Op zoek naar nieuwe restaurants gent?

nieuwe restaurants gent
 
De 10 beste restaurants in Gent TripAdvisor.
Alle restaurants in Gent. Populaire keukens in Gent. Café restaurants in Gent. Fastfood restaurants in Gent. Frans restaurants in Gent. Glutenvrije restaurants in Gent. Italiaans restaurants in Gent. Mediterraan restaurants in Gent. Pizzeria restaurants in Gent. Turks restaurants in Gent.
Goesting in Gent De Tijd.
Al die nieuwe restaurants zijn klein, zodat ze niet veel impact hebben. Ze zullen geen klanten weglokken bij de andere restaurants. Het zal eerder omgekeerd zijn: de aantrekkingskracht van Gent zal nog vergroten. En dat is goed nieuws voor ons allemaal.
De Centrale Gent Ons nieuw café-Restaurant in de Ham.
zondag maandag zon 16, maa 17 en zon 23 juli OPEN. ENTR is gesloten na de Gentse Feesten van dinsdag 25 juli tot donderdag 17 augustus. Terug open op vrijdag 18 augustus. Ham 147 9000 Gent. 32 09 278 26 99.
Openingsuren en adressen Sociaal restaurant Stad Gent.
Zaal / restaurant Parnassus. Oude Houtlei 122. 32 9 223 23 41. 09 210 10 10 ma-za van 8-19 u. Persruimte Stad Gent. Juridische info en privacy. Volg Stad Gent op.: linkedin.com/company/stad-gent Stad Gent. YouTube Stad Gent Stad Gent. Instagram Stad Gent @stadgent.
Kobe Desramaults prijst zijn nieuwe restaurant Chambre Séparée aan.
Kobe Desramaults prijst zijn nieuwe restaurant Chambre Séparée aan Auteur: Ludwig De Wolf. za 13/05/2017 1937: Ludwig De Wolf Kobe Desramaults heeft op de Facebookpagina van In De Wulf aangekondigd dat klanten vanaf nu een tafel kunnen reserveren voor zijn nieuwe restaurant Chambre Séparée in Gent.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Zo bezorgden de bio-groenten uit eigen moestuin ons de GaultMillau-titel van Beste Groenterestaurant van het land in 2013. En in 2011 wonnen we de Gouden Vork. schuilt achter de gevel van een oud elektriciteitsgebouw, net buiten het centrum van Gent.
Reserveer bij Restaurant Restaurant Sofraya in Gent, Oost-Vlaanderen Restaurant reserveren in Gent.
slogan Restaurant Sofraya. Nieuwe Let's' Go aanmaken. Toevoegen aan favorieten. 9 / 10. Gebaseerd op 118 waarderingen. Over Restaurant Sofraya. PROEF DEEL BELEEF. Bij Sofraya roert Leyla Kurhan in de potten. Haar papa is Turks, haar mama Belgisch. Haar grootouders leerden haar de producten, gerechten en tradities van beide keukens kennen.
Home Restaurant Horseele.
De chef-kok, die op het toppunt van zijn kunnen staat, kan zich in zijn nieuwe restaurant voor de volle honderd procent op de culinaire kant richten en zijn tientallen jaren ervaring en vakmanschap voor zich laten spreken. Volgende recensies spreken wat dat betreft boekdelen. Vanaf nu vergaderruimtes beschikbaar in Restaurant Horseele. Pakketten en info binnenkort beschikbaar. 8 personen 10 personen 14 personen. 32 9 330 23 20 reservaties @ restauranthorseele.be Stadion KAA Gent.
Belga Queen Gent Restaurant Brasserie Club, by Antoine Pinto.
Op de Graslei, de mooiste site van Gent, kan je inschepen voor een gegidste rondvaart van 45 minuten in de befaamde bootjes terwijl je geniet van een fles Cuvée de lEcusson met versnapering. Na afloop ontscheep je op een steenworp van Belga Queen Gent waar onze chef een 3-gangen menu voorstelt met dagverse seizoensproducten.

Contacteer ons