Op zoek naar nieuwe restaurants gent?

nieuwe restaurants gent
 
Home A Food Affair Eastern Inspired Restaurant.
Oak Gent.
8 nieuwe eetplekken om te ontdekken in Gent Culinair KnackWeekend.be.
8 nieuwe eetplekken om te ontdekken in Gent. 26/11/15 om 1355: Bijgewerkt om 1601.: Tijdens onze culinaire tocht door Gent noteerden we enkele nieuwe, uitstekende adressen. Voor een gezonde hap, een trendy lunch, een veganistische maaltijd, een exotisch eetmoment of gastronomische verwennerij zit je in de Arteveldestad trouwens altijd goed.
GRADE Restaurant.
32 9 224 43 85. ledebergplein 27 9050 gent. Wie graag tafelt en culinaire ambiance deelt, heeft één aspect meer in het leven om gelukkig te zijn. Reserveer uw geluk aan tafel. U kan anderen gelukkig maken door een cadeaubon te schenken.
Welkom in De Stokerij De Stokerij Gent.
Welkom in De Stokerij. Sinds maart 2013 kan je, naast Eetkaffee Multatuli, ook terecht in De Stokerij, ons tweede restaurant. Je vindt er min of meer hetzelfde recept van klassieke brasserie-gerechten gecombineerd met een originele vegetarische keuken; dit alles uiteraard vers en huisbereid!
De 10 beste restaurants in Gent TripAdvisor.
Populaire keukens in Gent. Café restaurants in Gent. Fastfood restaurants in Gent. Frans restaurants in Gent. Glutenvrije restaurants in Gent. Italiaans restaurants in Gent. Mediterraan restaurants in Gent. Pizzeria restaurants in Gent. Veganistische restaurants in Gent. Vegetarische restaurants in Gent.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Zo bezorgden de bio-groenten uit eigen moestuin ons de GaultMillau-titel van Beste Groenterestaurant van het land in 2013. En in 2011 wonnen we de Gouden Vork. schuilt achter de gevel van een oud elektriciteitsgebouw, net buiten het centrum van Gent.
Janines: the new foodie place in the heart of Ghent.
Bij Janines vindt u lekker eten, een leuke vibe, een tof interieur en betaalbare maaltijden. Allemaal in centrum Gent! Met een passioneel en professioneel team serveren we jullie onze talenten doorheen de dag! Wij voorzien jullie in alles wat we kunnen bieden.
De Hipste adresjes van Gent Over Gent en zijn hotspots.
Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken. koffie en zoet. Getest en goedgekeurd. Over Gent en zijn hotspots. Oh My Poké. Geopend sinds januari 2018 in de Sint-Jacobsnieuwstraat 103A. Oh My Poké staat voor Hawaiiaans eten! Denk aan poké bowls en rolls met rauwe vis, vers gemaakt.

Contacteer ons