Op zoek naar italiaan gent?

italiaan gent
 
Il Padrino Mediterraans restaurant in Lovendegem Gent.
Het contactformulier en de contact en route-informatie. Ristorante Il Padrino Koning Leopoldstraat 86 9920 Lovendegem regio Gent tel: 09 372 00 71. Keuken open van 12 tot 15u van 18 tot 22u. Zaterdagmiddag, maandag en dinsdag gesloten. Webdesign by goGETit.
FIRENZE.
Van student tot kunstliefhebber: hier komen ze allemaal graag op bezoek! Het restaurant is immers ideaal gelegen vlakbij de Gentse universiteit, het beroemde SMAK-museum en de parking van het Sint Pietersplein. Bij een bezoekje aan Gent is Firenze dan ook een ideale afsluiter.
Italiaans eten in Gent.
Italiaans eten in Gent. Created by Elise Descamps Updated On: November 4, 2013. Omdat ik het niet zo eenvoudig vind om te zeggen dewelke nu mijn favoriete Italiaan is in Gent. Ze zijn allemaal okee tot zeer okee, maar net echte love spots.
restaurant pizzeria Di Massimo Italiaanse keuken in hartje Gent.
Welkom bij Restaurant Di Massimo. Restaurant Di Massimo een stukje Italiƫ op het mooiste plekje in Gent. Voel je meteen thuis en geniet van een heerlijke middaglunch of een gezellig avondje uit. met echte Italiaanse klassiekers, heerlijke pizzas, pastas, vis en vleesgerechten.
Ristorante-pizzeria Etna in Destelbergen: Italiaanse pizza en pasta, ook om af te halen Pizzeria Ristorante Etna.
Ristorante Etna in Destelbergen.: Het beste van de Italiaanse keuken. Een stukje onvervalst Italiƫ in Destelbergen, bij Gent? In pizzeria-ristorante Etna is het authentieke Italiaanse karakter overal aanwezig.: van de kok in de open keuken tot de bediening aan tafel.,
Italiaans restaurant Gent Ristorante Lincontro: pizza, pasta, culinaire specialiteiten.
Ristorante Lincontro is een klein en gezellig Itailaans restaurant in hartje Gent. Het onderscheidt zich van de meeste andere Italiaanse restaurants omdat ze naast pizza en pasta ook nog vele andere Italiaanse gerechten serveren. De kaart van Lincontro is enorm uitgebreid!
Italiaans restaurant Gent Overzicht Pocketresto.be.
370 m van centrum Gent. 370 m van centrum Gent. Eat Love Pizza. 380 m van centrum Gent. 470 m van centrum Gent. 650 m van centrum Gent. 720 m van centrum Gent. pizzeria, restaurant, Italiaans. 800 m van centrum Gent.
Da Luigi in Gent met openingsuren Kaaswinkels.
Da Luigi is uw speciaalzaak voor alle Italiaanse gerechten, kazen, wijnen en charcuterie. Reeds meer dan 30 jaar zijn wij reeds in Gent gevestigd, kom proeven van onze Italiaanse delicatessen! Elke dag bereiden we onze schotels zelf: lasagna, tortellini, pizza pasta, al forno, farfalle al salmone.
Otomat Heavenly Pizza.
18.10.2016 Gent Gent Gent. Sneller dan verwacht krijgt de eerste Otomat vestiging in Antwerpen er een zusje bij. Take Out Menu. Even lekker thuis als bij ons. Nieuws Gent Gent Gent. Sneller dan verwacht krijgt de eerste Otomat vestiging in Antwerpen er een zusje bij.

Contacteer ons