Meer resultaten voor beste restaurants gent

beste restaurants gent
 
De 10 beste restaurants in Sas van Gent TheFork.
De beste restaurants in Sas van Gent. 23 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Prijs van laag naar hoog. Prijs van hoog naar laag. Markt 17 4551 BK Sas van Gent. Ooststraat 1 4551 CB Sas van Gent. Oostkade 12 4551 CL Sas van Gent. Not translated 2016-08-17 173831 utc.
Vleesrestaurant Gillis De referentie in Gent voor gerijpt vlees.
Cote a l os 2 pers. meer dan één kilogram. Gillis Gent Hoogstraat 23 9000 Gent. Tel 09/391 66 11.
TOP 10 van de beste restaurants in Gent RestoPass.
De musts in Gent en omgeving. 4 Belgisch 4 Frans 2 Frans-Belgisch. De top 10 van uw lievelingsrestaurants Eat parade. Courant d'eau Belgisch Frans-Belgisch Frans. Den Haze Belgisch Frans. Bistro Resto t Vijverhof Belgisch Frans. De meest bezochte restaurants Aanraders. Kasteellaan 487 9000 Gent België.
17 uitstekende culinaire adressen in Gent Culinair KnackWeekend.be.
Valentina koos voor de pizzeria een inrichting in eco vriendelijke materialen. Aan de pizzaoven staat vader Ivo Gatti. Hij bakt uit biologische bloem de beste pizza's van Gent. Onderbergen 25 9000 Gent. Sinds ruim een jaar is Gent een schitterende traiteurszaak rijker vlak bij het Sint-Pietersstation Traiteur Toulouse. Fabian en Martin runnen hun zaak met passie. In hun lange verstoog is het moeilijk kiezen uit de vele verse groentebereidingen de smakelijke dagschotels de zelf bereide charcuterie en de uitgelezen selectie fijne kazen. Toulouse steunt op twee belangrijke pijlers versheid en product. In de ruime keuken achterin de zaak maken ze alle schotels zelf klaar.
GaultMillau Belux 2016 de laureaten Gault Millau News.
Chef van het jaar Luxemburg! In Luxemburg werd Fabrice Salvador La Cristallerie Luxemburg twee weken geleden uitgeroepen tot Chef van het Jaar bij de lancering van de allereerste 100% Luxemburgse gids. Deze vermeldt niet alleen de beste restaurants maar ook een selectie van wijnbouwers en ambachtelijke en gastronomische producenten. Al deze adressen zijn eveneens te vinden in de Belux-gids. De gids 2016 ligt vanaf woensdag in de boekhandel voor 28 euro. Je kunt hem ook bestellen via de website shop.gaultmillau.be. Hij bevat meer dan 1.100 adressen waarvan niet minder dan 126 nieuwe. In de loop van maandag 9 november zullen de scores ook op de website www.gaultmillau.be aangepast worden. Proficiat aan alle laureaten en restaurants met hun score! Chef Jan Tournier presenteert nieuw interieur en transformeert restaurant Cuchara te Lommel!
Toprestaurants in de Leiestreek Toerisme Leiestreek.
Hier kan je genieten van enkele culinaire hoogstandjes. Baarle-Frankrijkstraat 90 9830 Sint-Martens-Latem. 09 281 05 20 info@hofterleie.be. Resto Sabatini werd al meermaals in Rome gelauwerd als één van de beste 30 Italiaanse restaurants ter wereld buiten Italië. Kortrijksesteenweg 114 9830 Sint-Martens-Latem. 09 282 80 35 restosabatini@skynet.be. Vaste klanten verdringen zich in dit charmante huisje. Dat belet echter niet dat iedereen profiteert van uitstekend bereide garnaalkroketten of van een Black Angus entrecote die door de chef op het houtvuur wordt geroosterd. Dit is een restaurant zonder pretentie maar met veel smaak. Enkel open tijdens de week. Buizenbergstraat 27 9830 Sint-Martens-Latem. 09 282 70 68 bibvinois@hotmail.com. Verse producten en eerlijke gerechten dat staat centraal in de keuken.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
zorgt chef Davy De Pourcq samen met zijn team voor culinaire vonken. Hij creëert er verfijnde gerechten met eerlijke topingrediënten. Zo bezorgden de bio-groenten uit eigen moestuin ons de GaultMillau-titel van Beste Groenterestaurant van het land in 2013. En in 2011 wonnen we de Gouden Vork. schuilt achter de gevel van een oud elektriciteitsgebouw net buiten het centrum van Gent. Laat je in dit industriële interieur verrassen door een weelde van zinderende smaken aromas en kleuren. Het karaktervolle interieur van Volta. smelt samen met de creatieve moderne keuken van chef Davy De Pourcq. Hij creëert een verfijnd 5 en 6-gangenmenu op basis van eerlijke topingrediënten zoals onze zelfgekweekte bio-groenten. Laat je verrassen door zijn frisse kijk op het culinaire.
Boek de beste restaurant online in gent Tablebooker.
tb.tablebooker_description.
Michelin sterren 2015/2016 alle restaurants met een michelin ster vind je michelin restaurant via dinnersite.be 2015 / 2016 dinnersite.be.
De Michelinster is een aanduiding voor restaurants met een uitzonderlijk goede keuken en een correcte bediening in de befaamde Rode Gidsen van de bandenfabrikant Michelin. Een beperkt aantal beste restaurants in elke gids wordt aangeduid door één twee of drie sterren. Gestegen naar 2 Sterren. Restaurant d Eugenie à Emilie Baudour was 1 ster. Restaurant The Jane Antwerpen was 1 ster. Restaurant La Villa in the Sky Brussel was geen ster. Gestegen naar 1 ster. Restaurant dEssensi s Gravenwezel was geen ster. Restaurant Alexandre Brussel was geen ster. Restaurant Alain Bianchin Jezus-Eik was geen ster. Restaurant Pilori Ecaussinnes-Lalaing was geen ster. Restaurant Bistrot du Nord Antwerpen was geen ster. Restaurant Philippe Fauchet Saint-Georges-sur-Meuse was geen ster.

Contacteer ons