Op zoek naar italiaans restaurant antwerpen zuid?

italiaans restaurant antwerpen zuid
 
Italiaans restaurant van chef Renzo Mela sluit de deuren Antwerpen Regio HLN.
Kies uw gemeente. Antwerpen Toon vereisten Bewaar als favoriete gemeente. Om je regio te bewaren moet je ingelogd zijn. Log nu in. Verberg deze tip. Italiaans restaurant van chef Renzo Mela sluit de deuren. 31 augustus 2017. Deel 0 Tweet. Restaurant Il Magnifico van chef Renzo Mela aan de Waalsekaai is gesloten. Dinsdag nam een deurwaarder de hele inboedel in beslag. Hoewel er nog geen officieel faillissement is uitgesproken, kwamen schuldeiser hun deel al opeisen. Het restaurant opende in 2013 en kreeg een mooie vermelding in de culinaire gids GaultMillau. In de Antwerpse horecawereld ging het gerucht al een tijdje de ronde dat de zaken er slecht gingen. Maar ook op vlak van gezondheid sukkelt de flamboyante chef die met suikerziekte te kampen heeft. Zo erg dat hij al enkele weken in het ziekenhuis verblijft. Door het sluiten van Il Magnifico verliest het Antwerpse Zuid een restaurant waar de Italiaanse keuken centraal stond en waar het eten bereid werd door een kok met een groot rock-'n-roll' gehalte.
Valentijn: top 6 Italiaanse restaurants in Antwerpen ELLE.be.
Je moet bij Bianco Nero zijn voor culinaire gerechten en charmante Italiaanse bediening. De chef-kok Giuseppe Pizzolo kookt al meer dan 30 jaar heerlijk Italiaans je ziet hem overigens staan achter zijn fornuis! Hier kan je terecht voor klassieke Italiaanse gerechten en wisselende suggesties. Voor de wijnliefhebbers is er een zeer goede en uitgebreide wijnkaart aanwezig. Het is een klein restaurantje, dus op tijd reserveren is de boodschap. Adres: Kronenburgstraat 35, 2000 Antwerpen. Reserveren kan op 03/237.03.16. Meer weten over Bianco Nero? Neem dan een kijkje op hun website. Hier moet je zijn als je van gezellige Italiaanse chaos houdt. Patron Luciano Paesano serveert hier de keuken zoals hij ze leerde van zijn mama: van heerlijke ragout tot baby octopus. Je waant je meteen in Italië wanneer je binnenkomt. Voor koppels die Valentijn willen doorbrengen op restaurant maar niet willen ondergedompeld worden in romantiek.
PIZZERIA RISTORANTE NUOVA ERA.:
Gezellig en lekker tafelen, dat kan bij Pizzeria Nuova Era op t Zuid in Antwerpen, naast het Museum voor Schone Kunsten. Het jonge enthousiaste Nuova-Era team, het warme art-nouveau interieur, en de Tiffany-sfeerverlichting zorgen ervoor, dat iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Diegenen die een heerlijke avond willen tafelen, met alles erop en eraan, hebben keuze te over. Bij alle hoofdgerechten horen rijkelijke porties pasta, frietjes of gebakken aardappeltjes met rozemarijn, en dat alles in de prijs inbegrepen. Wekelijks pakt de chef uit met nieuwe creaties, die op het suggestiebord in het restaurant verschijnen.
Puro 26 La Cucina Italiane.
Restaurant, afhaalzaak, traiteur en shop in één elegant decor. Puro 26 is het allemaal. Zo kan je alles op onze menukaart afhalen. Zelfs de catering voor jouw evenement zetten we alvast vers voor jou klaar. En neem gerust ook eens een kijkje in onze volwaardige shop met pure hoogstaande Italiaanse producten.
italiaans restaurant pizza Pasta Antwerpen Stationsbuurt diamantwijk.
Italiaans restaurant gespecialiseerd in pizza en pasta gelegen in de diamantwijk van Antwerpen. Autentica Pizzeria Italiana. Geniet van authentieke Italiaanse gerechten, bij Isola Sarda in de diamantwijk in Antwerpen. Authentiek Italiaans restaurant Isola Sarda in de diamantwijk in Antwerpen, werd in 1986 opgericht door Micky en zijn echtgenoot Danielle.
Flaneur spaghetti voor connoisseurs.
Restaurant Flâneur is open van maandag tot zaterdag. Lunch start om 12u tot 14u30. Diner start om 18u en stopt om 22u. Zaterdag is Flâneur doorlopend geopend van 18u tot 22u. Reservaties kunnen telefonisch gemaakt worden op 071 96 21 84 gratis nummer of via onderstaand formulier.
LaBrasseria Lekker Italiaans in Zuid-Antwerpen.
Dat alles overigens begeleid door een erg uitgelezen en zeer democratisch geprijsde wijnkaart La Brasseria ontvangt u heel graag voor een verfijnde smaaksensatie op het vernieuwde Edegemse gemeenteplein, in de schaduw van het voormalige gemeentehuis. Dit laatste ingrediënt maakt ons verhaal dan meteen volledig: lekker en ongeremd Italiaans tafelen in een op en top charmerend Vlaams dorpsdécor.
Restaurant wijnbar Pasta-Hippo-Vino.
The 10 Best Italian Restaurants in Antwerp TripAdvisor.
Popular Restaurant Categories. Breakfast Restaurants in Antwerp. Lunch Restaurants in Antwerp. Dinner Restaurants in Antwerp. Bakeries in Antwerp. Coffee Tea in Antwerp. Desserts in Antwerp. Food Delivery Restaurants in Antwerp. Kid Friendly Restaurants in Antwerp. Late Night Restaurants in Antwerp. Restaurants for Group Dining in Antwerp. Restaurants for Special Occasions in Antwerp. Restaurants with Outdoor Seating in Antwerp. Romantic Restaurants in Antwerp. Restaurants near Hotel De Witte Lelie Antwerp. Restaurants near Hotel Indigo Antwerp City Centre. Restaurants near Hotel Julien. Restaurants near Lindner Hotel City Lounge Antwerpen.

Contacteer ons