Meer resultaten voor italiaan gent

italiaan gent
 
Ristorante Ristorante Ristorante Ristorante Pizzeria Pizzeria Pizzeria Pizzeria BARI. BARI. BARI. BARI.
Trattoria Della Mamma / Gent / Italiaanse specialiteiten / italiaans / pasta / lunch / apertief / koffie.
Wij zijn nog altijd op zoek naar een sterk team voor de keuken, de zaal en de bediening van de traiteur. Ben jij gemotiveerd en hou je van de Italiaanse keuken? Stuur dan je cv foto naar info@trattoriadellamamma.be. Trattoria Della Mamma Sint Pietersnieuwstraat 36 9000 Gent T 32 09 234 17 01 info@trattoriadellamamma.be site by moqo.
Viva La Puglia Heerlijk Italiaans tafelen in Gent.
Met prachtige steden als Bari en Bisceglie als decor. Het weer hebben we hier niet altijd mee, maar toch doen we ons best om dat typisch Zuiderse gevoel naar Gent te brengen. Een stijve bedoening of formeel gedoe zal je bij ons niet vinden.
Pane Vino Trattoria Pizzeria Gent Italiaans Restaurant Pane Vino. Lekkere pizza pasta in hartje Gent.
ONTDEK TRATTORIA PIZZERIA PANE VINO IN GENT. Trattoria Pizzeria Pane Vino is al sinds 2002 een gevestigde waarde in de Foodie straat van Gent. De families Gandolfo Longo serveren al 15 jaar heerlijke pizzas en pasta in dit authentieke Italiaans restaurant.
Italiaans restaurant Gent Ristorante Lincontro: pizza, pasta, culinaire specialiteiten.
Ristorante Lincontro is een klein en gezellig Itailaans restaurant in hartje Gent. Het onderscheidt zich van de meeste andere Italiaanse restaurants omdat ze naast pizza en pasta ook nog vele andere Italiaanse gerechten serveren. De kaart van Lincontro is enorm uitgebreid!
Home.
Il Folletto, is een uniek concept van Italiaans eten die dicht aan het centrum van het stad Gent België gelegen is, een unieke plaats waar men kan genieten van de beste attenties en gerechten samen met een aangename en familiare sfeer.
La Dolce Vita.
Hier leiden deze twee goedlachse commendatori alles in goede banen. Mimo neemt er de pizzas voor zijn rekening, en zoals het een goede Italiaan betaamt is een beetje showmanship nooit veraf. Terwijl het deeg door de lucht vliegt is er nog tijd genoeg voor een glimlach of knipoog naar de bella bambinas die voorbijwandelen.
Italiaans restaurant in Gent Osteria Delicati.
Het wijst op een plaats waar men kan genieten van een lekker glaasje wijn, maar ook een lekker hapje kan eten: eenvoudige, maar authentieke Italiaanse gerechten. Dit is dan ook de missie van Osteria Delicati: de échte, traditionele, Italiaanse keuken op de kaart zetten in Gent.
Al Castello Heerlijke Italiaanse keuken vlakbij het Gravensteen in Gent.
Vlakbij het Sint-Veerleplein en in de schaduw van het Gravensteen in Gent vind je het authentieke ristorante-pizzeria Al Castello. Sinds 1991 reeds een gevestigde waarde. Papa Pino en zn zonen Stefano, Domenico en Lorenzo zorgen er voor de echte Italiaanse familiale warmhartige sfeer.

Contacteer ons