Op zoek naar marokkaans restaurant gent?

marokkaans restaurant gent
 
Safi Safi Oost-Vlaanderen Deal van de dag Groupon Oost-Vlaanderen.
keuze tussen lam, kip, merguez of brochette. Verse Marokkaanse muntthee of koffie met Marokkaans gebak. In restaurant Safi-Safi presenteert chef Mohammed Ouazzi je de rijke Marokkaanse keuken op je bord. Kwaliteit en geraffineerde versheid is het credo van dit gezellige restaurant in Gent.
Home-new.
West-Vlamingen vluchten in grote getale naar het oosten. Volgens voorspellingen van enkele Gentse vooraanstaande geleerden bereikt de zee nog binnen het jaar onze stad met als eindpunt de Coupure, de Zeedijk van Gent. Heel dramatisch allemaal maar look at the bright side.
Marokkaans restaurant Gent Overzicht Pocketresto.be.
Laat het ons weten! Marokkaans restaurant Gent Overzicht Pocketresto.be IKIOSK NV 2015 Voorwaarden Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat. Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven. Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte.
Minne Gent.
Gastvrouw Margot en chef Simon. Minne is een gezellig eethuisje aan de voet van de Minnemeersbrug in Gent. Gastvrouw Margot en chef Simon heten je welkom voor een klein of groot ontbijt, een gezonde lunch of een smakelijk stukje taart met koffie.
SARABANDE Marokkaans Restaurant Gent 9000.
Alle restaurants van Belgie: Top 10, promoties en beoordelingen. Reserveer je restaurant in Antwerpen, Gent, Leuven. Een restaurant toevoegen. Michelin restaurants 2018. Zoek een restaurant. Een restaurant toevoegen. Michelin restaurants 2018. Brunch Lunch Diner. Restaurants Gent 9000 GENT SARABANDE. Korenlei 1 9000 GENT.
Harira co MIMA: Marokkaans restaurant in hartje Gent.
MIMA en Harira Co bevinden zich in het meest folkloristische straatje van Gent, het Oudburg. Hou halt aan nummer 5 voor een culinaire ontdekkingsreis doorheen Marokko. Liever een full brunch of een quick lunch? Dan ben je bij MIMA op nummer 90 aan het juiste adres. Over Harira Co Over MIMA. Bij Harira Co ontdek je de geneugten van de Marokkaanse keuken. In dit stijlvol Marokkaans restaurant kan je terecht voor een klassieke couscous of rijk gekruide tajine.
Dit zijn volgens u de drie beste restaurants van Gent nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Ze omschrijven hun keuken als Marokkaans" met een twist. Een beetje als Mogador zelf, de oude naam van het Marokkaanse kuststadje Essaouira. Je kan er lunchen en dineren, maar daartussen ben je ook welkom voor een muntthee en een gebakje. Gezellig is het hier ook, bij Mogador in hartje Gent.
Mima De Hipste adresjes van Gent.
Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken. koffie en zoet. Getest en goedgekeurd. eten en drinken, koffie en zoet, Nieuwe adresjes. Geplaatst door hipsteadresjesgent on 15 mei 2017. Geopend sinds eind oktober 2016 in Oudburg 90. Mima is het zusje van het Marokkaanse restaurant Harira Co. In Mima kom je voor het bohemian-chic interieur en om er te genieten van een heerlijk Marokkaans ontbijt. Hier kan je genieten van een kopje koffie of verse muntthee met een lekker gebakje. Verder op de kaart ook fingerfood met diezelfde knipoog naar de Marokkaanse keuken.
Mogador.
Deze menu wordt vergezeld van een boeket bloemen, samengesteld op basis van je voorkeur. design toech.be Follow us. Mogador Mageleinstraat 8 9000 Gent T 32 9 224 39 15 of 32 486 65 63 89 reservatiemogador@gmail.com elke dag open van 12.00u tot 14.30u en van 18.00u tot 22.00u gesloten op maandagavond woensdag.

Contacteer ons