Meer resultaten voor spaans restaurant gent

spaans restaurant gent
 
Spaans Restaurant Hasta Manana 9000 Gent Lekker in de buurt.
geef Spaans Restaurant Hasta Manana in 9000 Gent 3 sterren. geef Spaans Restaurant Hasta Manana in 9000 Gent 4 sterren. geef Spaans Restaurant Hasta Manana in 9000 Gent 5 sterren. Spaans Restaurant te 9000 Gent. Add Photo Telefoneer ons nu. Hotels in de buurt 24. 3 sterren beoordelingen Adres.
De beste restaurants in Gent Top 10 en promoties Resto.be.
Gent één van demooiste historische steden in Europa met de leukste restaurants! Gent is de hoofdstad van de Vlaamse provincie Oost-Vlaanderen. De stad ligt aan de samenvloeiing van de Schelde en de Leie en wordt ook wel de Bloemenstad genoemd dankzij de vele bloem-en plantenkwekerijen die zich rondom de stad bevinden. Gent biedt u een waaier aan mogelijkheden. Naast de prachtige hotels de trendy winkels cafés en vele culturele en historische bezienswaardigheden vindt u er ook tal van heerlijke restaurants in verschillende prijsklassen. De stad combineert een indrukwekkend verleden met een levendig heden.
Restaurant Argevino Tapas en tango in Gent Restaurant Culinair KnackWeekend.be.
22/05/13 om 1420 Bijgewerkt om 1420. De wijn en tapasbar Argevino brengt een stukje Argentinië naar Gent. Categorie Argentijnse wijn en tapasbar. Argenvino Donkersteeg 25 9000 Gent. 092/791792 of 0498/616293 of 0473/672633 in het Spaans.
Spaans Huis in Hoogstraat slaat slotakkoord na 43! jaar Gent Het Nieuwsblad.
Spaans Huis in Hoogstraat slaat slotakkoord na 43! 04/07/2016 om 0659 door Bert Staes Print Corrigeer. Foto Frederiek Vande Velde. Vorige afbeelding 1 / 5 Volgende afbeelding. Gent Het Spaans Huis in de Hoogstraat is niet meer. De Hogar Español was 43 jaar een thuis voor de Spanjaarden in Gent. Maar uitbaatster Hermosinda Martinez 62 nam gisteren met een laatste groot feest afscheid van haar vaste klanten. Spaanse temperaturen gisteren in de Hoogstraat. Esta Loco de groep rond Rembert De Smet die ontstond in het Spaans Huis mocht het slotakkoord van het bekende Gentse horeca-monument geven en dreef de temperatuur in de volgelopen zaal nog wat op.
REVUE Tapas Drinks Food.
Fill in the contact form below if you're interested! Neem even een kijkje in ons restaurant. Telefonisch reserveren kan op het nummer 09/391.49.79. Elke dag open van 11-22u.
Restaurants in Gent selectie Spaans.
9 restaurants gevonden in Gent. 280 m van centrum Gent. 470 m van centrum Gent. 6 Km van centrum Gent.
Eten Resto Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Castillo ging open eind vorig jaar. De wijnhandel heeft ook een feestzaal en een brasserie/tearoom waar je snacks en tapas kunt eten. Ik trek ernaartoe vergezeld van een bevallige jongedame. Haringsteeg 7/9 9000 Gent Tel 09/224.18.01. Na 25 jaar roeren in de kookpotten geeft Marisbel Rodriguez de pollepels van La Malcontenta door aan de volgende generatie. Haar zonen Joren en Korewien nemen samen met jeugdvriend Jelle vanaf. reactie 29/09 Captain Critic Kleine drukke maar des te gezellige tapasbar die zich specialiseert in de Canarische keuken. Naast de 3 reacties geef jouw reactie. Wippelgemdorp 50 9940 Evergem Tel 09/336.80.30. Voor de oplettenden onder jullie néén er staat geen tikfout boven deze recensie.
Reserveren bij Restaurant Tapasbar La Malcontenta te Gent in Oost-Vlaanderen.
Bruisende tapasbar in het Patershol hartje Gent! Huisbereide tapas een seizoensgebonden menu en een heerlijke keuken. Tapasbar La Malcontenta is meer dan zomaar een Spaans restaurant. Het pand kent al heel wat geschiedenis. Het begon als café was jarenlang een restaurant en is nu een bruisende tapasbar! In 2012 namen twee broers Joren en Kerewin na 25 jaar het restaurant van hun moeder Marisbel over. De twee jonge Gentenaars combineren hun Canarische roots met eigen frisse ideeën. Ze vormen het restaurant om tot een sfeervolle tapasbar. Klein druk veel lawaai met andere woorden Spaanse gezelligheid. Er wordt gewerkt met een menukaart die wisselt per seizoen. Dagelijks kan je ook enkele suggesties op het krijtbord vinden.
Spaanse en Portugese wijnen op restaurant Alhambra Gent.
Pic Nic Del Mundo. Restaurant Bij U Thuis catering. Traiteur Hasta La Vista. Zuiver op de graat vishandel. In een groot aantal restaurants in Gent en omgeving staan onze Spaanse en Portugese wijnen op de kaart.

Contacteer ons