Meer resultaten voor italiaans restaurant hasselt

italiaans restaurant hasselt
 
Home Arlecchino.
À LA CARTE. SUGGESTIEWIJNEN VAN FELICE OTTATI. BEKIJK DE SUGGESTIES VAN ONZE CHEF MARIO. SUGGESTIES VAN DE CHEF. Designed by Elegant Themes Powered by WordPress. Arlecchino Ristorante Italiano. Minderbroederstraat 9 / 11. 3500 Hasselt België. Voor meer info of reservaties.
Ristorante Crudo Versuz.
2017 Club Entertainment BVBA All Rights Reserved. Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt, Belgium BE0508608117. In het Italiaanse restaurant aan Versuz, met aparte ingang, proef je het pure karakter van de Italiaanse keuken: zowel eerlijk als verfijnd, en uitsluitend bereid met dagverse producten.
Bar tre cucina italiana con accento mediterraneo.
e mangiare bene e mangiare sano. BAR tre is een rasecht Italiaans restaurant met roots in Puglia. Samen met zijn keukenteam tovert de Italiaanse chef van deze trendy zaak warme zuiderse smaken en kleuren op je bord. Een heerlijk stukje Italië in het bruisende hart van Hasselt.
Buon'eatalia.'
Het is niet het zoveelste Italiaans restaurant in de rij. Wij willen graag een beleving brengen, een totaalbeleving waarbij Food for Friends een belangrijk item is. Wij proeven allemaal graag en liefst van alles een beetje. De avond moet meer zijn dan: bestellen-eten-betalen en wegwezen.
La Fontanella in Hasselt: Italiaans in luxueus kader Hasselt Het Belang van Limburg.
La Fontanella in Hasselt: Italiaans in luxueus kader. Gisteren om 0700: door Met Rudi Smeets. Foto: Luc Daelemans. Vorig jaar verhuisde restaurant La Fontanella na veertig jaar naar een nieuwe locatie in hartje Hasselt. Nicola Corbacio 36 brengt er in een luxueus kader een herkenbare Italiaanse keuken.
Pizzeria That's' Amore.
Home Plazza Hasselt.
Brasserie Plazza ligt in het hart van de stad Hasselt, hoofdstad van de Smaak, op de Grote Markt met zicht op de Sint-Quintinus Kathedraal. Onze eetzaak is gespecialiseerd in overheerlijke verse pizzas uit de steenoven en diverse soorten pastas. Toch liever zin in een fris slaatje of een een lekker stukje vlees? In ons modern en trendy restaurant kan u terecht voor een uitgebreide eetkaart.
Giuliano cucina tradizionale italiana Giuliano.
bestel online winkelmandje login. Geniet van heerlijke pastagerechten, vers gebakken pizzas en een gezellig diner. Je vindt ons aan Maasmechelen Village en Hasselt Kinepolis! Pizza Salsiccia e Friarielli. Italiaans gehakt en Italiaanse spinazie. Pizza alla Porchetta. Fijn gesneden speenvarken, rucola en kerstomaatjes.
Hollywood Studio wordt omgevormd tot Italiaans restaurant Gi. Hasselt Het Nieuwsblad.
Hollywood Studio wordt omgevormd tot Italiaans restaurant Giuliano. Investering van 1 miljoen euro zorgt voor 40 vaste jobs. 06/10/2016 om 0300: door dirk jacobs. Hollywood Studio opende, in de slipstream van Kinepolis zelf, twintig jaar geleden de deuren. Kleine foto: Giuliano Bruno. Precies twintig jaar nadat Kinepolis in Hasselt de deuren opende met in de slipstream onder meer de Hollywood Studio, lijkt nu eindelijk een einde te komen aan de lijdensweg van het horecaconcept.

Contacteer ons