Op zoek naar italiaans restaurant antwerpen zuid?

italiaans restaurant antwerpen zuid
 
De 10 beste Italiaans restaurants in Antwerpen TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Antwerpen /. De 10 beste Italiaans restaurants in Antwerpen. De beste Italiaans restaurants in Antwerpen. 25 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
Danieli Zuid.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Italiaans Pizzeria Europees Wijnbar Geschikt voor vegetariërs. Magnifiek in Antwerpen 17/08/2017. Delicious food wine 03/05/2017. 25 van 116 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs. Helaas een monument verdwijnt 22/08/2017. Restaurant op aanraden van vriende 08/03/2017. 26 van 116 resultaten.
Davinci zuid Italiaans Restaurant Antwerpen.
Leuk dat u bij ons wilt reserveren! Reserveer alvast uw plaats in ons gezellig Italiaans restaurant in Antwerpen en verheug u op een avond met authentiek Italiaans eten. Reserveren kan op. Tel: 03 237 41 71. Gsm: 0487 526 204.
Ferrier 30 Klassiekers uit de Italiaanse keuken.
Na De Gulden Beer en Arte, in het historisch centrum van Antwerpen, werd dit ons eerste avontuur opt Zuid. Ferrier komt rechtstreeks uit de verbeelding van de chef-kok, Stefano Lampis. De stijl die onze gerechten karakteriseert, is sterk beïnvloed door de Italiaanse keuken en mentaliteit: klassieke gerechten, met de puurheid van ingrediënten vaak door ons geïmporteerd en de rijkheid aan aromas als kernpunt. Al van bij de conceptie was duidelijk hoe Ferrier 30 er ging uitzien: een modern, strak interieur, mooi en tegelijkertijd zonder al te veel de aandacht af te leiden. De nadruk moest bij de gerechten en de wijnen zijn. én de bediening, natuurlijk. Er heerst steeds een leuke-drukke sfeer bij Ferrier, onder andere omdat het restaurant bijna steeds vol is!
Danieli il Divino.
PIZZERIA RISTORANTE NUOVA ERA.:
Gezellig en lekker tafelen, dat kan bij Pizzeria Nuova Era op t Zuid in Antwerpen, naast het Museum voor Schone Kunsten. Het jonge enthousiaste Nuova-Era team, het warme art-nouveau interieur, en de Tiffany-sfeerverlichting zorgen ervoor, dat iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Diegenen die een heerlijke avond willen tafelen, met alles erop en eraan, hebben keuze te over. Bij alle hoofdgerechten horen rijkelijke porties pasta, frietjes of gebakken aardappeltjes met rozemarijn, en dat alles in de prijs inbegrepen. Wekelijks pakt de chef uit met nieuwe creaties, die op het suggestiebord in het restaurant verschijnen.
I Famosi OFFICIAL WEBSITE.
Al 10 jaar lang biedt de keuken van I Famosi u een gezellig alternatief voor een avondje uit in een familiale sfeer. Onze verse Italiaanse producten, beste wijnen en Italiaanse flair zorgen ervoor dat u België eventjes vergeet. Powered by Connect24-7.
Civilta Del Bere Antwerpen Zuid Restaurant Pizza, Italiaanse specialiteiten en wijnen.
Klassieke gezonde verse Italiaanse keuken, heerlijke pizza's' met seizoengebonden producten en fantastische wijnen. Get In Touch. De Burburestraat 43. 32 3 257 56 60. Ma Zo 12 23u. Di Woe gesloten. Klassieke gezonde verse Italiaanse keuken, heerlijke pizza's' met seizoengebonden producten en fantastische wijnen.

Contacteer ons