Op zoek naar lekker eten in gent?

lekker eten in gent
 
Feedback over Restaurant Eetkaffee Multatuli te Gent in Oost-Vlaanderen.
In een authentiek kader langs de Leie in hartje Gent kunt u genieten van een gezellig glas en een lekkere hap. Vlees vis of veggiealles is mogelijk. Alle dagen open vanaf 17u30 de keuken vanaf 18u00. Gezellig tafelen langs de leie In een authentiek kader langs de Leie in hartje Gent kunt u genieten van een gezellig glas en een lekkere hap. Vlees vis of veggiealles is mogelijk.
Eten Resto Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
vermeiren lucien vekenstraat 5 opdorp alles is er super lekker en aangenaam om er te vertoeven. West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Antwerpen Vlaams-Brabant Brussel. Goesting in lekker eten shoppen uitgaan en een goed gesprek. Gratis lifestylemagazine bij Contact. Advertenties www.persgroepadvertising.be adverteren@persgroep.be 02/454.29.69.
Home-new.
Uitgaan Café Eetcafé Koffie/Thee. VEGGIE ETEN IN DE WALRUS GENT. De laatste dagen zonder vlees zullen niet de laatste zijn. Het smaak mij potverdikke. Klant is hier echt koning je betaalt wanneer je dat wenst. Lichtbruin café een echte aanrader!
TOI ET MOI Traditioneel Restaurant Gent 9000.
Sint-Michielsstraat 31 9000 GENT. Traditionele Belgische Vegetarische Sluitingsdagen. Alle middagen behalve op zondag Woensdag. Toon telefoonnummer 09.225.86.33 Email Website Facebook. In hartje Gent is het romantisch tafelen in het kleine maar uiterst sfeervolle restaurant Toi et Moi. De zaakvoerder staat er aan het fornuis terwijl de vrouw des huizes u met veel enthousiasme ontvangt en bedient in de zaal. De kaart is eerder beperkt maar varieert volgens de seizoenen zo worden uw smaakpapillen telkens weer verrast. Voor wie het liever wat uitgebreider heeft is een heerlijk maandmenu beschikbaar. Hierbij worden alle gerechten op het moment zelf bereid met dagverse ingrediënten waardoor een uitstekende prijs-kwaliteit wordt gegarandeerd. Op zoek naar een leuk geschenk? Vraag dan naar onze cadeaubonnen.
17 uitstekende culinaire adressen in Gent Culinair KnackWeekend.be.
Blijvende succesnummers zijn garnaalkroketten en rundtartaar die op bestelling is gemalen in een gekoelde vleesmolen. Schouwburgstraat 5 9000 Gent. 09 265 05 50. In J.E.F klopt het plaatje lekker eten in een aangename sfeer en aan een aangename prijs. J.E.F is Jason Blanckaert en vrouw Famke Dequidt. Jason is bekend als een van de stichtende leden van The Flemish Foodies. Hij kreeg een goede opleiding en was chef in de keuken van Marcus in Deerlijk en in de Gentse brasserie C-Jean dat door zijn toedoen een Michelinster verwierf. Famke is binnenhuisvormgeefster van beroep. Bij de inrichting maakte zij gebruik van recuperatiemateriaal. Alles is eenvoudig gehouden.
Online Eten Bestellen Gent Royal Delivery.
Restaurant van de week. Eten aan huis Gent. Bestel eten bij Royal Delivery iedere dag. s avonds vanaf 17u30 tot 22u00. Royal Delivery biedt 5 restaurants aan in Gent. Jouw eten aan huis geleverd? Bekijk onze uitgebreide selectie van kwaliteitsvolle restaurants in Gent. Royal Delivery werkt samen met populaire Gentse restaurants. We werken samen met professionele restaurants en garanderen zo maaltijden van uitstekende kwaliteit. We verzekeren een onberispelijke en betrouwbare service. Bij Royal Delivery waken we over de constante kwaliteit van de gerechten die onze partnerrestaurants serveren. Ook evalueren we op regelmatige tijdstippen de samenwerking met onze restaurants. Zo bieden we onze klanten een goede en correcte service. Bestel jouw avondmaal online in slechts enkele klikken. Je kan ook je bestelling telefonisch doorgeven.
Restaurant Gillis in Gent.
Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Hoogstraat 23 9000 Gent. Tegen alle trends in opende in Gent een vleesrestaurant. Ja zo zijn ze in Gent. Vlees heet niet hip meer te zijn. Maar bij GILLIS bewijzen ze het tegenovergestelde. Met het nieuw gastronomisch concept worden de geneugten van het vlees terug onder de aandacht gebracht. En vooral naar een hogere regionen want het gaat hier om puur vlees keurvlees. Dé specialiteit van GILLIS is entrecôte pur en dit van verschillende rassen elk met zijn eigen specifieke smaak. Voor de niet-vleeseters omvat de suggestiekaart tevens enkele visgerechten en vegetarische gerechten alsook kindergerechten en desserts.
Voor het eerst student? Hier moet je zijn in de studentenste. Het Nieuwsblad.
Voor een overzicht van kleinere evenementen kan je ook terecht op de website Gate15 vroeger bekend als de vzw Antwerpen Studentenstad. Zij houden openingsweek in de week van 16 oktober. Waar kun je lekker en goedkoop eten? Goedkoop eten kan in de officiële studentenrestaurants Komida waarvan je elke week het menu online vindt. Wie iets anders wil eten dan frieten of kebab kan ook bij Reload basiskost aan zeer democratische prijzen Roji University sushi aan studentenprijzen of t Lastig portret naast de Academie. Net buiten de studentenbuurt kan je eerlijke Vlaamse kost aan democratische prijzen vinden bij De Taloorkes. Waar drink je de beste koffie? In een zijstraat van de Meir vlakbij de studentenbuurt vind je Coffeelabs met alle hippe soorten koffie een dakterras én gratis wifi.
Janines the new foodie place in the heart of Ghent.
Bij Janines vindt u lekker eten een leuke vibe een tof interieur en betaalbare maaltijden. Allemaal in centrum Gent! Met een passioneel en professioneel team serveren we jullie onze talenten doorheen de dag! Wij voorzien jullie in alles wat we kunnen bieden. Onze gerechten zijn samengesteld met dagverse producten. Aan onze bar vindt u cocktails allerhande en u wordt bediend met een ongeëvenaarde service. Klanten met allergieën en/of speciale behoeftes kunnen ook bij ons terecht. Just ask the chef!

Contacteer ons