Zoeken naar italiaan gent

italiaan gent
 
Ristorante Ristorante Ristorante Ristorante Pizzeria Pizzeria Pizzeria Pizzeria BARI. BARI. BARI. BARI.
Home.
Il Folletto, is een uniek concept van Italiaans eten die dicht aan het centrum van het stad Gent België gelegen is, een unieke plaats waar men kan genieten van de beste attenties en gerechten samen met een aangename en familiare sfeer.
De beste restaurants in Gent: Top 10 en promoties Resto.be.
Of u nu de stad bezoekt voor zaken of als toerist, de stad Gent heeft altijd wel iets voor u in petto! Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Gent tegen de beste prijzen! Heel wat Gentse restaurants kunt u ook online reserveren.
Pizzeria La Rustica, de beste Italiaanse pizza's' van Gent.
Delivery pizza bestellen. Hou je van een echte Italiaanse pizza dan moet je absoluut eens binnenstappen in La Rustica te Gent. De pizzaiolo van deze zaak gelegen vlakbij de Vooruit bereidt pizza volgens de regels van de kunst sinds 1989.
Italia Grill Italiaans Restaurant Gent Italiaans restaurant te Gent.
Wilt u in Gent eens echt genieten van de overheerlijke Italiaanse keuken, probeer dan absoluut Italia Grill aan het Sint-Annaplein. Girolamo Ricchitelli en zijn vrouw Pascale zullen u er met de typische zuiderse hartelijkheid ontvangen en u de heerlijkste Italiaanse gerechten opdienen.
Italiaans restaurant in Gent Osteria Delicati.
Het wijst op een plaats waar men kan genieten van een lekker glaasje wijn, maar ook een lekker hapje kan eten: eenvoudige, maar authentieke Italiaanse gerechten. Dit is dan ook de missie van Osteria Delicati: de échte, traditionele, Italiaanse keuken op de kaart zetten in Gent.
Al Castello Heerlijke Italiaanse keuken vlakbij het Gravensteen in Gent.
Vlakbij het Sint-Veerleplein en in de schaduw van het Gravensteen in Gent vind je het authentieke ristorante-pizzeria Al Castello. Sinds 1991 reeds een gevestigde waarde. Papa Pino en zn zonen Stefano, Domenico en Lorenzo zorgen er voor de echte Italiaanse familiale warmhartige sfeer.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Albert I-promenade 9, 8400 Oostende. Zoveel authenticiteit verdient een beloning, vond GaultMillau, en dus bedachten ze Il Trionfo met de titel Italiaan van het Jaar. Een titel die Antonio Pungitore met trots dragen. Op de kaart: tongstrelende klassiekers zoals carpaccio of vitello tonato, maar ook desuperdeluxe versie met bedwelmend lekkere truffel.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Gent TripAdvisor.
Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs. Verzorgd en lekker 22/12/2017. 7 van 76 resultaten. Italiaans Pizzeria Europees Geschikt voor vegetariërs. Goeie Italiaan in Gent 12/11/2017. 8 van 76 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees. Stukje Italie in Gent 18/12/2017. Gezellig en lekker gegeten 26/11/2017.

Contacteer ons