Meer resultaten voor italiaan gent

italiaan gent
 
restaurant pizzeria Di Massimo Italiaanse keuken in hartje Gent.
Welkom bij Restaurant Di Massimo. Restaurant Di Massimo een stukje Italiƫ op het mooiste plekje in Gent. Voel je meteen thuis en geniet van een heerlijke middaglunch of een gezellig avondje uit. met echte Italiaanse klassiekers, heerlijke pizzas, pastas, vis en vleesgerechten.
PIZZERIA LA RUSTICA Pizzeria La Rustica, de beste Italiaanse pizza's' van Gent.
Delivery pizza bestellen. Hou je van een echte Italiaanse pizza dan moet je absoluut eens binnenstappen in La Rustica te Gent. De pizzaiolo van deze zaak gelegen vlakbij de Vooruit bereidt pizza volgens de regels van de kunst sinds 1989.
Gentse Italianen maken mozzarella van Zaffelaarse koeien Gent Het Nieuwsblad.
De kaasmakerij heet Cuore di Puglia, oftewel het hart van Puglia, en is een initiatief van Massimo Di Bisceglie, een telg uit een Italiaanse familie met ervaring in de culinaire sector in Gent. Ontdek hier wat de oude Romeinen te maken hebben met gerookte caciocavallo, een van de kazen die de twee maken van verse melk uit Zaffelare.
Italiaans restaurant Gent Ristorante Lincontro: pizza, pasta, culinaire specialiteiten.
Ristorante Lincontro is een klein en gezellig Itailaans restaurant in hartje Gent. Het onderscheidt zich van de meeste andere Italiaanse restaurants omdat ze naast pizza en pasta ook nog vele andere Italiaanse gerechten serveren. De kaart van Lincontro is enorm uitgebreid!
Proefkonijn: Gusto in Gent magazine De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Wat vind jij de beste Italiaan van Gent? Het is een vraag die me vaak wordt gesteld, en waarop ik het antwoord meestal schuldig moet blijven. Maar ik blijf studeren. Lees later Deel op Facebook Tweet op Twitter Mail. Deel op Whats app.
Pane Vino Trattoria Pizzeria Gent Italiaans Restaurant Pane Vino. Lekkere pizza pasta in hartje Gent.
ONTDEK TRATTORIA PIZZERIA PANE VINO IN GENT. Trattoria Pizzeria Pane Vino is al sinds 2002 een gevestigde waarde in de Foodie straat van Gent. De families Gandolfo Longo serveren al 15 jaar heerlijke pizzas en pasta in dit authentieke Italiaans restaurant.
Ristorante Ristorante Ristorante Ristorante Pizzeria Pizzeria Pizzeria Pizzeria BARI. BARI. BARI. BARI.
La Dolce Vita.
Hier leiden deze twee goedlachse commendatori alles in goede banen. Mimo neemt er de pizzas voor zijn rekening, en zoals het een goede Italiaan betaamt is een beetje showmanship nooit veraf. Terwijl het deeg door de lucht vliegt is er nog tijd genoeg voor een glimlach of knipoog naar de bella bambinas die voorbijwandelen.
Italia Grill Italiaans Restaurant Gent Italiaans restaurant te Gent.
Wilt u in Gent eens echt genieten van de overheerlijke Italiaanse keuken, probeer dan absoluut Italia Grill aan het Sint-Annaplein. Girolamo Ricchitelli en zijn vrouw Pascale zullen u er met de typische zuiderse hartelijkheid ontvangen en u de heerlijkste Italiaanse gerechten opdienen.

Contacteer ons