Resultaten voor marokkaans restaurant gent

marokkaans restaurant gent
 
Mouss'tafel' Gent Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Ook de uitbater loopt er wat lethargisch bij, en dat is jammer voor zo'n' jong restaurant. Gelukkig belooft de kaart veel goeds: Marokkaanse salades, mezze en briouats als voorgerecht, en twaalf verschillende couscous en tajinebereidingen als hoofdgerecht. Zowel vegetariërs als de meest onvervalste carnivoren komen hier aan hun trekken, en dat is altijd leuk meegenomen.
Mogador.
Deze menu wordt vergezeld van een boeket bloemen, samengesteld op basis van je voorkeur. design toech.be Follow us. Mogador Mageleinstraat 8 9000 Gent T 32 9 224 39 15 of 32 486 65 63 89 reservatiemogador@gmail.com elke dag open van 12.00u tot 14.30u en van 18.00u tot 22.00u gesloten op maandagavond woensdag.
Mima De Hipste adresjes van Gent.
Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken. koffie en zoet. Getest en goedgekeurd. eten en drinken, koffie en zoet, Nieuwe adresjes. Geplaatst door hipsteadresjesgent on 15 mei 2017 9 februari 2018. Update: intussen gesloten. Geopend sinds eind oktober 2016 in Oudburg 90. Mima is het zusje van het Marokkaanse restaurant Harira Co. In Mima kom je voor het bohemian-chic interieur en om er te genieten van een heerlijk Marokkaans ontbijt.
Marokkaanse restaurants: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Marokkaanse restaurants Brussel. Alle Eten en drinken. RESTAURANT DUNES D'OR.' Couscous of tajine naar keuze voor 2 of 4 personen in restaurant Les Dunes d'Or' vanaf 2499., Kom en ontdek dit Oosters hoekje in het hart van Sint-Gillis en proef er van de heerlijke traditionele gerechten.
Harira co MIMA: Marokkaans restaurant in hartje Gent.
MIMA en Harira Co bevinden zich in het meest folkloristische straatje van Gent, het Oudburg. Hou halt aan nummer 5 voor een culinaire ontdekkingsreis doorheen Marokko. Liever een full brunch of een quick lunch? Dan ben je bij MIMA op nummer 90 aan het juiste adres. Over Harira Co Over MIMA. Bij Harira Co ontdek je de geneugten van de Marokkaanse keuken. In dit stijlvol Marokkaans restaurant kan je terecht voor een klassieke couscous of rijk gekruide tajine.
Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Het Laatste Nieuws De Morgen. je zocht op Marokkaans. Safi Safi Marokkaans. Haspelstraat 33 9000 Gent Tel: 0477/63.33.33. Mohammed Ouazzi, die jarenlang meedraaide in restaurant Mimosa, opende onlangs zijn eigen zaak in een voormalig schooltje aan het Pierkespark: Safi Safi.
Mousstafel."
De beste Marokkaanse restaurants in Gent TripAdvisor.
We hebben geweldige resultaten gevonden binnen 40 km van Gent. Breid je zoekopdracht uit. 1 van 4 resultaten. Marokkaans Mediterraan Midden-Oosters Geschikt voor vegetariërs. Lekker maar stil 30/11/2017. 2 van 4 resultaten. Marokkaans Mediterraan Geschikt voor vegetariërs Halal. Tournee minerale is dat niet maar 09/04/2018. Een aanrader 26/03/2018. 3 van 4 resultaten. Alcohol vermelding op kaart moet d 18/06/2017. Kind aan huis 17/03/2018. Restaurant Safi Safi.
Marrokaans restaurant Gent Safi Safi.
Over mediterraans restaurant Safi-Safi. Welkom bij Marokkaans restaurant Safi Safi in Gent. De Marokkaanse keuken is van de grootste ter wereld. Dat is te danken aan de lange bewoningsgeschiedenis van het land, en aan een verrijkende interactie van verschillende culturen.

Contacteer ons