Meer resultaten voor italiaans restaurant eeklo

italiaans restaurant eeklo
 
Eindelijk een lekker Italiaans restaurant in Hoofdstad Meetjesland Reizigersbeoordelingen L'artiglio TripAdvisor.
Eindelijk een lekker Italiaans L'artiglio. Eindelijk een lekker Italiaans restaurant in Hoofdstad Meetjesland. Gentsesteenweg 58 Eeklo 9900 België. 4 van 21 Restaurants in Eeklo. Er zijn nieuwere beoordelingen voor dit restaurant. Bekijk de nieuwste beoordelingen. Eindelijk een lekker Italiaans restaurant in Hoofdstad Meetjesland. Beoordeeld op 18 november 2015. Nieuwe Italiaans Restaurant aan de Krone. Lekker eten aan een betaalbare prijs.
L'artiglio Eeklo Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De Pizza Calzone is een aanrader Vlotte en vriendelijke bediening leuke sfeer grote balken aan het plafond. Bedank Jan en Cynthia V. 16 april 2017 beoordeeld. Italiaans restaurant kwa vriendelijkheid is er zeker nog wat werk aan voor het eten mag je portefeuille goed gevuld zijn en op je bord ziet het er goed uit terwijl het voor de prijs nog wat meer gevuld mag zijn. 1 2 3 4. Restaurants in de buurt. op 026 km afstand. op 12 km afstand. op 149 km afstand. Attracties in de buurt. op 019 km afstand.
Eindelijk Italiaans restaurant in centrumstad HLN Eeklo.
Maldegem Sint-Laureins Kaprijke Waarschoot Zomergem Assenede Knesselare Evergem. Nog geen recent bezochte regio. Wonen in je buurt. Eindelijk Italiaans restaurant in centrumstad. Burgemeester Koen Loete verwelkomt chef Mario Ghariano en zijn vrouw Manel. Vooraan staat maître Luca. Eeklo moet al jaren zowat de enige provinciestad van Vlaanderen zijn zonder Italiaans restaurant. Daar komt nu met L'Artiglio langs de Gentsesteenweg N9 verandering in. Mario Ghariano en zijn team komen uit Gent maar starten graag in Eeklo. Ik zoek al drie jaar naar een goed pand om mijn eigen restaurant te beginnen zegt Mario.
Vader en zoon openen samen pizzeria en enotheek Eeklo Het Nieuwsblad.
Vader en zoon Iervolino flankeren horecavoorzitter Eddy De Ketelaere Rita Tondat en burgemeester Koen Loete in de nieuwe zaak in de Boelare. Vader Antonio en zoon Emilio Iervolino uit het Toscaanse Firenze willen de Meetjeslanders leren kennismaken met de échte Italiaanse keuken. Dinsdag openen ze de Italiaanse zaak Vini Sapori in de Boelare. Er zijn veel Italiaanse restaurants en pizzeria in Vlaanderen stelt Antonio Iervolino vast maar vaak brengen zij de Italiaanse keuken niet zoals hij echt is Italië. Wij willen de Eeklonaren de Meetjeslanders echt laten proeven van hoe het er bij ons in Toscane aan toe gaat in de keuken.
Italiaans restaurant Eeklo 1207.be.
Vink het vakje aan om enkel te zoeken op deze activiteiten. Italiaans restaurant in Eeklo. Koning Albertstraat 12 9900 Eeklo. Gentsesteenweg 58 9900 Eeklo. Staat uw bedrijf niet tussen de resultaten? Laat het ons weten of ontdek onze marketing oplossingen. altijd en overal bereikbaar. Wijziging van uw gegevens. 1207 de Belgische telefoongids.
Il Sogno.
embedded by Embedded Video. Restaurant Il Sogno en Hotel Isola Bella zijn gelegen in Waarschoot een landelijke streek langs de N9 Gent-Brugge. We hebben een ruime privé-parking voor U en uw genodigden. Een prachtig lounge-terras met speeltuin waar U kunt genieten bij mooi weer is één van onze sterke troeven. Geniet van de Frans-Italiaanse gastronomie met eerbied voor de traditionele producten in een warme ongedwongen sfeer. Voor speciale gelegenheden zoals een Familiefeest communie bedrijfsfeest seminaries enz Aarzel niet om contact op te nemen. Ook kunnen alle gerechten worden afgehaald.
Veiligheidscontrole vereist.
Vini Sapori Eeklo Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
1 Bedank Nicolas D. 24 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie. Gisteren voor de tweede maal iets gaan eten in dit lekker gezellig Italiaans restaurant. Het eten was opnieuw erg lekker bereidt op Italiaanse wijze en lekkere ingrediënten. Enig minpuntje vond het iets te duur. 1 Bedank Peter C. 4 juni 2016 beoordeeld. Echt Italiaans eten door echte Italianen klaargemaakt met eerlijke smaken. Sober maar fris interieur. Eten was telkens heel lekker op smaak gebracht. 24 februari 2016 beoordeeld. Niet wat had verwacht. Ik had een echte Italiaans pizzeria verwacht maar nee dit is het dus niet.

Contacteer ons