Resultaten voor het kookpunt hasselt

het kookpunt hasselt
 
Kookpunt, Hasselt PocketResto.
In de buurt van restaurant Kookpunt. Restaurant Het Hemelrijk, Hasselt. op 20 m van Kookpunt. Restaurant Entrepot, Hasselt. op 20 m van Kookpunt. Restaurant Bellagio, Hasselt. op 50 m van Kookpunt. Restaurant Numero Dieci, Hasselt. op 50 m van Kookpunt.
Restaurants Hasselt Restaurant Het Kookpunt, Internationaal en Belgisch keuken.
PLAN VOOR HET RESTAURANT HET KOOKPUNT HASSELT. Localisatie op plan Het Kookpunt. Top van de pagina. HET ADRES VAN DIT RESTAURANT VERZENDEN NAAR EEN KENNIS. De e-mail van uw vriend.: Bericht dat u zou willen verzenden i.v.m. restaurant Het Kookpunt.:
Kookpunt Hasselt Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Plaatsen Hasselt Restaurant Kookpunt. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt. 28 december 2017. t was weer heel lekker in Het Kookpunt! Gezellig, lekker en hartelijk.
Openingsuren Restaurant t Kookpunt in Hasselt.
Restaurant t Kookpunt. Restaurant t Kookpunt is vandaag open tot 2200. maandag 12 maart. dinsdag 13 maart. woensdag 14 maart. donderdag 15 maart. vrijdag 9 maart. zaterdag 10 maart. zondag 11 maart. Info laatst gecontroleerd op 15 maart 2013. Info niet correct? Laat het ons weten! Hemelrijk 13, 3500 Hasselt.
Restaurant Kookpunt in Hasselt.
Over Restaurant Kookpunt. Hemelrijk 13, 3500 Hasselt. Restaurant Kookpunt, een wereld van smaken en toch thuis in sfeer: dat is het Kookpunt. Vroeger een antiekzaak, nu een kookpunt. Peter Nysten en zijn vrouw Brenda heten u van harte welkom in hun nieuwe pand aan de Hemelrijk 13.
KOOKPUNT Restaurant Hasselt DE WERELD OP JE BORD.
Bij mooi weer kan je genieten van ons terras aan het mooiste stadsparkje van Hasselt en in de winter kan je plaats nemen aan de open haard. Restaurant t Kookpunt Hemelrijk 13 / 3500 Hasselt / Tel: 011.72.79.69 / E-mail: info@kookpunt.be / Website by Media Minds / Video by Kris Van De Sande.
Restaurant t Kookpunt Hasselt Openingsuren Hemelrijk 13.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren Restaurant t Kookpunt Hasselt. Restaurant t Kookpunt in Hasselt is vandaag vanaf 1200: open. Restaurant t Kookpunt Hasselt. 3500 Hasselt Tel: 011 72 79 69. Deze week: 05 mrt. Volgende week: 12 mrt. Maandag 05 maart 12 maart.
Kookpunt, Hasselt Tel: 011727. Restaurants goudengids.be.
Bij aankomst valt de unieke lokatie onmiddellijk op. Ideaal gelegen op een van de gezelligste plekjes van Hasselt. De ontvangst was zoals je kan verwachten, professioneel maar toch warm. De open haard nodigt uit voor een gezellige avond. Het eten was van hoog niveau en de aangepaste wijnen waren met zorg geselecteerd! Voor herhaling vatbaar! Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 18 maart 2011. Normaal gezien is een zeer beperkte kaart een voordeel en komt het de kwaliteit en versheid van het eten enkel ten goede. Hier was dit echter niet het geval. Prijs/kwaliteit niet sterk. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 15 mei 2009. Het kookpunt, WOW, lange tijd aantzien als the place to be om je eens culinair te laten verwennen.
Restaurant Kookpunt restaurant Kookpunt in Hasselt Reserveer een restaurant online.
Een wereld van smaken en toch thuis in sfeer: dat is Het Kookpunt. Vroeger antiekzaak, nu Kookpunt. Peter Nysten en zijn vrouw Brenda heten u van harte welkom in hun nieuwe pand aan de Hemelrijk 13. Hier gaan design en klasiek hand in hand. En verrast ons versterkte kookteam u met hemelse rijke gerechten. Onze binnentuin aan het mooiste pleintje van Hasselt vormt het ideale decor voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Contacteer ons