Op zoek naar vleesrestaurant gent?

vleesrestaurant gent
 
Du Progres Een must voor wie het centrum van Gent bezoekt.
Zo blijft Du" Progres" onovertroffen op het gebied van prijs-kwaliteit en zijn de huisrecepten een regelrecht succes! Restaurant Du Progres serveert onvervalste Belgische klassiekers en is beroemd om z'n' pure, eerlijke smaken en de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk hier foto's' van onze vernieuwde keuken.
De 5 beste steakhouses in Gent TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Patershol. Hotels in de buurt van Design museum Gent. Hotels in de buurt van STAM Ghent City Museum. Alle restaurants in Gent. Populaire keukens in Gent. Café restaurants in Gent. Fastfood restaurants in Gent. Frans restaurants in Gent.
De beste hotspots voor carnivoren NewPlacesToBe.
Daarnaast specialiseert Colonel zich ook in andere Franse, culinaire producten: worst van Aveyron, Sint-Jacobsnoten uit Dieppe of allerlei verfijnde kazen. Het interieur is ook een bezoek waard: de vloer is gemaakt van ovengebakken tegels, de muur bestaat uit steenmozaïek en de banken zijn bedekt met leer. Hendrik Dierendonck, de kwaliteitsslager met nationale faam, opende midden januari een vleesrestaurant in Koksijde.
Oak Gent.
Publiek.
PAMPAS HOME.
Ontdek Pampas Jourdan. T 32 03 475 16 23. Zo do: 18u 22u. Vrij za: 18u 23u. Pampas vlot bereikbaar. T 32 09 233 68 66. Ma do: 18u 22u. Vrij za: 18u 23u. Zo: 12u 1430.: Parkeren in Gent.
t Fondueloft Fondue Grill restaurant in Gent.
Heerlijk tafelen a volonté! Onze fondue's' en grills zijn à volonté en worden geserveerd met huisgemaakte sausjes, salades, frietjes, krieltjes of aardappel in de schil met lookboter. Menu's' all-in vanaf 36, inclusief drank. Jarige eet gratis. t Fondueloft trakteert op jouw verjaardag!
Lunch of diner? Vleesrestaurant Gillis Gerijpt vlees Dry aged meat.
Gillisen is culinair genieten. Restaurant Gillis is the place-to-be in Gent voor de échte vleesliefhebber. Chef Omer serveert enkel het beste gerijpt vlees uit België, Frankrijk, Spanje, Italië, Puur vlees. Het Gillis team verwelkomt u graag in de Hoogstraat 23 te Gent.

Contacteer ons