Op zoek naar italiaans restaurant antwerpen zuid?

italiaans restaurant antwerpen zuid
 
Blocked.
Het Zuid Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
53 restaurants nabij Het Zuid Antwerpen. 230 m van Het Zuid Antwerpen. bistro restaurant Belgisch Frans. info persmap menu facebook. Leopold de Waelplaats 1. 10 m van Het Zuid Antwerpen. Leopold de Waelplaats 30. 10 m van Het Zuid Antwerpen.
LaBrasseria Lekker Italiaans in Zuid-Antwerpen.
Dit laatste ingrediënt maakt ons verhaal dan meteen volledig lekker en ongeremd Italiaans tafelen in een op en top charmerend Vlaams dorpsdécor. LA BRASSERIA DA MAURO.
PIZZERIA RISTORANTE NUOVA ERA.
Kom meer te weten over ons! Gezellig en lekker tafelen dat kan bij Pizzeria Nuova Era op t Zuid in Antwerpen naast het Museum voor Schone Kunsten. Het jonge enthousiaste Nuova-Era team het warme art-nouveau interieur en de Tiffany-sfeerverlichting zorgen ervoor dat iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Diegenen die een heerlijke avond willen tafelen met alles erop en eraan hebben keuze te over. Bij alle hoofdgerechten horen rijkelijke porties pasta frietjes of gebakken aardappeltjes met rozemarijn en dat alles in de prijs inbegrepen. Wekelijks pakt de chef uit met nieuwe creaties die op het suggestiebord in het restaurant verschijnen.
Restaurant te Antwerpen is Il Magnifico. Heerlijk Italiaans restaurant! Il Magnifico Antwerpen.
Il Magnifico op de Waalse kaai te Antwerpen is veel meer dan een Italiaans restaurant. Het is het levenswerk van Renzo Mela die al in jaren 70 op het Antwerpse Zuid zijn eerste restaurant opende. Dat hij nog steeds zijn klanten van toen mag begroeten spreekt boekdelen. Zijn superlekkere keuken is authentiek Italiaans en Renzo omschrijft ze het liefst als cuicina di mama. In elk gerecht proeft u de passie voor de keuken en de geboortestreek Liguria van Renzo Mela en zijn chef kok Jean-Philippe Delecourt.
DA VINCI II Italiaans Restaurant ANTWERPEN 2000.
Voeg toe aan favorieten. Over restaurant DA VINCI II. Rijke Italiaanse keuken op het Zuid. Da Vinci is het Italiaanse restaurant pal op het Zuid in Antwerpen gelegen naast het jazzcafe Hopper. Ontdek dit gezellige en stijlvolle restaurant met een rijke en heerlijke Italiaanse keuken. De pizzas broodjes en andere gerechten worden vers bereid in de auhtentieke houtoven die centraal staat in het interieur. Als de zon schijnt is het terras een aanrader en geeft het een prachtige uitkijk op het Museum van Schone Kunsten. Binnen is het restaurant in een gezellige antieke stijl ingericht en het is ook mogelijk om buiten op het sfeervolle terras te zitten.
Danieli il Divino. Danieli il Divino info.
Restaurant Danieli il divino Beukenlaan 12 2020 Antwerpen Wilrijk reserveren 03 825.37.38 informatie info@danieli-il-divino.be
Aldente Italian restaurant.
NIEUW MENU @ AL DENTE. MENU 1 2600 per persoon. Keuze uit Fingerfood/ Dagsoep. Keuze uit Pasta of Pizza. Panna Cotta of Koffie/ Thee. Al Dente is een lounge sfeer in het hart van Antwerpen zuiderse keuken op uw tafel. Deze intieme ruimte wordt ervaart als een trattoria een ontspannende plek om te lunchen en dineren met flair. Eigenaar Labi is bekend om zijn kritische smaak. Na vele rondreizen heeft hij een passie en liefde gecultiveerd voor verfijnde gerechten. Net zoals de diversiteit van de mensen die naar Antwerpen komen om te wonen werken en ontspannen weerspiegelt het menu van Al Dente ook zijn omgeving. Het menu is een mix van een klassiek Italiaanse keuken verschillende invloeden van noord tot zuid Italia en een moderne kosmopolitische presentatie.
Danieli Zuid.
Danieli Zuid is het nieuwe broertje van Danieli Il Divino.

Contacteer ons