Meer resultaten voor italiaans gent

italiaans gent
 
Ristorante Da Pino: Voor eens echt lekker Italiaans te eten in hartje Gent.
Op zoek naar een lekker en gezellig Italiaans restaurant? iets gezellig in het hartje van Gent? Kom dan zeker eens langs om te proeven van onze spacialiteiten! Streek van Afkomst. Bisceglie is een Italiaanse stad in de regio Apulië, in de nieuwe provincie Barletta-Andria-Trani.
Italiaans restaurant in Gent Osteria Delicati.
Het wijst op een plaats waar men kan genieten van een lekker glaasje wijn, maar ook een lekker hapje kan eten: eenvoudige, maar authentieke Italiaanse gerechten. Dit is dan ook de missie van Osteria Delicati: de échte, traditionele, Italiaanse keuken op de kaart zetten in Gent. ontdek ons restaurant. uw Italiaans restaurant in Gent.
Al Castello Heerlijke Italiaanse keuken vlakbij het Gravensteen in Gent.
Vlakbij het Sint-Veerleplein en in de schaduw van het Gravensteen in Gent vind je het authentieke ristorante-pizzeria Al Castello. Sinds 1991 reeds een gevestigde waarde. Papa Pino en zn zonen Stefano, Domenico en Lorenzo zorgen er voor de echte Italiaanse familiale warmhartige sfeer.
Ristorante Ristorante Ristorante Ristorante Pizzeria Pizzeria Pizzeria Pizzeria BARI. BARI. BARI. BARI.
Italiaans bestellen in Gent Takeaway.com.
Pasta Indiaas Kip Spaans/Tapas Burgers Gyros Amerikaanse pizza Turkse pizza Patat Snacks Mexicaans Italiaans Japans Wok Ribs Wraps Nagerechten Noedels Shoarma Turks Grill Broodjes Salades Ontbijt Falafel Soepen Halal Dranken/Snacks. 4.5 / 5 4 / 5 3 / 5 2 / 5 1 / 5.
Italiaans koken herfst/winter Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
Diploma van leraar / lerarenopleiding. Intensief traject 1 jaar campus Gent. Leraar in Opleidingstraject 15, jaar campus Gent Aalst. Slo@home campus Gent Aalst. Standaardtraject 2 jaar campus Gent Aalst. Traject Banaba SLO campus Gent. Diploma van gegradueerde / HBO5. Italiaans koken herfst/winter.
Antichi Sapori het gezelligste italiaans restaurant in de Sint-Pietersnieuwstraat Home.
Hij werkte ook jarenlang als kelner in de Firenze te Gent en ontpopte zich al snel tot hobbykok. Zoals het meestal gaat in sprookjes leerde hij hier ook de liefde van zijn leven kennen Aglaia en het was meteen een uitgemaakte zaak dat hij in Gent bleef.
Trattoria Della Mamma Het échte Italië op je bord. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arrow-up-down. arrow-up. camera. checkmark. clock. dot. download. envelope. facebook. google-plus. heart. instag
Als uw oven te klein is voor uw groep genodigden kunt u bij deze bedrijven ook een grotere oven huren. Laat ons zeker weten dat u met een bain marie wil werken want wij hebben ovenbakjes die hierin passen! Sint-Pietersnieuwstraat 36 9000 Gent.
Italia Grill Italiaans Restaurant Gent Italiaans restaurant te Gent.
Wilt u in Gent eens echt genieten van de overheerlijke Italiaanse keuken, probeer dan absoluut Italia Grill aan het Sint-Annaplein. Girolamo Ricchitelli en zijn vrouw Pascale zullen u er met de typische zuiderse hartelijkheid ontvangen en u de heerlijkste Italiaanse gerechten opdienen.

Contacteer ons