Op zoek naar lekker eten in gent?

lekker eten in gent
 
Lekker GEC HOME.
Lekker Belgisch culinair niveau Restaurant De Graslei.
Sfeervol dineren op het mooiste plekje in Gent. Restaurant De Graslei gelegen op het mooiste plekje van Gent. Achter gevel nr7 kan u een sfeervol en gastenvrij eethuis ontdekken. U wordt er met een glimlach ontvangen en bediend alsof U een vriend van het huis bent.
Eten Drinken Visit Gent.
Stad Gent Dienst Toerisme. Uit eten in lekker Gent. Beleef Gent ten volle. Wandelen, fietsen, varen., Top 10 tips. Boottochtje op de Gentse binnenwateren. Tips bij regenweer. CityCard: Beleef Gent ten Volle! Bespaar tot 20! Koffie en ontbijt. Alle restaurants en cafés.
Home A Food Affair Eastern Inspired Restaurant.
Restaurant Tuin van Eten in Gent: vegetarisch, biologisch, glutenvrij, meeneem, visgerechten.
Uw vegetarisch restaurant/brasserie in Gent. 32 9 245 54 66. Uw vegetarisch restaurant. Er komen een aantal sluitingsdagen aan. maandag 30/4 en dinsdag 1/5. donderdag 10/5 en vrijdag 11/5. Volg ons op facebook blijf last-minute op de hoogte van eventuele sluitingsdagen. Pagina tuin van eten. s Namiddags zijn er pannekoeken te verkrijgen. Ook glutenvrije, veganistische pannekoeken. Handig voor mensen met intoleranties. Tuin van Eten is een vegetarische brasserie die in 1998 gestart is en dat we in 2003 hebben overgenomen. Wij doen het na 15 jaar nog steeds met evenveel passie. Gezond en lekker eten vonden we altijd al belangrijk en dit was een mooie kans om ook anderen hiervan te overtuigen, en te laten meegenieten.
PASSION Voel de passie.
Gelegen in het historisch centrum van Gent. Unieke centrale ligging in het historisch centrum van Gent., tegenover het Belfort en het stadhuis. Op ons verzorgd terras geniet u. niet alleen van Gentse specialiteiten. maar ook van het prachtig zicht. op de torens van Gent.
Lunch of diner? Vleesrestaurant Gillis Gerijpt vlees Dry aged meat.
Een zeer uitgebreide keuze van het lekkerste vlees en bijpassende wijnen in een gezellig kader. Geen stijf gedoe bij de bediening. De passie voor het vak druipt er af! Nick Gillis blijft een aanrader. Super lekker eten, super vriendelijke bediening.
België: 9 x leuke eettentjes, eetcafés en restaurants in Gent.
Gent is daarnaast een echte studentenstad met veel leuke cafés en een schitterend historisch centrum vol mooie pandjes. En het leuke: achter al die oude gevels gaan tal van lekkere eettentjes en hippe restaurantconcepten schuil waar je ontzettend lekker kan eten. Van de klassieke Vlaamse pot tot gezellige borrelcafés en lokale brouwerijen: aan leuke restaurants in Gent geen gebrek.
Home Brasserie Bridge Gent Restaurant op het Sint-Baafsplein.
Contact Get in touch. Proef de beste Belgische streekbieren. We kunnen ze niet allemaal opsommen, maar we serveren de betere bieren. Onder meer De Koninck, La Chouffe en Liefmans Kriek van het vat. Maar ook een selectie van trappisten, Duvel, Maredsous en Tripel Karmeliet.

Contacteer ons