Meer resultaten voor restaurants in brugge

restaurants in brugge
 
Parkrestaurant Brugge.
Het Parkrestaurant wordt sinds 1989 uitgebaat door de Axel en Frédéric Bruggeman. Wat ooit begon als een winkel met tearoom is uitgegroeid tot een populair restaurant in en buiten Brugge. The Parkrestaurant is run since 1989 by two brothers Axel and Frédéric Bruggeman. Initially a Tearoom with shop. it has become a landmark for Traditional Dining in and around Bruges. Frédéric en Axel with Mama Nicole Crousel back in 1970. The Parkrestaurant is housed in an 19th century townhouse dating back to 1849. High ceilings impressive chandeliers and lots of character. Le Parkrestaurant ouvrit ses portes en 1989 et est tenu par deux frères Axel et Frédéric Bruggeman.
Welkom bij Hertog Jan Gert De Mangeleer Joachim Boudens.
Onze cadeaubonnen zijn beschikbaar als vaste menukeuzes inclusief en exclusief dranken en als waardebon. De digitale cadeaubon kan gebruikt worden in het restaurant of in onze webshop. Cadeaubonnen in onze webshop. Gert De Mangeleer en Joachim Boudens zijn Vlaamse Captains of Gastronomy en werken mee aan het Vlaams Culinair Manifest. U wil snel en discreet zaken bespreken? Daarvoor is onze lunch Korte Ontmoeting van dinsdag tot en met zaterdagmiddag de perfecte formule. Voor bijeenkomsten en privé events beschikken we over een aparte ruimte met zicht op de tuin. Geniet met uw gasten van onze zakenformules op 3 sterrenniveau! Tips van Gert Joachim.
Floris Restaurant Brugge.
16 uitstekende culinaire adressen in Brugge Culinair KnackWeekend.be.
08/01/15 om 1330 Bijgewerkt om 1732. Brugge is een van de lekkerste steden van Vlaanderen. Dit gevarieerde culinaire aanbod met 16 adressen is het bewijs van sterrenrestaurant en gezellige bistro tot charmant delicatessenwinkeltje. Bekijk onze selectie uit het grote aanbod. In de Mangerie wordt smakelijk eten gekoppeld aan een correcte bediening in een ontspannen sfeer.
Home.
Aan de eettafel van Tête Pressée beleef je culinaire nostalgie vanop de eerste rij. In de open keuken kookt Pieter met pure producten van bij ons. Tête Pressée is samen tafelen genieten van brute eenvoud op je bord. Het is thuiskomen op restaurant. s Middags schuif je aan de eettafel aan voor spontane gastronomie. Op donderdag en vrijdag kun je er ook s avonds uitgebreid genieten. Tête Pressée is puur tafelen ook thuis. In de eetwinkel vind je elke dag dagverse suggesties om mee te nemen van beleg en frisse salades tot allerhande koude en warme vis vlees en groentebereidingen.
Alle restaurants in Brugge.
Startpagina Brugge Startpagina Brugge. 327 restaurants in Brugge. 510 m van centrum Brugge. 3.1 Km van centrum Brugge. 10 m van centrum Brugge. 30 m van centrum Brugge.
Sint Joris.
In 2013 werd het interieur van het historische pand volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Achter de typische gevel en onder de 13de eeuwse moeder en kinderbalken ontdek je een hedendaags interieur met veel hout en warme tinten die voor de gezellige sfeer zorgen. De artisanale keuken is op en top Belgisch met de gekende traditionele gerechten als paling in t groen steaks ribbetjes Jan Breydel garnaalkroketten witloof met ham in de oven en vispannetje. Je kan er terecht voor de dagelijkse lunch en kan er ook kiezen uit de vegetarische gerechten.
Restaurant De Jonkman Brugge 2 Michelin.
Achter elke chef staat een sterke vrouw. Dat bewijst Sandra dagelijks in De Jonkman. Hoe doet ze dat in godsnaam? Je las het op 6 december 2014 in Het Nieuwsblad Magazine. Elke laatste vrijdag van de maand serveert De Jonkman een speciaal menu. NorthSeaChef Filip Claeys focust zich dan volledig op de culinaire mogelijkheden van minder bekende Noordzeevissen. Reportage over pure producten en het vlammeke. Debic het referentiemerk nr.
Wok restaurant Oriental Wok te Brugge Wok restaurant Oriental Wok te Brugge.
Open van 1730 2300. T 050 33 87 65. M 0479 22 35 33. Oriental Wok brengt exotische smaken op uw bord in buffetvorm! Oriental Wok brengt exotische smaken op uw bord in buffetvorm! Voor al uw feesten groot of klein bent u bij Oriental Wok aan het juiste adres. Wij bieden plaats aan meer dan 300 personen.

Contacteer ons