Meer resultaten voor italiaan gent

italiaan gent
 
La Dolce Vita.
ADRIATICO ristorante-pizzeria Gent.
Ons familierestaurant gelegen in het centrum van Gent en in de nabijheid van de St. Baafskathedraal biedt een waaier van italiaanse en franse gerechten en niet te vergeten de lekkere pizza's. In het zomerseizoen kunt u gezellig tafelen op het leuke terras in een groene sfeer omringd met palmbomen die het Bella Italia wat dichterbij brengen. u geniet tevens van een prachtig uitzicht op de kathedraal. Adriatico biedt bovendien een zaaltje voor familiefeesten verjaardagsfeesten seminaries enz. vanaf 15 personen tot maximum 30 personen. Reservatie is evenwel verplicht. Voor elke gelegenheid stellen wij graag een aangepast menu samen in overleg met de klant.
Barbaro De Hipste adresjes van Gent.
De Hipste adresjes van Gent. Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken Nieuwe adresjes. Geplaatst door hipsteadresjesgent on 21 november 2016 1 december 2016. Geopend vanaf 5 november 2016 in de Rodekoningstraat 12 Patershol. Barbaro is een Italiaans restaurant met een hoek af. Vergeet de clichés hier proef je originaliteit. De mensen bij Barbaro houden van biologische ingrediënten lokale producten en een beetje rock n roll op je bord.
Barbaro Antipasto x Pizza Ghent.
a not so regular Italian restaurant in the heart of historic Ghent. RODEKONINGSTRAAT 12 9000 GENT.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel HLN.be.
Albert I-promenade 9 8400 Oostende. Zoveel authenticiteit verdient een beloning vond GaultMillau en dus bedachten ze Il Trionfo met de titel Italiaan van het Jaar. Een titel die Antonio Pungitore met trots dragen. Op de kaart tongstrelende klassiekers zoals carpaccio of vitello tonato maar ook desuperdeluxe versie met bedwelmend lekkere truffel. Zeedijk Rubensplein 580 8300 Knokke-Heist. Soms heeft een mens al een gewoon behoefte aan stevige simpele kost. Grote voorwaarde is dan wel dat het ook lékkere kost is. En laat dat nu net de specialiteit van Basilico zijn basic Italiaans eten dat met verse producten en een grote snuif liefde is bereid. Albert I-laan 93 8670 Oostduinkerke.
Otomat Heavenly Pizza.
Heavenly Pizza.
Italiaans restaurant in Gent Osteria Delicati.
Ga naar je Mobile MS. Osteria Delicati uw Italiaans restaurant in Gent. Drabstraat 17 9000 Gent.
Proefkonijn Gusto in Gent Al Dente De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Proefkonijn Gusto in Gent. Wat vind jij de beste Italiaan van Gent? Het is een vraag die me vaak wordt gesteld en waarop ik het antwoord meestal schuldig moet blijven. Maar ik blijf studeren. Lees later Deel op Facebook Tweet op Twitter Mail. Deel op Whats app. Om te beginnen zijn er minstens vijftig Italiaanse restaurants en zou ik er dus zowat twee maanden lang elke dag één moeten uitproberen. Natuurlijk heb ik favorieten om verschillende redenen. Voor een pizza ga ik naar Al Castello tegenover het Gravensteen.
Italiaanse topkok Antonio Carluccio weg van Gent Visit Gent.
Italiaanse topkok Antonio Carluccio weg van Gent. 8 okt 2014 Topkok Antonio Carluccio kwam gisteren in Gent de zesde editie van het culinaire evenement Lekker Genieten voorstellen waar hij zal koken en workshops geven. Hij was meteen onder de indruk van Gent. Antonio Carluccio 77 al 55 jaar bezig met de Italiaanse keuken was gisteren voor het eerst in zijn leven in Gent. Het was een blitzbezoek maar de stad liet meteen een diepe indruk na.

Contacteer ons