Meer resultaten voor eten in gent

eten in gent
 
Lepelblad Restaurant.
gezond origineel eten in een sfeervol. Lepelblad is zowel de naam voor een deel van de lepel, als voor een keukenkruid. Met hulp van onze boeren kleine producenten kunnen we werken met de beste ingredienten die duurzaam, lokaal biologisch zijn. Respect voor de natuur, het produkt de producent zijn van groot belang bij onze keuzes. Creatief, vers en seizoensgebonden. In de keuken wordt er tijd gestoken om gerechten te creeren met respect voor de gekozen seizoensgroenten, vlees vis. Een nauwe samenwerking tussen onze boeren leveranciers zorgt ervoor dat jullie de seizoenen kunnen volgen in jullie bord. Lepelblad gelegen in onderbergen, een rustige, gezellige buurt in het centrum van Gent.
Restaurant LOF Trendy restaurant in Gent. Restaurant Lof.
Via ons reserveringsformulier kunt u aangeven wat u cadeau wilt geven, dan nemen wij contact met u op om dit in orde te maken. Hoogstraat 36, 9000 Gent Belgium. T32: 09 235 40 71 F32: 09 235 40 79 info@restaurantlof.be www.restaurantlof.be.
Oak Gent.
momondo. momondo wordt geladen.
VOS Gent Restaurant Coffee bar.
26 mei 18. 23 juli t.e.m. 04 augustus 18. 29 oktober t.e.m. 01 november 18. 24 25 december 18. Blijf op de hoogte. Zwijnaardsesteenweg 6 9000 Gent welkom@vos.gent. 32 9 398 81 09. 32 9 398 81 08. Site by Esign.
Janines: the new foodie place in the heart of Ghent.
Bij Janines vindt u lekker eten, een leuke vibe, een tof interieur en betaalbare maaltijden. Allemaal in centrum Gent! Met een passioneel en professioneel team serveren we jullie onze talenten doorheen de dag! Wij voorzien jullie in alles wat we kunnen bieden.
Welkom in De Stokerij De Stokerij Gent.
Sinds maart 2013 kan je, naast Eetkaffee Multatuli, ook terecht in De Stokerij, ons tweede restaurant. Je vindt er min of meer hetzelfde recept van klassieke brasserie-gerechten gecombineerd met een originele vegetarische keuken; dit alles uiteraard vers en huisbereid! Vanuit de bar komen steeds wisselende wijnsuggesties per glas! en een uitgebreide, eigenzinnige bierkaart. Kom gezellig tafelen binnenin dit stukje Gentse geschiedenis of op een van de terrassen errond.
Restaurant Cochon De Luxe Brabantdam 113, 9000 Gent.
Brabantdam 113, Gent T: 09 336 16 72 E: info@cochondeluxe.be. Welkom in Cochon de Luxe. Ons restaurant dat in teken staat van gastvrijheid gastronomie met een beetje humor en hier en daar een hoek af. We kozen ervoor om alles met ons 2 te doen om het zo persoonlijk mogelijk te houden. Vandaar op onze kaart 1 menu; 4, 5 of 6 gangen s avonds en zondagmiddag of de korte 3-gangen versie op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag. We hopen u dan ook binnenkort te mogen verwelkomen in de Brabantdam 113 waar eten altijd een feest is.
Eten drinken Gent: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Geniet van een heerlijk 3-gangen vismenu met tartare van zalm, tongrolletjes en een heerlijke zoete zonde als afsluiter. 3-gangenmenu met ribbetjes à volonté voor 2, 3 of 4 personen bij Restaurant Sphinx werk. BVBA La Zora. Je buikje rond eten in het gezellig restaurant in Haaltert. Populaire categorieën in Gent.

Contacteer ons