Op zoek naar gent italiaans restaurant?

gent italiaans restaurant
 
Italiaans restaurant Gent goudengids.be.
54 resultaten voor italiaans restaurant Gent. Koop deze gegevens. 1 Aperto Chiuso. Sleepstraat 82, 9000 Gent. 2 Il Mezzogiorno. Baudelokaai 17, 9000 Gent. 1200: 1400, 1400: 1800, 1800: 2230.: 3 Le Baccanti. Waaistraat 14, 9000 Gent. 4 Le Baan Thaï.
Italiaans eten in Gent.
Italiaans eten in Gent. Created by Elise Descamps Updated On: November 4, 2013. Omdat ik het niet zo eenvoudig vind om te zeggen dewelke nu mijn favoriete Italiaan is in Gent. Ze zijn allemaal okee tot zeer okee, maar net echte love spots. Sleepstraat 82, Gent, Oost-Vlaanderen. Italian Restaurant Tolhuis 32 tips and reviews.
Italiaans restaurant Gent 1207.be.
Vink het vakje aan om enkel te zoeken in deze gemeentes. Vink het vakje aan om enkel te zoeken op deze activiteiten. Italiaans restaurant 22. Vis en Zeevruchten restaurant 1. Italiaans restaurant in Gent. Vlaanderenstraat 44, 9000 Gent. Vis en Zeevruchten restaurant.
Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Donkere balken, trompe-l'oeils' op de muren, stofjes met drukke motieven. Het decor van restaurant Firenze is op en top Italiaans, en de sfeer zit hier meteen goed. Wij worden met zwier naar onze. reactie 07/09 Patrick Klassieker in Gent en terecht.
Giardino di Roma Restaurant italiaanse keuken Gent CityPlug.
Beste Italiaans restaurant in Gent, zeker. Misschien wel het enige echte Italiaans restaurant. Als je de wijze van bediening niet kunt hebben, haak gerust af. Op die manier is het voor de liefhebbers makkelijker om te reserveren. Nuttig 2 Nutteloos 0.
Italia Grill Italiaans Restaurant Gent Italiaans restaurant te Gent.
Wilt u in Gent eens echt genieten van de overheerlijke Italiaanse keuken, probeer dan absoluut Italia Grill aan het Sint-Annaplein. Girolamo Ricchitelli en zijn vrouw Pascale zullen u er met de typische zuiderse hartelijkheid ontvangen en u de heerlijkste Italiaanse gerechten opdienen. Al sinds de opening van restaurant Italia Grill in 1972 werkt Girolamo er in de keuken om voor u authentieke en traditionele Italiaanse pastas en schotels te bereiden.
Firenze in Gent is een smaakvol Italiaans restaurant.
Firenze in Gent is dan ook heel bekend in Gent en het restaurant draait al een tijdje mee in de Gentse wereld. Het mag dan misschien niet zo pittoresk ogen dan Firenze zelf, het restaurant slaagt er wel in je even in Italië te laten wanen. En dan bedoel ik niet; omringd door machos, maar wel in een gezellige bedoening. Als ik Italiaans eet, bestel ik graag de Classic der Classics in de Italiaanse antipasti: vitello tonnato.
Al Castello Heerlijke Italiaanse keuken vlakbij het Gravensteen in Gent.
Vlakbij het Sint-Veerleplein en in de schaduw van het Gravensteen in Gent vind je het authentieke ristorante-pizzeria Al Castello. Sinds 1991 reeds een gevestigde waarde. Papa Pino en zn zonen Stefano, Domenico en Lorenzo zorgen er voor de echte Italiaanse familiale warmhartige sfeer.
Italiaans restaurant Gent Overzicht Pocketresto.be.
47 restaurants gevonden in Gent. alfabetisch afstand relevantie. 150 m van centrum Gent. pizzeria, restaurant, Italiaans. 210 m van centrum Gent. pizzeria, restaurant, Italiaans. 290 m van centrum Gent. restaurant, Italiaans, Siciliaans. In Bocca Lupo. 370 m van centrum Gent.

Contacteer ons