Meer resultaten voor italiaanse restaurants in gent

italiaanse restaurants in gent
 
De 10 beste Italiaanse restaurants in Gent TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste Italiaanse restaurants in Gent, België. Restaurants in Gent. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Italiaanse restaurants in Gent.
Italiaans restaurant in Gent Osteria Delicati.
Het wijst op een plaats waar men kan genieten van een lekker glaasje wijn, maar ook een lekker hapje kan eten: eenvoudige, maar authentieke Italiaanse gerechten. Dit is dan ook de missie van Osteria Delicati: de échte, traditionele, Italiaanse keuken op de kaart zetten in Gent.
Italiaans restaurant Gent goudengids.be.
Kraanlei 53, 9000 Gent. Zaterdag 1800: 2200.: Diet in the Box. 7 Marco Polo Trattoria. Serpentstraat 11, 9000 Gent. 8 La Bussola. Antwerpsesteenweg 7, 9000 Gent. 9 Per Bacco. Sint-Jacobsnieuwstraat 56GV, 9000 Gent. 10 San Marco. Bennesteeg 10, 9000 Gent.
Home.
Il Folletto, is een uniek concept van Italiaans eten die dicht aan het centrum van het stad Gent België gelegen is, een unieke plaats waar men kan genieten van de beste attenties en gerechten samen met een aangename en familiare sfeer. Sinds 2003 bied deze restaurant en hun vertegenwoordigers deze stad het beste van hunzelf om ons hun traditionele Italiaanse keuken voor te brengen.
Italia Grill Italiaans Restaurant Gent Italiaans restaurant te Gent.
Wilt u in Gent eens echt genieten van de overheerlijke Italiaanse keuken, probeer dan absoluut Italia Grill aan het Sint-Annaplein. Girolamo Ricchitelli en zijn vrouw Pascale zullen u er met de typische zuiderse hartelijkheid ontvangen en u de heerlijkste Italiaanse gerechten opdienen.
Barbaro De Hipste adresjes van Gent.
Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken. koffie en zoet. Getest en goedgekeurd. eten en drinken, Nieuwe adresjes. Geplaatst door hipsteadresjesgent on 21 november 2016 1 december 2016. Geopend vanaf 5 november 2016 in de Rodekoningstraat 12 Patershol. Barbaro is een Italiaans restaurant met een hoek af. Vergeet de clichés, hier proef je originaliteit. De mensen bij Barbaro houden van biologische ingrediënten, lokale producten en een beetje rock n roll op je bord. Je kan ze ook kennen van hun andere zaak Caffè Rosario, de koffiebar aan het Emile Braunplein. Antipasti en pizza, thats it maar dan wel steengoed. Geen Quattro Stagioni, maar een Flying Carpet, Show Me The Honey, Ricotta Soundsystem of Shrimp My Ride rechtstreeks uit de oven. Desserts komen er dan weer in de vorm van een pizza met marshmallows en cookie crumble! Een verdere glimp van het menu opvangen, doe je hier. Zelfs de cocktails zijn vernieuwend en vegetariërs blijven zeker niet op hun honger zitten. De bediening gebeurt bovendien met Italiaanse flair.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
In de categorie hip en puur in het centrum van Gent is Le Baccanti een recente aanwinst. Deze wijnbar met amper 20 plaatsen huist in een leuk pand en serveert ook een piccola cucina beperkte keuze aan antipasti, primi en secondi. Het restaurant is eenvoudig maar zeer gezellig ingericht met veel hout en leuke formica tafelbladen. Wat bloemen en kaarsen op de tafels maken de warme, ongedwongen sfeer compleet. Goedkoop is het hier niet, maar je geniet dan ook van een zeer pure Italiaanse keuken, perfect volgens de regels van de kunst bereid, met uiterst verse topproducten.

Contacteer ons