Zoeken naar vleesrestaurant antwerpen

vleesrestaurant antwerpen
 
Restaurant Antwerpen El Bife: uit eten, wijnen.
El Bife is een restaurant in Antwerpen, gelegen in de Hoogstraat, dat wordt uitgebaat door een Belgisch Zuid-Amerikaans koppel. El Bife brengt ook op de tafel het beste van twee werelden samen in een spectaculaire mix van geuren, kleuren en smaken.
De 10 beste steakhouses in Antwerpen TripAdvisor.
Breid je zoekopdracht uit. Bespaar tot 50% bij restaurants in Antwerpen als je boekt op TripAdvisor Alle aanbiedingen bekijken. 1 van 19 resultaten. Steakhouse Belgisch Europees Frans. Fijne avond 21/12/2017. Lekker eten in een tof gezellig ka 17/12/2017. Reserveer een tafel. 2 van 19 resultaten. Frans Steakhouse Belgisch Europees. Lekker eten, super vriendelijke be 03/12/2017. carnivoor heaven 13/11/2017. 3 van 19 resultaten. Steakhouse Belgisch Europees. Lekker en gezellig 30/11/2017. 4 van 19 resultaten. Steakhouse Barbecue Argentijns Zuid-Amerikaans. Altijd lekker 17/12/2017. Wekelijks etentje met vrienden 26/07/2017. 5 van 19 resultaten. Vleesrestaurant van goede kwalitei 14/12/2017.
Zeven topadresjes in Antwerpen waar je een goede steak kan e. Gazet van Antwerpen.
LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL. Wat te doen in Antwerpen. Spinvis wuift 2017 uit in De Roma: een optreden om te koesteren. En wat op het bord? Had ik geweten dat de Spaghetti bolognaise altijd beschikbaar is, zij het clandestien zie artikel. Proeven van de ziel van Italië. I Famosi, het authentieke Italiaanse restaurant van Fabio en Debby Gambone in de De Burburestraat.,
De beste hotspots voor carnivoren NewPlacesToBe.
Daarnaast specialiseert Colonel zich ook in andere Franse, culinaire producten: worst van Aveyron, Sint-Jacobsnoten uit Dieppe of allerlei verfijnde kazen. Het interieur is ook een bezoek waard: de vloer is gemaakt van ovengebakken tegels, de muur bestaat uit steenmozaïek en de banken zijn bedekt met leer. Hendrik Dierendonck, de kwaliteitsslager met nationale faam, opende midden januari een vleesrestaurant in Koksijde.
De Veehandel Home.
Kom meer te weten over onze acties., Concert in het sportpaleis? Gaat u naar een concert in het vlakbij gelegen Sportpaleis? Dat kan u combineren met een lekker etentje in De Veehandel. Eten en Drinken. Lange Lobroekstraat 61, 2060 Antwerpen.
RESTAURANT MICH.
Jouw garantie op een lekker stukje vlees. Mich is een restaurant waar je zonder verpinken kunt binnenwandelen en toch de garantie hebt op een lekker stukje vlees. Ondernemer Michel Bosiers Mich voor de vrienden presenteert gerechten op basis van vier vleessoorten: runds en paardenvlees.
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Zowel MÓN Antwerpen als MÓN Wilrijk zijn ruim bemeten restaurants die zo zijn ingericht dat er een intieme sfeer kan worden gecreëerd. De terrassen van de twee restaurants baden mooi in het licht en worden comfortabel gemaakt al naargelang de weersomstandigheden.
Piétrain Vleesrestaurant in Antwerpen Welkom.
Piétrain, tegenover de oude Antwerpse slachthuizen, heeft sinds voorjaar 2014 een nieuwe gastheer. Met Marc Winant staat een ervaren horeca en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft.

Contacteer ons