Meer resultaten voor nieuwe restaurants gent

nieuwe restaurants gent
 
Vleesrestaurant Gillis Lunchen of dineren in Gent? Gillissen is genieten van gerijpt vlees.
Ze is er volledig klaar voor, voor. De Strafste gerechten. Het allerbeste uit onze keuken. Cote a l os van de maand 2 pers. min 1.1 kg. De Strafste Lunch. Gillis Gent Hoogstraat, 23 9000 Gent. Tel: 09/391 66 11.
Oak Gent.
Hotspots van Gent Stad Gent.
Bloggers verklappen jou de hotspots in Gent. Restaurants, Bars, winkeltjes, Bed and Breakfasts, uitgaansbuurten. Deze blogs geven je de beste hotspots van Gent.: New Places To Be: restaurants, bars, BB, winkels, uitgaan. 6 Beste Saladebars in Gent volgens Flair: restaurants.
Home A Food Affair Eastern Inspired Restaurant.
Restaurant Cochon De Luxe Brabantdam 113, 9000 Gent.
Brabantdam 113, Gent T: 09 336 16 72 E: info@cochondeluxe.be. Welkom in Cochon de Luxe. Ons restaurant dat in teken staat van gastvrijheid gastronomie met een beetje humor en hier en daar een hoek af. We kozen ervoor om alles met ons 2 te doen om het zo persoonlijk mogelijk te houden.
NewPlacesToBe independent hotspot guide.
Wil je up to date blijven over de nieuwste hotspots? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief! Schrijf je in! We geven uw gegevens niet prijs aan derden. Je kan je ten alle tijden uitschrijven via de uitschrijflink in onze nieuwsbrieven.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Zo bezorgden de bio-groenten uit eigen moestuin ons de GaultMillau-titel van Beste Groenterestaurant van het land in 2013. En in 2011 wonnen we de Gouden Vork. schuilt achter de gevel van een oud elektriciteitsgebouw, net buiten het centrum van Gent.
Janines: the new foodie place in the heart of Ghent.
Bij Janines vindt u lekker eten, een leuke vibe, een tof interieur en betaalbare maaltijden. Allemaal in centrum Gent! Met een passioneel en professioneel team serveren we jullie onze talenten doorheen de dag! Wij voorzien jullie in alles wat we kunnen bieden.
De Hipste adresjes van Gent Over Gent en zijn hotspots.
En dat merk je ook meteen wanneer je de ruimte verkent: een grote spreuk in. HIDE BOUTIQUE is een nieuwe pop-up in Gent voor designliefhebbers in kerststemming! Van 23 december tot 7 januari zeg maar de ganse kerstvakantie kan je terecht op de penthouse verdieping van Nederkouter 134.

Contacteer ons