Zoeken naar gent italiaans restaurant

gent italiaans restaurant
 
FIRENZE.
Van kleins af aan ga ik naar de Firenze. Telkenmale word ik met dezelfde warme vriendelijkheid ontvangen en bediend. Het is de leukste plek in Gent om lekker, ontspannen en gezellig te eten. Beste Italiaans restaurant in Gent 5 / 5.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Gent TripAdvisor.
Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten gevonden binnen 40 km van Gent. Breid je zoekopdracht uit. 1 van 72 resultaten. Italiaans Mediterraan Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Leuke setting 05/02/2018. 2 van 72 resultaten. Italiaans Pizzeria Vis en zeevruchten Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Lekker en Italiaans gastvrij 21/01/2018. 3 van 72 resultaten. Italiaans Belgisch Café Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Heerlijke Latte 28/01/2018. 4 van 72 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Lekkere Italiaan 27/10/2017. 5 van 72 resultaten. Italiaans Vis en zeevruchten Europees Mediterraan Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Heel lekker en super sympathiek 21/02/2018. Lekker authentiek italiaans 28/01/2018. In bocca lupo. 6 van 72 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs. Verzorgd en lekker 22/12/2017. 7 van 72 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs. Heel goed 13/02/2018. zeer lekker gegeten en super gezel 10/01/2018. 8 van 72 resultaten. Italiaans Pizzeria Europees Geschikt voor vegetariërs. Beste Italiaans restaurant van Gen 19/02/2018.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
In een gezellig Italiaans interieur kun je alle klassiekers van de Italiaanse keuken proeven, van pizza's' en pasta's' tot vis en vleesgerechten. Stevige en lekkere kost in vaak royale porties, en dat voor een zeer correcte prijs. Het kan hier dan ook gezellig druk worden, maar het personeel doet zijn best om het iedereen naar de zin te maken. Leuk detail: bij het aperitief verschijnt steevast een hapje op tafel. Brusselsesteenweg 414, 9050 Ledeberg, 0473/27.38.21, La Vita è Bella op Facebook. 25 Johan Martens. In de categorie hip en puur in het centrum van Gent is Le Baccanti een recente aanwinst. Deze wijnbar met amper 20 plaatsen huist in een leuk pand en serveert ook een piccola cucina beperkte keuze aan antipasti, primi en secondi. Het restaurant is eenvoudig maar zeer gezellig ingericht met veel hout en leuke formica tafelbladen.
Pane Vino Trattoria Pizzeria Gent Italiaans Restaurant Pane Vino. Lekkere pizza pasta in hartje Gent.
ONTDEK TRATTORIA PIZZERIA PANE VINO IN GENT. Trattoria Pizzeria Pane Vino is al sinds 2002 een gevestigde waarde in de Foodie straat van Gent. De families Gandolfo Longo serveren al 15 jaar heerlijke pizzas en pasta in dit authentieke Italiaans restaurant.
Home.
Il Folletto, is een uniek concept van Italiaans eten die dicht aan het centrum van het stad Gent België gelegen is, een unieke plaats waar men kan genieten van de beste attenties en gerechten samen met een aangename en familiare sfeer. Sinds 2003 bied deze restaurant en hun vertegenwoordigers deze stad het beste van hunzelf om ons hun traditionele Italiaanse keuken voor te brengen.
Italia Grill Italiaans Restaurant Gent Italiaans restaurant te Gent.
Wilt u in Gent eens echt genieten van de overheerlijke Italiaanse keuken, probeer dan absoluut Italia Grill aan het Sint-Annaplein. Girolamo Ricchitelli en zijn vrouw Pascale zullen u er met de typische zuiderse hartelijkheid ontvangen en u de heerlijkste Italiaanse gerechten opdienen. Al sinds de opening van restaurant Italia Grill in 1972 werkt Girolamo er in de keuken om voor u authentieke en traditionele Italiaanse pastas en schotels te bereiden.
Barbaro De Hipste adresjes van Gent.
Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken. koffie en zoet. Getest en goedgekeurd. eten en drinken, Nieuwe adresjes. Geplaatst door hipsteadresjesgent on 21 november 2016 1 december 2016. Geopend vanaf 5 november 2016 in de Rodekoningstraat 12 Patershol. Barbaro is een Italiaans restaurant met een hoek af.
The 10 Best Italian Restaurants in Ghent TripAdvisor.
Best Crab in Ghent. Popular Restaurant Categories. Breakfast Restaurants in Ghent. Lunch Restaurants in Ghent. Dinner Restaurants in Ghent. Bakeries in Ghent. Coffee Tea in Ghent. Desserts in Ghent. Food Delivery Restaurants in Ghent. Kid Friendly Restaurants in Ghent. Late Night Restaurants in Ghent. Restaurants for Group Dining in Ghent. Restaurants for Special Occasions in Ghent. Restaurants with Outdoor Seating in Ghent. Romantic Restaurants in Ghent. Restaurants near Hotel Carlton. Restaurants near Hotel Harmony. Restaurants near Sandton Grand Hotel Reylof. Restaurants near Ghent Marriott Hotel. Restaurants near Aparthotel Castelnou. Restaurants near NH Gent Belfort.

Contacteer ons