Resultaten voor vleesrestaurant antwerpen

vleesrestaurant antwerpen
 
De 10 beste BBQ restaurants in Antwerpen TheFork.
De beste BBQ restaurants in Antwerpen. 10 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Mals, gegrild, overvloedig, karakteristiek, natuurlijk, smelt in de mond, uit de streek of uit een ander land Van vleesgerechten in het restaurant kun je gewoonweg geen genoegen krijgen!
De 10 beste steakhouses in Antwerpen TripAdvisor.
Populaire keukens in Antwerpen. Café restaurants in Antwerpen. Chinees restaurants in Antwerpen. Frans restaurants in Antwerpen. Glutenvrije restaurants in Antwerpen. Italiaans restaurants in Antwerpen. Japans restaurants in Antwerpen. Mediterraan restaurants in Antwerpen. Veganistische restaurants in Antwerpen. Vegetarische restaurants in Antwerpen.
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Zowel MÓN Antwerpen als MÓN Wilrijk zijn ruim bemeten restaurants die zo zijn ingericht dat er een intieme sfeer kan worden gecreëerd. De terrassen van de twee restaurants baden mooi in het licht en worden comfortabel gemaakt al naargelang de weersomstandigheden.
RESTAURANT MICH.
Jouw garantie op een lekker stukje vlees. Mich is een restaurant waar je zonder verpinken kunt binnenwandelen en toch de garantie hebt op een lekker stukje vlees. Ondernemer Michel Bosiers Mich voor de vrienden presenteert gerechten op basis van vier vleessoorten: runds en paardenvlees.
Restaurant Antwerpen El Bife: uit eten, wijnen.
El Bife is een restaurant in Antwerpen, gelegen in de Hoogstraat, dat wordt uitgebaat door een Belgisch Zuid-Amerikaans koppel. El Bife brengt ook op de tafel het beste van twee werelden samen in een spectaculaire mix van geuren, kleuren en smaken.
Piétrain Vleesrestaurant in Antwerpen Welkom.
Piétrain, tegenover de oude Antwerpse slachthuizen, heeft sinds voorjaar 2014 een nieuwe gastheer. Met Marc Winant staat een ervaren horeca en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft.
Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
Lange Dijkstraat 36 2060 Antwerpen Tel: 03/233.45.49. Michaël Rewers heeft heel wat ervaring opgedaan in Antwerpse gerenomeerde restaurants. Na zijn laatste ervaringen in een bekend vleesrestaurant vond hij de tijd rijp om samen met zijn vriendin. De Peerdestal Frans, Belgisch-Frans.
De beste hotspots voor carnivoren NewPlacesToBe.
Daarnaast specialiseert Colonel zich ook in andere Franse, culinaire producten: worst van Aveyron, Sint-Jacobsnoten uit Dieppe of allerlei verfijnde kazen. Het interieur is ook een bezoek waard: de vloer is gemaakt van ovengebakken tegels, de muur bestaat uit steenmozaïek en de banken zijn bedekt met leer. Hendrik Dierendonck, de kwaliteitsslager met nationale faam, opende midden januari een vleesrestaurant in Koksijde.

Contacteer ons