Meer resultaten voor restaurant godot gent

restaurant godot gent
 
Godot NewPlacesToBe.
Godot is een Grand-café in zwart-wit om de hoek van de pittoreske Gentse Graslei. Het restaurant heeft een groot zomers terras en bied je vooral pastas, Vlaamse klassiekers en verschillende vis en vleesgerechten. Godot is strak en loungy ingericht in, zoals hierboven al gezegd, vooral zwart en wit.
CityZine Your Ultimate City Guide.
Grand cafe Godot, Gent Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Grand cafe Godot. Grand cafe Godot. Is dit uw bedrijf? 149 van 765 Restaurants in Gent. Hooiaard 8, Gent 9000, België. 32 9 329 82 08. Alle fotos 69. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 47%. 1 week geleden. 11 mrt 2018. Simpele snelle hap in een bruisende athosmosfeer. Belgisch, Europees, Fusion, Geschikt voor vegetariërs. Hooiaard 8, Gent 9000, België. Deze vermelding verbeteren. Biedt dit restaurant service aan tafel?
Godot, Gent Tel: 0475752. Restaurants goudengids.be.
Indien je de mogelijkheid hebt, neem dan zeker plaats op het terras, één van de mooiste terassen van Gent! In Godot kan je terecht voor de lekkere variant op chocolademelk, de Choc-o-lait! Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 30 september 2010. Ik ga heel graag eten in Godot. Het restaurant is net achter de Korenmarkt gelegen en is strak ingericht.
home Grand Café Godot.
We serveren ze ook in lunchformule tussen 12h en 14h. Bekijk onze partners professionele sympatisanten. Eten en kunst gaan hand in hand in Godot Gent. Wij hangen regelmatig nieuw werk van upcoming of bevestigde kunstenaars aan onze muren. bekijk de agenda.

Contacteer ons