Zoeken naar italiaanse restaurants in gent

italiaanse restaurants in gent
 
Italiaans restaurant Gent goudengids.be.
Waaistraat 14 9000 Gent. 4 Le Baan Thaï.
FIRENZE.
Witte tafellakens aardewerken wijnkannetjes de overheerlijke geur van vers gebakken pizza een ode aan La Mamma en Italiaanse landschappen in trompe loeil vorm aan de muur Firenze is een authentiek Italiaans restaurant. Niet alleen het kader werd op en top Italiaans gehouden maar ook de keuken. De allerbeste pizzas pastas vlees en visgerechten uit Italië staan op het menu en er wordt gezworen bij verse kwaliteitsproducten. Bovendien kan u al dit lekkers ook meenemen om er thuis verder van te genieten! Ook de bediening doet Italië alle eer aan vriendelijk joviaal en correct. Het restaurant is bovendien zeer kindvriendelijk. Van student tot kunstliefhebber hier komen ze allemaal graag op bezoek!
Italiaans restaurant Gent Overzicht Pocketresto.be.
47 restaurants gevonden in Gent. 150 m van centrum Gent. 210 m van centrum Gent. 290 m van centrum Gent.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Gent TripAdvisor.
Dingen om te doen. Beste Italiaanse restaurants in Gent België.
Eten Resto Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Sinds deze winter is het eindelijk zover. reactie 02/09 Stefanie Het eten is er oké maar er zijn betere Italiaanse restaurants. 2 reacties geef jouw reactie. Sint-Jacobsnieuwstraat 56 9000 Gent Tel 09/324.83.32. Meer zon in het bord graag! Osteria Per Bacco ricerca del gusto antico. Het klinkt als een aria van Verdi maar het is de naam van een nieuwe delicatessewinkel annex restaurant en wijnhandel. Nieuwsgierig gaan we op. reactie 03/07 Antonio Veel te duur. Voor die prijs echte wel betere en vooral ook gezelligere Italianen in en om Gent. Nee 2 reacties geef jouw reactie. Il Mondo di Miccoli Italiaans.
Italiaans restaurant in Gent Osteria Delicati.
Dit is dan ook de missie van Osteria Delicati de échte traditionele Italiaanse keuken op de kaart zetten in Gent. Ga naar je Mobile MS. Osteria Delicati uw Italiaans restaurant in Gent. Drabstraat 17 9000 Gent.
Per Bacco Italiaans Restaurant in het centrum van Gent.
Als een echte osteria stellen wij onze deuren open voor elke genieter. Osteria Per Bacco kun je vinden in hartje Gent. Onze zaak omvat een osteria een negozio en een degustazione. Op deze site kan je ons menu van de verschillende gangen antipasti primi secondi dolci en onze wijnkaart lezen die we in onze osteria serveren. Deze worden maandelijks aangepast. Onze negozio winkel biedt een ruim assortiment van uit Itali gemporteerde ingredinten zoals onder meer pasta kazen en charcuterie. Daarnaast is het mogelijk om in onze degustatieruimte een fijne selectie aan wijnen te proeven. We verwelkomen u graag in onze zaak! Michele Claudio en Jeroen. Bestel uw cadeaubon Reserveer online.
Barbaro De Hipste adresjes van Gent.
De Hipste adresjes van Gent. Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken Nieuwe adresjes. Geplaatst door hipsteadresjesgent on 21 november 2016 1 december 2016. Geopend vanaf 5 november 2016 in de Rodekoningstraat 12 Patershol. Barbaro is een Italiaans restaurant met een hoek af. Vergeet de clichés hier proef je originaliteit. De mensen bij Barbaro houden van biologische ingrediënten lokale producten en een beetje rock n roll op je bord.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel HLN.be.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel. Door redactie 20/03/15 14u15 Bron Goesting. Een beter woord om de Italiaanse keuken zo mogelijk de beste ter wereld te omschrijven bestaat er niet. Het nieuwe lifestylemagazine Goesting lijst voor jou de beste restaurants uit Vlaanderen en Brussel op waar je smaakpapillen een reis maken naar het echte Italië. Vol Goesting op Facebook voor meer lekkere tips. LA BELLA ITALIA IN ANTWERPEN. De Siciliaanse chef van dit restaurant ontvangt zijn klanten alsof ze bij hem thuis komen eten.

Contacteer ons