Resultaten voor vegetarisch restaurant gent

vegetarisch restaurant gent
 
Uit eten EVA maakt het plantaardig.
Kamstraat 33 3040 Neerijse. Approved by EVA. Markies de Salade. Xavier de Cocklaan 69 9831 Deurle. Approved by EVA. Landjuweelstraat 23 9050 Ledeberg. Approved by EVA. Restaurant Bar Lof. Hoogstraat 36 9000 Gent. Approved by EVA. Huysmansstraat 126 3128 Baal.
Vegetarisch restaurant palmt brasserie De Poel in Gent Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Vegetarisch restaurant palmt brasserie De Poel in. 07/09/2017 om 0556: door Karel Van Keymeulen Print Corrigeer. Foto: Frederiek Vande Velde. Gent Het bio-vegetarische restaurant Lekker GEC zet negen maanden lang de kookpotten op het vuur in de voormalige brasserie De Poel, in de ACV-gebouwen aan de Poel in Gent.
Ontdek onze creatieve vegetarische wereldkeuken Greenway.
Wat dacht je currysalade, preisala. RT @TobiasLeenaert: The 12 Habits of Highly Effective Vegans In my humble opinion, being a highly effective vegan is not first and. RT @Desemenzo: Trots op samenwerkenannonu @foodinspiration vision2018 @Greenway_Foods https//t.co/lIHseYoM7U.: Download ons restaurant menu.
Komkommertijd Vegetarisch buffet restaurant te Gent.
Wij wensen iedereen een fijne zomer. Open van 11u45 tot 14u30, en van 18u00 tot 22u30. Maandag en zaterdagmiddag gesloten. Wij zijn open op feestdagen, behalve als die op een maandag vallen. Veganistisch All-You-Can-Eat Buffet. Reep 14B, 9000 Gent Belgi.
De favoriete vegetarische restaurants van De Standaard De Standaard.
Ferdinand Lousbergskaai 134, 9000 Gent, www.fabula-rasa.be. Het biologisch vegetarisch restaurant Tuin van Eten serveert niet alleen lekkere, gezonde gerechten zonder vlees en vis, maar heeft ook gluten en lactosevrije gerechten op de kaart staan. Kortrijksesteenweg 573, 9000 Gent, www.restauranttuinvaneten.be. Het vegetarische restaurant De Zuidkant is een kersverse aanwinst in de Arteveldestad, weliswaar niet in het centrum, maar in Gentbrugge.
De Groene Waaier Vegetarisch restaurant.
We specialiseren ons in de Ayurvedische keuken uitsluitend vegetarisch met veelal veganistische opties, maar hebben ook veel mediterrane invloeden, het belangrijkste is dat het lekker is! We bieden ook catering aan voor evenementen. De keuken en catering is dagvers, bio, fair en lokaal met een wilde kruidentuin achter het restaurant.
vegetarisch restaurant Gent Overzicht Pocketresto.be.
Laat het ons weten! vegetarisch restaurant Gent Overzicht Pocketresto.be IKIOSK NV 2015 Voorwaarden Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat. Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven. Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte.
De Appelier Vegetarisch restaurant.
Openingsuren en sluitingsdagen. Welkom op de website van De Appelier, vegetarisch dagschotelrestaurant. JAARLIJKS ZOMERVERLOF VAN 15 JULI TOT 6 AUGUSTUS 2017. Vanaf nu ook dranken van het moment: onze krijtborden houden je op de hoogte! 13, Troubadour Blond, cava met vlier, appel-gembersap.
Restaurant Avalon.
duurzaam vegetarisch restaurant. Gezond en bewust leven start op je bord. In ons biologisch en vegetarisch restaurant serveren we 100% plantaardige natuurvoeding die kraakvers en seizoensgebonden is. Door samen te werken met lokale bioboeren maken we de cirkel rond. Als het lekker, gezond en duurzaam kan, waarom dan niet?

Contacteer ons