Op zoek naar italiaan gent?

italiaan gent
 
ADRIATICO ristorante pizzeria Gent.
PIZZERIA LA RUSTICA Pizzeria La Rustica, de beste Italiaanse pizza's' van Gent.
Delivery pizza bestellen. Hou je van een echte Italiaanse pizza dan moet je absoluut eens binnenstappen in La Rustica te Gent. De pizzaiolo van deze zaak gelegen vlakbij de Vooruit bereidt pizza volgens de regels van de kunst sinds 1989.
Kaasmakerij Cuoro di Puglia Stad Gent.
Deze stad is groot genoeg om stad én klein genoeg om gezellig te zijn. Merci Massimo, Gent smaakt nu nog beter dankzij jullie! En bedankt voor je leuke tips. Cuoro di Puglia bij Massimo di Bisceglie en Pasquale Perina. Gouvernementstraat 30B, 9000 Gent.
Home.
Il Folletto, is een uniek concept van Italiaans eten die dicht aan het centrum van het stad Gent België gelegen is, een unieke plaats waar men kan genieten van de beste attenties en gerechten samen met een aangename en familiare sfeer.
FIRENZE.
Van student tot kunstliefhebber: hier komen ze allemaal graag op bezoek! Het restaurant is immers ideaal gelegen vlakbij de Gentse universiteit, het beroemde SMAK-museum en de parking van het Sint Pietersplein. Bij een bezoekje aan Gent is Firenze dan ook een ideale afsluiter.
Italia Grill Italiaans Restaurant Gent Italiaans restaurant te Gent.
Wilt u in Gent eens echt genieten van de overheerlijke Italiaanse keuken, probeer dan absoluut Italia Grill aan het Sint-Annaplein. Girolamo Ricchitelli en zijn vrouw Pascale zullen u er met de typische zuiderse hartelijkheid ontvangen en u de heerlijkste Italiaanse gerechten opdienen.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel Nieuws HLN.
Albert I-promenade 9, 8400 Oostende. Gastronomische versie van de zonnige Italiaanse keuken. Zoveel authenticiteit verdient een beloning, vond GaultMillau, en dus bedachten ze Il Trionfo met de titel Italiaan van het Jaar. Een titel die Antonio Pungitore met trots dragen.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Albert I-promenade 9, 8400 Oostende. Zoveel authenticiteit verdient een beloning, vond GaultMillau, en dus bedachten ze Il Trionfo met de titel Italiaan van het Jaar. Een titel die Antonio Pungitore met trots dragen. Op de kaart: tongstrelende klassiekers zoals carpaccio of vitello tonato, maar ook desuperdeluxe versie met bedwelmend lekkere truffel.
Al Castello Heerlijke Italiaanse keuken vlakbij het Gravensteen in Gent.
Vlakbij het Sint-Veerleplein en in de schaduw van het Gravensteen in Gent vind je het authentieke ristorante-pizzeria Al Castello. Sinds 1991 reeds een gevestigde waarde. Papa Pino en zn zonen Stefano, Domenico en Lorenzo zorgen er voor de echte Italiaanse familiale warmhartige sfeer.

Contacteer ons