Resultaten voor lekker eten in gent

lekker eten in gent
 
Voor het eerst student? Hier moet je zijn in de studentenste. Het Nieuwsblad.
Voor een overzicht van kleinere evenementen kan je ook terecht op de website Gate15 vroeger bekend als de vzw Antwerpen Studentenstad. Zij houden openingsweek in de week van 16 oktober. Waar kun je lekker en goedkoop eten? Goedkoop eten kan in de officiële studentenrestaurants Komida waarvan je elke week het menu online vindt. Wie iets anders wil eten dan frieten of kebab kan ook bij Reload basiskost aan zeer democratische prijzen Roji University sushi aan studentenprijzen of t Lastig portret naast de Academie. Net buiten de studentenbuurt kan je eerlijke Vlaamse kost aan democratische prijzen vinden bij De Taloorkes. Waar drink je de beste koffie? In een zijstraat van de Meir vlakbij de studentenbuurt vind je Coffeelabs met alle hippe soorten koffie een dakterras én gratis wifi.
Restaurant Gillis in Gent.
Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Hoogstraat 23 9000 Gent. Tegen alle trends in opende in Gent een vleesrestaurant. Ja zo zijn ze in Gent. Vlees heet niet hip meer te zijn. Maar bij GILLIS bewijzen ze het tegenovergestelde. Met het nieuw gastronomisch concept worden de geneugten van het vlees terug onder de aandacht gebracht. En vooral naar een hogere regionen want het gaat hier om puur vlees keurvlees. Dé specialiteit van GILLIS is entrecôte pur en dit van verschillende rassen elk met zijn eigen specifieke smaak. Voor de niet-vleeseters omvat de suggestiekaart tevens enkele visgerechten en vegetarische gerechten alsook kindergerechten en desserts.
Home-new.
Uitgaan Café Eetcafé Koffie/Thee. VEGGIE ETEN IN DE WALRUS GENT. De laatste dagen zonder vlees zullen niet de laatste zijn. Het smaak mij potverdikke. Klant is hier echt koning je betaalt wanneer je dat wenst. Lichtbruin café een echte aanrader!
Eten en drinken in Gentse restaurants en cafés horeca Stad Gent.
Gent is niet alleen de hemel voor vegetariërs maar ook een rock n roll foodiestad en een droom voor iedere liefhebber van lekker eten. Fans van lekker eten en drinken komen in Gent ruimschoots aan hun trekken. Als duurzame Europese veggiehoofdstad is Gent de hemel voor vegetariërs. Maar er is meer Gent wil ieders hart veroveren met eerlijke biologische seizoensproducten en een kortere voedselketen. Verder trekt Gent als rock'n roll foodiestad niet alleen culinair toptalent aan de stad is ook een droom voor elke liefhebber van gewoon lekker eten.
Feedback over Restaurant Eetkaffee Multatuli te Gent in Oost-Vlaanderen.
In een authentiek kader langs de Leie in hartje Gent kunt u genieten van een gezellig glas en een lekkere hap. Vlees vis of veggiealles is mogelijk. Alle dagen open vanaf 17u30 de keuken vanaf 18u00. Gezellig tafelen langs de leie In een authentiek kader langs de Leie in hartje Gent kunt u genieten van een gezellig glas en een lekkere hap. Vlees vis of veggiealles is mogelijk.
Lekker Eten In Gent Café De Trollekelder.
/ Brouwerij in de kijker. / Bier van de maand. / In de buurt. / Vind ik leuk. Lekker eten in Gent. 3 juni 2013 door Maarten. Dan moet je bij t Vosken zijn. Gent is meer dan alleen maar een stad. Een bezoek aan Gent is een gevoel een sensatie en tegelijkertijd ook.
De lekkerste adresjes van Gent Nieuws HLN.
Praktisch Kortedagsteeg 22 0475/23 62 62 Nonno. Met het hele gezin. Ribbetjes op vier wijzen. De allerbeste ribbetjes van Gent die kan je eten in De Gekroonde Hoofden vlak bij het Gentse Gravensteen. Een historisch huis in de Burgstraat beschermd als monument overigens met op de gevel 14 bustes van Vlaamse graven. De Gekroonde Hoofden is een gevestigde waarde en absoluut de moeite om eens uit te proberen. Je kan kiezen uit ribbetjes van de chef speciaal gekruid met honing natuur of maison zoetzuur. De ribbetjes hier worden gegeten met lekker vers Turks brood en drie sausjes en lookboter. Praktisch Burgstraat 4 09/233 37 74 De Gekroonde Hoofden.
5x Eten in Gent OhMyFoodness.
11 september 2015 24 augustus 2015. Alweer een poosje geleden was ik twee dagen in het mooie Belgische Gent om te genieten van de Gentse Feesten. Die feesten zijn inmiddels alweer voorbij en daarvoor zul je moeten wachten tot volgend jaar maar Gent is veel meer dan de feesten alleen. In die twee dagen dat ik van Gent heb mogen proeven ben ik verliefd geworden op de stad. Wat een heerlijke stad om rond te slenteren biertjes te drinken en een hapje te eten.
lekker eten in Gent Archieven Brasserie Bridge Gent Restaurant op het Sint-Baafsplein.
Breng ons een bezoekje en we zetten een gezellig tafeltje voor u klaar! 06/04/2014 / 0 Reacties / door Brasserie Bridge. Brasserie Bridge Brasserie Bridge 2014-06-04 070037 2017-07-06 185028 Zeeuwse mosselen eten in Gent. Nieuws REUZENRAD VOOR DE DEUR. De jongste jaren was de kerstsfeer in Gent opgedeeld. Tussen de torens van het belfort en de kathedraal stonden de kraampjes met versiering geschenken en lekkernijen. De ijspiste met aanpalende attracties moest men aan de andere kant van de stad op het Sint-Pietersplein zoeken. Nu is alles weer samengebracht in het centrum. En het evenement heeft een nieuwe naam gekregen de Gentse Winterfeesten. Op het Sint-Baafsplein wordt een reuzenrad van 43 meter opgetrokken het hoogste dat er past.

Contacteer ons