Op zoek naar eten in gent?

eten in gent
 
Pastoor Gent.
Het wordt opengesteld voor groepjes vrienden familie buren en voor iedereen die van lekker eten drinken en sfeer houdt. Een sacrale knipoog is nooit veraf. Er kan in Pastoor voor één gezelschap per avond gereserveerd worden want het huiselijk karakter is een belangrijke troef. De grootte van de groep mag variëren van 8 tot 12 personen. Er wordt een seizoensgebonden menu aangeboden met heerlijke aangepaste wijnen. Als u toch verkiest om zelf wijnen mee te brengen is dit geen probleem en wordt kurkgeld aangerekend. Heeft u zelf een idee of persoonlijke vraag aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Eten en drinken Visit Gent.
Een uitgebreid diner of een snelle snack. Ontbijt of brunch dagschotel of à la carte. In Gent hoeft u nooit op uw honger te blijven zitten! Een stevig ontbijt voordat u de stad intrekt? Of wat langer blijven liggen en genieten. In alle steden schieten de koffiebars als paddenstoelen uit de grond en Gent blijft.
Eten en drinken Gent UiT in Vlaanderen.
woensdag 15 juni 2016. zondag 19 juni 2016. zondag 19 juni 2016. zondag 19 juni 2016. dinsdag 21 juni 2016. Gent Bezoek Gent brouwerijboottochtverwennerij. donderdag 23 juni 2016. Singles ontmoeten singles ICB kaffee. zondag 26 juni 2016. Van 23 juni 2016 tot 26 juni 2016.
Oak Gent.
26 dec Gault Millau 2016 Lees verder. 26 dec Oak in China Lees verder. 26 dec Gault Millau 2014 Lees verder.
Restaurant Roots Gent.
Hier start ons eigen verhaal hier groeien onze wortels. In een leuke ongedwongen sfeer lekker eten dat zijn onze roots!
8 nieuwe eetplekken om te ontdekken in Gent Culinair KnackWeekend.be.
26/11/15 om 1355 Bijgewerkt om 1601. Tijdens onze culinaire tocht door Gent noteerden we enkele nieuwe uitstekende adressen. Voor een gezonde hap een trendy lunch een veganistische maaltijd een exotisch eetmoment of gastronomische verwennerij zit je in de Arteveldestad trouwens altijd goed.
Eten en drinken in Gentse restaurants en cafés horeca Stad Gent.
Gent is niet alleen de hemel voor vegetariërs maar ook een rock n roll foodiestad en een droom voor iedere liefhebber van lekker eten. Fans van lekker eten en drinken komen in Gent ruimschoots aan hun trekken. Als duurzame Europese veggiehoofdstad is Gent de hemel voor vegetariërs. Maar er is meer Gent wil ieders hart veroveren met eerlijke biologische seizoensproducten en een kortere voedselketen. Verder trekt Gent als rock'n roll foodiestad niet alleen culinair toptalent aan de stad is ook een droom voor elke liefhebber van gewoon lekker eten.
Spoorloos Perron.
gelegen op wandelafstand van Gent Sint-Pieters. Bij ons kan je terecht voor een lekker ontbijt. een vlugge of uitgebreide lunch take away food. s Avonds kan je genieten van onze heerlijke gerechten. vis vlees vegetarisch gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde dranken zoals bieren van De Struise Brouwers wijnen van A Taste Affair. Alle ingrediënten op onze uitgebreide menukaart werden. met zorg gekozen zijn duurzaam en veelal biologisch. Voor de zoetebekken hebben we huisgemaakte tiramisu chocolade mousse en een keuze uit de heerlijke artisanale taarten van A Piece of K. Op mooie dagen kan je ook op ons tuinterras genieten. van al dit lekkers. van maandag tot en met zondag.
Eten en drinken Arteveldehogeschool Gent.

Contacteer ons