Op zoek naar pasta restaurant antwerpen?

pasta restaurant antwerpen
 
De beste restaurants in Antwerpen Top 10 en promoties Resto.be.
Antwerpen het centrum van de diamantindustrie de Belgische mode en de gastronomie! Antwerpen ligt in het Noorden van België en heeft via de Nederlandse Westerschelde een verbinding met de Noordzee. Antwerpen biedt een ruime waaier aan toffe restaurants zowel in het centrum als aan de stadsrand. Veel restaurants liggen op wandelafstand van de meeste bezienswaardigheden zoals de Grote Markt met de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal het Stadhuis het Steen de Brabofontein en de Meir. Wie liever geniet van het prachtige uitzicht op de Schelde kan een een gezellig restaurantje reserveren aan de Scheldekaaien.
Restaurant wijnbar Pasta-Hippo-Vino.
Antwerps finest Italian-French restaurant. Antwerps finest Italian-French restaurant. Antwerps finest Italian-French restaurant. Antwerps finest Italian-French restaurant. Antwerps finest Italian-French restaurant.
Pasta Hippo Vino Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dingen om te doen. Pasta Hippo Vino Antwerpen. Is dit uw bedrijf? 51 van 1.244 Restaurants in Antwerpen. Oude Koornmarkt 32-34 Antwerpen 2000 België. 32 3 213 16 86. Laat bezorgen door Deliveroo.
Pasta Plezir.
Een klein stukje Italië in België dat is het gevoel dat je krijgt als je een blik werpt op de menukaart van restaurant Pasta Plezir in Antwerpen. Op de drankjes na is vrijwel alles wat je op het menu vindt van Italiaanse bodem de vijftien verschillende soorten pasta worden allemaal geleverd met kaas en je kunt kiezen uit spaghetti penne tagliatelle volkoren en glutenvrij. Voor de wat kleinere trek die gestild moet worden maakt Pasta Plezir lekker belegde ciabattas voor je klaar die je ongetwijfeld zullen doen watertanden. Of wat dacht je van tiramisu ter afsluiting? Wees verstandig en plaats je bestelling bij Pasta Plezir. Dan weet je zeker dat het Italiaans wordt smullen! Broodjeslunch op kantoor s middags?
PRIMO PASTA VINI www.primo-antwerpen.be.
Dageraadplaats 13 Antwerpen 2018. MA 1200 1400 1800 2130 DI 1200 1400 1800 2130 WOENSDAG GESLOTEN ALLE FEESTDAGEN GESLOTEN DO 1200 1400 1800 2130 VR 1200 1400 1800 2200 ZA 1800 2200 ZO 1800 2130 FEESTDAGEN GESLOTEN. insalata pantesca aspergi al timo con scampi e soncini l'orata al forno risotto carciofi lime e zafferano il tartufo bianco. Davide Giarratana Rocco De Duglielmo Chef Pasqualino Melucci. De naam Primo staat voor eerste eerste authentiek restaurant.
Antwerpen krijgt eigen pasta paradijs ELLE.be.
Antwerpen krijgt eigen pasta paradijs. Eén pastaklassieker drie trendy varianten. Waar anders dan op het Antwerpse Zuid ontpopt zich een gloednieuw fastronomisch fast gastronomisch food concept. Het one-dish-restaurant Flâneur serveert louter en alleen Belgische bolognaise. Flâneur optimaliseerde het eeuwenoude spaghetti recept en vertaalde het in drie hedendaagse versies de Classic Chunky Ragù en de veggi variant Pomô. Gemaakt met liefde maar ook met verse pasta en hoogwaardige Belgische ingrediënten. Voor een spaghetti Flaneur moet je op de Leopold De Waelstraat 20 2000 Antwerpen zijn. 32 0 491 12 51 67.
Welcome to Flâneur Flâneur.
Wat is een Flâneur? Fans van de betere bolognaise maken een food stop op het hippe Antwerpse Zuid restaurant Flâneur serveert Belgische varianten van de populaire klassieker. Classic met extra vlees of boordevol groenten wat mag het voor jou zijn? Pasta bolognaise is één van de populairste gerechten die wij Belgen op een volledig eigenzinnige manier klaarmaken. Restaurant Flâneur blijft trouw aan die typisch Belgische bereidingswijze maar verheft het bordje comfort food wel naar een fastronomisch meesterwerkje door te werken met de beste ingrediënten en producten. Trouwens geen perfecte bolognaise zonder een goed glas per gerecht selecteerde het Flâneur-team een passende wijn. BENIEUWD NAAR RESTAURANT FLÂNEUR?
De 10 beste Italiaanse restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.

Contacteer ons