Op zoek naar italiaans restaurant antwerpen zuid?

italiaans restaurant antwerpen zuid
 
Danieli Zuid.
Proximedia Publicis Groupe Page not found!
De 10 beste Italiaanse restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Heerlijk italiaans 23/10/2017. 18 van 119 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs. Origineel italiaans restaurant 25/05/2017. Lekker en niet te duur 08/04/2017. Del Popolo Pizza Antwerpen. 19 van 119 resultaten. Italiaans Pizzeria Europees Geschikt voor vegetariërs. Goede Italiaanse pizza 02/11/2017.
Davinci zuid Italiaans Restaurant Antwerpen.
Leuk dat u bij ons wilt reserveren! Reserveer alvast uw plaats in ons gezellig Italiaans restaurant in Antwerpen en verheug u op een avond met authentiek Italiaans eten. Reserveren kan op. Tel: 03 237 41 71. Gsm: 0487 526 204.
Aldente Italian restaurant.
Na vele rondreizen heeft hij een passie en liefde gecultiveerd voor verfijnde gerechten. Net zoals de diversiteit van de mensen die naar Antwerpen komen om te wonen, werken en ontspannen, weerspiegelt het menu van Al Dente ook zijn omgeving. Het menu is een mix van een klassiek Italiaanse keuken, verschillende invloeden van noord tot zuid Italia en een moderne, kosmopolitische presentatie.
De beste restaurants in Antwerpen: Top 10 en promoties Resto.be.
Antwerpen is makkelijk bereikbaar met de trein via het Centraal Station en de auto, maar ook via de luchthaven van Deurne en met de boot. Kortom, een wereldstad in zakformaat! Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Antwerpen tegen de beste prijzen. U kunt ook heel wat Antwerpse restaurants online boeken! Zoek een restaurant.
PIZZERIA RISTORANTE NUOVA ERA.:
Gezellig en lekker tafelen, dat kan bij Pizzeria Nuova Era op t Zuid in Antwerpen, naast het Museum voor Schone Kunsten. Het jonge enthousiaste Nuova-Era team, het warme art-nouveau interieur, en de Tiffany-sfeerverlichting zorgen ervoor, dat iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Diegenen die een heerlijke avond willen tafelen, met alles erop en eraan, hebben keuze te over. Bij alle hoofdgerechten horen rijkelijke porties pasta, frietjes of gebakken aardappeltjes met rozemarijn, en dat alles in de prijs inbegrepen. Wekelijks pakt de chef uit met nieuwe creaties, die op het suggestiebord in het restaurant verschijnen.
I Famosi OFFICIAL WEBSITE.
Al 10 jaar lang biedt de keuken van I Famosi u een gezellig alternatief voor een avondje uit in een familiale sfeer. Onze verse Italiaanse producten, beste wijnen en Italiaanse flair zorgen ervoor dat u België eventjes vergeet. Powered by Connect24-7.
Civilta Del Bere Antwerpen Zuid Restaurant Pizza, Italiaanse specialiteiten en wijnen.
Klassieke gezonde verse Italiaanse keuken, heerlijke pizza's' met seizoengebonden producten en fantastische wijnen. Get In Touch. De Burburestraat 43. 32 3 257 56 60. Ma Zo 12 23u. Di Woe gesloten. Klassieke gezonde verse Italiaanse keuken, heerlijke pizza's' met seizoengebonden producten en fantastische wijnen.

Contacteer ons