Op zoek naar eten in gent?

eten in gent
 
Welkom in De Stokerij De Stokerij Gent.
Sinds maart 2013 kan je, naast Eetkaffee Multatuli, ook terecht in De Stokerij, ons tweede restaurant. Je vindt er min of meer hetzelfde recept van klassieke brasserie-gerechten gecombineerd met een originele vegetarische keuken; dit alles uiteraard vers en huisbereid! Vanuit de bar komen steeds wisselende wijnsuggesties per glas! en een uitgebreide, eigenzinnige bierkaart. Kom gezellig tafelen binnenin dit stukje Gentse geschiedenis of op een van de terrassen errond.
Lepelblad Restaurant.
gezond origineel eten in een sfeervol. Lepelblad is zowel de naam voor een deel van de lepel, als voor een keukenkruid. Lepelblad verraadt dan ook meteen waarvoor we staan: enerzijds zijn pastas en stoofpotjes veel voorkomende gerechten op de kaart, anderzijds zijn verse kruiden een essentieel onderdeel van onze bereidingen. We geloven in homemade: alle gerechten, van soep tot roomijs, worden huisgemaakt. Naast de vaste kaart vind je bovendien iedere dag een andere suggestie op het bord! Creatief, vers en internationaal beïnvloed zijn de woorden die de Lepelblad-keuken typeren. De gerechten zijn eenvoudig, de producten zijn dat niet: kwaliteit en gezondheid primeren steevast en de zoektocht naar de perfecte ingrediënten van bij ons stopt nooit. Koken doen we seizoensgebonden en met een originele twist! Gent is een stad die naast geschiedenis, cultuur en kunst ook heel wat bijzondere eetadresjes te bieden heeft.
Gent Restaurant in Middeleeuwse Patershol.
Ik googlede op Gent restaurant en vond via Tripadvisor dit pareltje. Prachtige locatie, in het hart van de stad Gent. De reuze gambas met peper en honing zijn verrukkelijk. Boek een tafel. We zijn open voor lunch en diner, van woensdag tot en met zondag.
Oak Gent.
Home Brasserie Bridge Gent Restaurant op het Sint-Baafsplein.
DE BESTE MOSSELEN VAN GENT. De mosselboer komt elke dag op bezoek. Bij ons kan je aan tafel schuiven voor een dampende pot Zeeuws goud. Niet alleen tot tevredenheid van elke foodie, maar ook al geprezen in de pers. Ontdek onze heerlijke klassiekers.
restaurant cassis gent lunch van de week in restaurant Cassis op de Vrijdagmarkt Gent.
restaurant cassis gent. ONZE WEKELIJKSE LUNCH van Maandag 4 t/m zaterdag 9 december. Tartaar van hert / witte pens / boschampignons / zoetzure currymayonaise. oesters 4 stuks 4, 00. Wijtingfilet / paksoi / pompoenpuree / natuuraardappelen. Wok / kip / gember / groene curry / kokos.
Restaurant Avalon.
Door het delen van onze mooie en moeilijke momenten, vraagstukken en goede praktijken, groeien we samen in kennis en skills, bewustzijn en creativiteit, daadkracht, veerkracht en verbondenheid. Een dankbaar en zoals we het in Gent graag zeggen wreed schoon proces. Onze visie op voeding is holistisch. We willen eten voorschotelen dat de totale mens voedt en waar onze aarde beter van wordt.
Restaurant Tuin van Eten in Gent: vegetarisch, biologisch, glutenvrij, meeneem, visgerechten.
Uw vegetarisch restaurant/brasserie in Gent. 32 9 245 54 66. Uw vegetarisch restaurant. Volg ons op facebook blijf last-minute op de hoogte van eventuele sluitingsdagen. Pagina tuin van eten. s Namiddags zijn er pannekoeken te verkrijgen. Ook glutenvrije, veganistische pannekoeken.
Gaston, rooftopbar en restaurant met zicht op Gent.

Contacteer ons