Resultaten voor italiaans eten gent

italiaans eten gent
 
Barbaro De Hipste adresjes van Gent.
Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken. koffie en zoet. Getest en goedgekeurd. eten en drinken, Nieuwe adresjes. Geplaatst door hipsteadresjesgent on 21 november 2016 1 december 2016. Geopend vanaf 5 november 2016 in de Rodekoningstraat 12 Patershol. Barbaro is een Italiaans restaurant met een hoek af.
FIRENZE.
lekker eten, gezellig, vriendelijk, familiaal 5 / 5. Van kleins af aan ga ik naar de Firenze. Telkenmale word ik met dezelfde warme vriendelijkheid ontvangen en bediend. Het is de leukste plek in Gent om lekker, ontspannen en gezellig te eten. Beste Italiaans restaurant in Gent 5 / 5.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Gent TripAdvisor.
Geweldige ambiance en dito eten 30/04/2017. 14 van 76 resultaten. Italiaans Vis en zeevruchten Mediterraan Geschikt voor vegetariërs. Subliem en onvervalste vriendelhkh 13/08/2017. 15 van 76 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs. Heel leuk adresje in Gent! 16 van 76 resultaten. Italiaans Pizzeria Mediterraan.
Home.
Il Folletto, is een uniek concept van Italiaans eten die dicht aan het centrum van het stad Gent België gelegen is, een unieke plaats waar men kan genieten van de beste attenties en gerechten samen met een aangename en familiare sfeer.
Italiaans restaurant in Gent Osteria Delicati.
Reserveer dan nu een tafel in ons Italiaans restaurant. Authentieke Italiaanse gerechten. Het wijst op een plaats waar men kan genieten van een lekker glaasje wijn, maar ook een lekker hapje kan eten: eenvoudige, maar authentieke Italiaanse gerechten. Dit is dan ook de missie van Osteria Delicati: de échte, traditionele, Italiaanse keuken op de kaart zetten in Gent.
Italiaans restaurant Gent Overzicht Pocketresto.be.
vorige 1/4 volgende. Italiaans restaurant Gent. 47 restaurants gevonden in Gent. alfabetisch afstand relevantie. 150 m van centrum Gent. pizzeria, restaurant, Italiaans. 210 m van centrum Gent. pizzeria, restaurant, Italiaans. 290 m van centrum Gent. restaurant, Italiaans, Siciliaans. In Bocca Lupo.
Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
reactie 02/09 Stefanie Het eten is er oké, maar er zijn betere Italiaanse restaurants. 2 reacties geef jouw reactie. Per Bacco Italiaans. Sint-Jacobsnieuwstraat 56 9000 Gent Tel: 09/324.83.32. Meer zon in het bord graag! Osteria Per Bacco, ricerca del gusto antico.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel Nieuws HLN.
Voor verse, smakelijke Italiaanse gerechten zonder poespas is La Vita è Bella in Ledeberg voor veel Gentenaars the place to be. In een gezellig Italiaans interieur kun je alle klassiekers van de Italiaanse keuken proeven, van pizza's' en pasta's' tot vis en vleesgerechten. Stevige en lekkere kost in vaak royale porties, en dat voor een zeer correcte prijs. Het kan hier dan ook gezellig druk worden, maar het personeel doet zijn best om het iedereen naar de zin te maken. Leuk detail: bij het aperitief verschijnt steevast een hapje op tafel. Brusselsesteenweg 414, 9050 Ledeberg, 0473/27.38.21, La Vita è Bella op Facebook. Het kan hier gezellig druk worden, maar het personeel doet zijn best om het iedereen naar de zin te maken. In de categorie hip en puur in het centrum van Gent is Le Baccanti een recente aanwinst.
De beste restaurants in Gent: Top 10 en promoties Resto.be.
Beste __js-kosName__ Restaurants in __js-neighbourhood__ __js-location__ Beste Restaurants in __js-neighbourhood__ __js-location__ Beste Restaurants in __js-location__ De beste restaurants in %s: Top 10 en promoties Resto.be Restaurants. restaurant gevonden restaurants gevonden. RestoDays menu's' in Gent Resto Top 10 Gent Promoties Gent GaultMillau restaurants Gent Michelin sterrenrestaurants Gent Nieuwe restaurants Gent Meest gereserveerd deze maand Gent.

Contacteer ons