aan Toon alle foto's. The Glorious restaurant en wijnbar is een informele en ongedwongen maar kwaliteitsvolle ontmoetingsplaats die het Antwerpse Zuid kruidt en hip maakt. Sinds 2014 erkent Michelin de keuken met een ster. Johan Van Raes staat borg voor een eigentijdse versie van een klassieke smaakvolle keuken. Hij werkt product-gedreven zodat de seizoensingrediënten optimaal hun smaak en kwaliteit garanderen. Herkenbare borden met fraaie garnituur vormen zijn signatuur die door critici als geraffineerd en harmonieus wordt omschreven.
Restaurant te Antwerpen is Il Magnifico. Heerlijk Italiaans restaurant! Il Magnifico Antwerpen.
Il Magnifico op de Waalse kaai te Antwerpen is veel meer dan een Italiaans restaurant. Het is het levenswerk van Renzo Mela die al in jaren 70 op het Antwerpse Zuid zijn eerste restaurant opende. Dat hij nog steeds zijn klanten van toen mag begroeten spreekt boekdelen. Zijn superlekkere keuken is authentiek Italiaans en Renzo omschrijft ze het liefst als cuicina di mama. In elk gerecht proeft u de passie voor de keuken en de geboortestreek Liguria van Renzo Mela en zijn chef kok Jean-Philippe Delecourt.
EAT IN ANTWERP-Zuid hippe restaurant restaurants bistro brasserie vlaamse waalse kaai eten in antwerpen zuid.
De talrijke hippe restaurants maken van Antwerpen Zuid een culinaire trekpleister. Ontdek uw favoriete restaurant bistro of brasserie rond het museum of aan de bruisende Vlaamse of Waalse Kaai. Kom lekker uit eten in Antwerpen Zuid! Antwerpen Zuid omvat het zuidelijke deel van de binnenstad tussen de Singel de Amerikalei en de Scheldekaaien. Eind 19e eeuw werd op de grondvesten van de Citadel een residentiële stadswijk gebouwd. Daarvan getuigen een aantal overgebleven statige herenhuizen op de Leien en enkele art nouveauparels rond het tot 2018 gesloten voor renovatie Koninklijk Museum voor Schone Kunsten.

Contacteer ons