Zoeken naar italiaans restaurant hasselt

italiaans restaurant hasselt
 
Ristorante Crudo Versuz.
2017 Club Entertainment BVBA All Rights Reserved. Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt, Belgium BE0508608117. In het Italiaanse restaurant aan Versuz, met aparte ingang, proef je het pure karakter van de Italiaanse keuken: zowel eerlijk als verfijnd, en uitsluitend bereid met dagverse producten.
Pasta e Pane Hasselt Uniek Italiaans Restaurant in het YUP Hotel.
Voor groepen vanaf 15 personen zijn we geopend tijdens de middag. Achter het YUP Hotel vind je een parking, speciaal voor jou! Genieten in een smaakvol ingericht restaurant. Blijf op de hoogte. Copyright Pasta e Pane Hasselt 32 011.23.11.11. Scroll to top.
Buon'eatalia.'
Het is niet het zoveelste Italiaans restaurant in de rij. Wij willen graag een beleving brengen, een totaalbeleving waarbij Food for Friends een belangrijk item is. Wij proeven allemaal graag en liefst van alles een beetje. De avond moet meer zijn dan: bestellen-eten-betalen en wegwezen.
Home Pizza Pasta e Basta.
Dai cugini Restaurant hasselt.
Hét geschenk voor een speciaal iemand. Sociale, culturele of andere plannen vanavond? Reserveer op weekdagen tussen 17.30 uur en 19.30 uur uw Vroeg Avond-tafel bij Dai Cugini. Iedere dag opnieuw stelt onze chef verschillende gerechten voor volgens het dagverse marktaanbod.
ARLECCHINO ITALIAANS RESTAURANT 3500 HASSELT.
De twee broers Ottati baten het restaurant uit samen met hun echtgenotes en zij zijn eveneens zusjes. Ze zijn erin geslaagd om Arlecchino tot één van de drukst bezochte Italiaanse restaurants in Hasselt te maken. Hier kan je terecht voor een traditionele keuken met verfijnde gerechten die eenvoudig maar tot in detail gepresenteerd worden; kortom een smaakvolle keuken waar de zon in elk bord aanwezig is.
Rossi Hasselt Italiaans restaurant, Pizzeria Facebook.
2 juli 2017 Hasselt, Flemish Region. Italiaans restaurant Hasselt, Flemish Region. 2.788 personen hebben hier ingecheckt. Lisse Dirix was Italiaans aan het eten met Giel Meertens en 3 anderen in Rossi. 23 juni 2017 Hasselt, Flemish Region. Italiaans restaurant Hasselt, Flemish Region.
Italiaans Restaurant Level Due Hasselt verhuist naar Zuivelmarkt de smaak van de horeca.
Italiaans Restaurant Level Due Hasselt verhuist naar Zuivelmarkt. Boven het leegstaand pand van de voormalige Clinic in de Demerstraat tegenover de Molenpoort bevindt zich Italiaans restaurant Level Due. Zij zijn van plan om te verhuizen naar de Zuivelmarkt tegenover de Badderijstraat.
CRUDO Bar Ristorante.
In Bar Ristorante Crudo proef je het pure karakter van de Italiaanse keuken: zowel eerlijk als verfijnd, en uitsluitend bereid met dagverse producten. Met ongedwongen temperament verwelkomt Giovanni u in een stijlvolle, ongeforceerde omgeving. Een coole plek om te bezoeken dus, wat het tijdloze van de Italiaanse traditie enkel maar benadrukt.

Contacteer ons