Op zoek naar eten in gent?

eten in gent
 
Eten Resto Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
vermeiren lucien vekenstraat 5 opdorp alles is er super lekker en aangenaam om er te vertoeven. West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Antwerpen Vlaams-Brabant Brussel. Goesting in lekker eten shoppen uitgaan en een goed gesprek. Gratis lifestylemagazine bij Contact. Advertenties www.persgroepadvertising.be adverteren@persgroep.be 02/454.29.69.
Eten drinken Gent Bespaar tot 70% bij Groupon.
Beauty Wellness 30 Reizen Nationaal Plaatselijke diensten. Door het gebruiken van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Alle Eten en drinken. Lunch of diner voor 1 2 of 4 personen bij Restaurant De Graslei. Op en top genieten van een lekkere lunch of diner aan het water! Sushi afhaalboxen van 20 tot 54 stuks bij Hokkaido. Sushi boxen tot aan de rand toe gevuld o.a. met nigri maki en sashimi.
De Centrale Gent Ons nieuw café-Restaurant in de Ham.
Kraankindersstraat 2 9000 Gent. GF 2017 MUSIC SELECTORS FOOD. Wanneer je tijdens de Gentse Feesten in ENTR het café-restaurant van De Centrale iets gaat eten of drinken krijg je er een muzikaal extraatje bovenop. Elke dag laat een zogenaamde Music Selector je kennismaken met zijn persoonlijke muzieksmaak. vr 14 juli DJ DLores Funky Soul Sista. za 15 juli Groene Michel en Blauwe Johnson. zo 16 juli DJ Flavio. ma 17 juli DJ Christophe Buck Vekeman. di 18 juli Naïm Megassabi. wo 19 juli Walid Ben Chikha. do 20 juli Caoutchou Collective.
De Hipste adresjes van Gent Over Gent en zijn hotspots.
Geopend begin juli 2017 aan de Kuiperskaai 14. Naast De Krook bevindt zich sinds kort een nieuwe wijnbar BLEND! Na een eerdere vestiging van BLEND in Brugge staat er nu ook eentje in Gent op de kaart. Het pand waarin deze wijnbar gevestigd is kan je mogelijks nog kennen van restaurant Kaai 14 en B-Bar. De Luncherie is een nieuwe sinds februari 2017 traiteurzaak aan de buitenrand van Gent Eeklostraat 25 te Ertvelde. Op woensdag vrijdag en in het weekend worden er leuke lunchgerechten gekookt boordevol lokaal geteelde groenten en lekkers. Alle producten worden lokaal aangekocht bij telers kwekers of grootwarenhuis in de regio. Katrijn en Bjorn voorzien er lunches in.
Mosselen Eten In Gent Brasserie Bridge Gent.
Blijf op de hoogte. 2015 brasserie Bridge Interieur door Isabel Soenen. Tag mosselen eten in gent. Vanaf heden zijn de Zeeuwse mosselen weer verkrijgbaar in Gent! Brasserie Bridge verwelkomt u met veel plezier. Kom genieten van een heerlijk warme pot mosselen en maak uw keuze uit. Brasserie Bridge hét adres voor Zeeuwse mosselen in Gent. Dat is niet zomaar een slogan.
Brasserie Restaurant Pakhuis.
Brasserie pakhuis Gent. Geniet van kraakverse en hedendaags getinte gerechten. Pakhuis verzorgt ook de meest royale oester en zeevruchtenschotels.
Aziatisch restaurant Gent goudengids.be.
bereid met dagverse producten. 2 ruime zalen met airconditioning. Stationsstraat 33 9810 Eke Nazareth.
Eten en drinken Arteveldehogeschool Gent.
Eten en drinken in Gentse restaurants en cafés horeca Stad Gent.
Gent is niet alleen de hemel voor vegetariërs maar ook een rock n roll foodiestad en een droom voor iedere liefhebber van lekker eten. Fans van lekker eten en drinken komen in Gent ruimschoots aan hun trekken. Als duurzame Europese veggiehoofdstad is Gent de hemel voor vegetariërs. Maar er is meer Gent wil ieders hart veroveren met eerlijke biologische seizoensproducten en een kortere voedselketen. Verder trekt Gent als rock'n roll foodiestad niet alleen culinair toptalent aan de stad is ook een droom voor elke liefhebber van gewoon lekker eten.

Contacteer ons