Zoeken naar siciliaans restaurant gent

siciliaans restaurant gent
 
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
In dit Siciliaanse specialiteitenrestaurant staat zaakvoerster Pina Buscemi zelf aan het fornuis. Je kan er smullen van klassiekers als ossobuco of penne met scampi's' en saffraan, maar ook van op-en-top Siciliaanse specialiteiten als arancini gefrituurde risottoballetjes en briolatta Siciliaans worstenbroodje. Het restaurant huist in een mooi oud pand, de warme zuiderse tinten roepen een mediterrane sfeer op. Wel opgelet: je kan hier enkel cash betalen. Stationsstraat 42, 9400 Ninove. Een pizza met spruitjes, boerenworst, Pas de rougekaas en spek, dat zagen we nog nergens. In de voormalige feestzaal van restaurant Mineral serveert uitbaatster Valentina Gatti ambachtelijk gebakken pizza's' naar het recept van haar Italiaanse papa. Valentina werkt zoveel mogelijk met biologische producten. Op de kaart prijken naast de klassiekers ook unieke pizza's' met verrassende ingrediënten. Een pizza met pastinaak, lamsgehakt en boerenkool, of met met spruitjes, boerenworst, Pas de rougekaas en spek, maakt ons nieuwsgierig. Attent: voor een kleine meerprijs krijg je hier een glutenvrije pizzabodem en/of locatosevrije mozzarella op je bord. Ajuinlei 10A, 9000 Gent.
Zalig Siciliaans eten in Gent Reizigersbeoordelingen Osteria Al Sikulo TripAdvisor.
No nonsens, gewoon lekker Siciliaans eten! Dit restaurant ligt een beetje verstopt achter de Vrijdagsmarkt, maar dit pareltje is zeker de moeite waard te ontdekken! We werden vriendelijk onthaald; de uitbaters zijn echte Sicilianen dus aan gastvrijheid geen gebrek. De kaart biedt verrassend lekkere keuzes en combinaties. No nonsens, gewoon lekker Siciliaans eten! Stel een vraag over Osteria Al Sikulo. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Els s S. 2 februari 2017 beoordeeld. Authentieke Siciliaanse keuken in het hartje van Gent.
Welkom bij Il Cortile ilcortile.
Italiaans restaurant in Gent Osteria Delicati.
Het wijst op een plaats waar men kan genieten van een lekker glaasje wijn, maar ook een lekker hapje kan eten: eenvoudige, maar authentieke Italiaanse gerechten. Dit is dan ook de missie van Osteria Delicati: de échte, traditionele, Italiaanse keuken op de kaart zetten in Gent. ontdek ons restaurant. uw Italiaans restaurant in Gent.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel Nieuws HLN.
Je kan er smullen van klassiekers als ossobuco of penne met scampi's' en saffraan, maar ook van op-en-top Siciliaanse specialiteiten als arancini gefrituurde risottoballetjes en briolatta Siciliaans worstenbroodje. Het restaurant huist in een mooi oud pand, de warme zuiderse tinten roepen een mediterrane sfeer op. Wel opgelet: je kan hier enkel cash betalen. Stationsstraat 42, 9400 Ninove. Casa Buscemi Bij Casa Buscemi smul je van Siciliaanse specialiteiten. In de voormalige feestzaal van restaurant Mineral serveert uitbaatster Valentina Gatti ambachtelijk gebakken pizza's' naar het recept van haar Italiaanse papa. Valentina werkt zoveel mogelijk met biologische producten. Op de kaart prijken naast de klassiekers ook unieke pizza's' met verrassende ingrediënten. Een pizza met pastinaak, lamsgehakt en boerenkool, of met met spruitjes, boerenworst, Pas de rougekaas en spek, maakt ons nieuwsgierig. Attent: voor een kleine meerprijs krijg je hier een glutenvrije pizzabodem en/of locatosevrije mozzarella op je bord. Ajuinlei 10A, 9000 Gent.
Il Mezzogiorno Cucina siciliana.
osteriaalsikulo.
Een van de beste Italiaanse Siciliaanse restaurants van Gent Reizigersbeoordelingen Il Cortile TripAdvisor.
25 september 2015 beoordeeld. Een van de beste Italiaanse Siciliaanse restaurants van Gent. Het is er altijd zo druk omdat blijkbaar vele mensen weten dat het er goed toeven is. De pizza's' zijn geweldig en de pasta's' mogelijk nog beter. Voeg daar nog eens heerlijke wijn aan toe en een vriendelijke bediening, dan weet je waar je moet zijn. Ook de ligging aan de mooie Kraanlei is natuurlijk een pluspunt. Stel een vraag over Il Cortile. Bedank Marc A. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Lijst wordt bijgewerkt. Schrijf een beoordeling Beoordelingen 234. Waardering van reizigers. Tijd van het jaar. Bekijk wat reizigers erover zeggen.: 68 72 van 112 beoordelingen. 14 september 2015 beoordeeld. Na enkele voorgaande bezoeken hadden we zin om eens terug te keren naar dit restaurant.

Contacteer ons