Meer resultaten voor vleesrestaurant gent

vleesrestaurant gent
 
De beste hotspots voor carnivoren NewPlacesToBe.
Daarnaast specialiseert Colonel zich ook in andere Franse, culinaire producten: worst van Aveyron, Sint-Jacobsnoten uit Dieppe of allerlei verfijnde kazen. Het interieur is ook een bezoek waard: de vloer is gemaakt van ovengebakken tegels, de muur bestaat uit steenmozaïek en de banken zijn bedekt met leer. Hendrik Dierendonck, de kwaliteitsslager met nationale faam, opende midden januari een vleesrestaurant in Koksijde.
De 5 beste steakhouses in Gent TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Patershol. Hotels in de buurt van Design museum Gent. Hotels in de buurt van STAM Ghent City Museum. Alle restaurants in Gent. Populaire keukens in Gent. Café restaurants in Gent. Fastfood restaurants in Gent. Frans restaurants in Gent.
Midtown Grill American Steakhouse Midtown Grill Ghent.
Dine at Midtown Grill on any Friday evening and enjoy a discounted room rate at the Ghent Marriott Hotel Book your room today, using promocode LPR via the Marriott.com website or via 09/269 77 22. Complimentary valet parking for our guests.
Du Progres Een must voor wie het centrum van Gent bezoekt.
Openingsuren: 11u30 tot 22u Gesloten op zondag en maandag. het restaurant zal gesloten zijn vanaf zondag 15 januari tot en met donderdag 15 februari en dit wegens totale verbouwing van de keuken. honden zijn niet toegelaten in het restaurant. Du Progres, Alle rechten voorbehouden.
Oak Gent.
Uw restaurant in het hart van Gent.
Aroma is gelegen in de Donkersteeg te Gent op een boogscheut van het stadhuis, de stadshal en het Belfort. Midden in het historische centrum verbindt dit bruisend pittoreske straatje, met zijn hippe winkeltjes en sfeervolle eethuisjes, de Korenmarkt met het Emiel Braunplein.
PAMPAS HOME.
Lunch of diner? Vleesrestaurant Gillis Gerijpt vlees Dry aged meat.
Restaurant Gillis is the place-to-be in Gent voor de échte vleesliefhebber. Chef Omer serveert enkel het beste gerijpt vlees uit België, Frankrijk, Spanje, Italië, Puur vlees. Het Gillis team verwelkomt u graag in de Hoogstraat 23 te Gent. Regelmatig organiseren wij ook Gillis Winemakers diners.

Contacteer ons