Zoeken naar italiaans gent

italiaans gent
 
Eten Resto Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
je zocht op Italiaans. 1 2 3 4 5 volgende. Sint-Pietersnieuwstraat 154 9000 Gent Tel 09/233.07.08. Het moet van mijn studententijd toch alweer 15 jaar geleden zijn dat ik nog in La Rustica binnen geweest ben maar aan het interieur lijkt nauwelijks iets veranderd. Hundelgemsesteenweg 253 9820 Merelbeke Tel 09/330.31.83. Voor de grootste pizza's van Gent en omstreken moesten we in Pizzeria Venezia in Merelbeke zijn meldde een enthousiaste collega. Altijd in voor een uitdaging en met extra hunkerende magen repten we.
FIRENZE.
Scaloppina Palermitana met tagliatelle. Duetto di pasta vegetariano rigatoni alla norma ravioli ricotta e spinaci. Pesce spada alla griglia met tagliatelle. Beste Italiaans restaurant in Gent 5 / 5. Prima kwaliteit en service. Celeste Sublime 5 / 5. Altijd een heel vriendelijk onthaal. Het eten is heel lekker. Je denkt gewoon dat je in Italië zit. Ook al zit de zaak altijd behoorlijk vol dan nog heb je uw privacy en het mag nog zo druk zijn het personeel blijft lachen en uw vriendelijk bedienen. De producten zijn eveneens altijd vers en dat proef je gewoon.
Home.
Sinds 2003 bied deze restaurant en hun vertegenwoordigers deze stad het beste van hunzelf om ons hun traditionele Italiaanse keuken voor te brengen. De toewijding van Il Folletto om een hun klanten een goede service aan te bieden is zo groot dat ze in 2 gelegenheden geëvalueerd en gegalardoneerd zijn geweest met een certificaat van uitmuntendheid door TripAdvisor een plaats waar de mening van de klanten telt!
De 10 beste Italiaanse restaurants in Gent TripAdvisor.
Romantische hotels in Gent. Hotels die de beste waar voor je geld bieden in Gent. 5-sterren Hotels in Gent. 4-sterren Hotels in Gent. 3-sterren Hotels in Gent. Gent Hotels huisdieren toegestaan. Gent Hotels met een zwembad. Gent Hotels met gratis parkeren. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Ghent City Center. Hotels in de buurt van Kasteel Gravensteen. Hotels in de buurt van Sint-Baafskathedraal. Hotels in de buurt van Graslei en Korenlei. Hotels in de buurt van St. Hotels in de buurt van Belfry and Cloth Hall Belfort en Lakenhalle. Hotels in de buurt van Patershol. Hotels in de buurt van Saint Nicholas Church.
Barbaro De Hipste adresjes van Gent.
De Hipste adresjes van Gent. Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken Nieuwe adresjes. Geplaatst door hipsteadresjesgent on 21 november 2016 1 december 2016. Geopend vanaf 5 november 2016 in de Rodekoningstraat 12 Patershol. Barbaro is een Italiaans restaurant met een hoek af. Vergeet de clichés hier proef je originaliteit. De mensen bij Barbaro houden van biologische ingrediënten lokale producten en een beetje rock n roll op je bord.
Italiaans restaurant Gent Overzicht Pocketresto.be.
47 restaurants gevonden in Gent. 150 m van centrum Gent. 210 m van centrum Gent. 290 m van centrum Gent.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel HLN.be.
Grote voorwaarde is dan wel dat het ook lékkere kost is. En laat dat nu net de specialiteit van Basilico zijn basic Italiaans eten dat met verse producten en een grote snuif liefde is bereid. Albert I-laan 93 8670 Oostduinkerke. IL VERO GUSTO IN BRUSSEL BRABANT. Dat de Italiaanse keuken meer te bieden heeft dan pizza en pasta kan je hier ontdekken. Je smaakpapillen worden in de watten gelegd met gastronomische gerechten vol zinderende smaaksensaties. Budgetgewijs is dit een adres voor een speciale gelegenheid. Tiensesteenweg 131 3010 Kessel-Lo. Het interieur én de gerechten zijn stijlvol Italiaans en hedendaags.
Per Bacco Italiaans Restaurant in het centrum van Gent.
Als een echte osteria stellen wij onze deuren open voor elke genieter. Osteria Per Bacco kun je vinden in hartje Gent. Onze zaak omvat een osteria een negozio en een degustazione. Op deze site kan je ons menu van de verschillende gangen antipasti primi secondi dolci en onze wijnkaart lezen die we in onze osteria serveren. Deze worden maandelijks aangepast. Onze negozio winkel biedt een ruim assortiment van uit Itali gemporteerde ingredinten zoals onder meer pasta kazen en charcuterie. Daarnaast is het mogelijk om in onze degustatieruimte een fijne selectie aan wijnen te proeven. We verwelkomen u graag in onze zaak! Michele Claudio en Jeroen. Bestel uw cadeaubon Reserveer online.
Italiaans restaurant Gent Ristorante Lincontro pizza pasta culinaire specialiteiten.
Italiaans restaurant Ristorante Lincontro met topkeuken hartje Gent. Bent u op zoek naar een Italiaans restaurant omgeving Gent? Kom dan eens langs bij Ristorante Lincontro. Wij serveren meer dan pizza en pasta alleen. Bij ons kunt u ook genieten van meer gespecialiseerde Itailiaanse gerechten. Ristorante Lincontro is een klein en gezellig Itailaans restaurant in hartje Gent. Het onderscheidt zich van de meeste andere Italiaanse restaurants omdat ze naast pizza en pasta ook nog vele andere Italiaanse gerechten serveren.

Contacteer ons