Resultaten voor vegetarisch restaurant gent

vegetarisch restaurant gent
 
Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Koningin Maria Hendrikaplein 4-5 9000 Gent Tel: 09/242.87.50. Vegetarisch met een handleiding. In het Gents Ecologisch Centrum GEC op het Maria Hendrikaplein huist ook het bijna 100% veganistisch restaurant lekker Gec. Samen met een vriendin die niet helemaal thuis is in het.
Uit eten EVA maakt het plantaardig.
Kamstraat 33 3040 Neerijse. Approved by EVA. Markies de Salade. Xavier de Cocklaan 69 9831 Deurle. Approved by EVA. Landjuweelstraat 23 9050 Ledeberg. Approved by EVA. Restaurant Bar Lof. Hoogstraat 36 9000 Gent. Approved by EVA. Huysmansstraat 126 3128 Baal.
Uit eten in Gent groenachterjeoren.
Jan-Baptist Guinardstraat 9, tussen het Zuid en het St-Pietersplein. Volledig vegetarisch restaurant en een veggie pionier in Gent. Elke dag een nieuwe dagschotel met diverse granen, warme groenten rauwkost, een quiche, vegetarische burger of peulvruchten. s Avonds ook spaghetti. Het water is gratis.
De beste restaurants in Gent: Top 10 en promoties Resto.be.
Meest gereserveerd deze maand Gent. Beste __js-kosName__ Restaurants in __js-neighbourhood__ __js-location__ Beste Restaurants in __js-neighbourhood__ __js-location__ Beste Restaurants in __js-location__ De beste restaurants in %s: Top 10 en promoties Resto.be Restaurants. restaurant gevonden restaurants gevonden. Paasmenu's' in Gent Resto Top 10 Gent Promoties Gent GaultMillau restaurants Gent Michelin sterrenrestaurants Gent Nieuwe restaurants Gent Meest gereserveerd deze maand Gent.
De Warempel.
In 2014 evolueerde De Warempel van vegetarisch naar flexitarisch restaurant met de toevoeging van visgerechten. In ons restaurant te Zandberg 8, 9000 Gent, is er plaats voor 40 personen. We zijn maandag tot en met zaterdag open van 11u45 tot 14u en vrijdag en zaterdagavond ook van 18u tot 21u.
Komkommertijd Vegetarisch buffet restaurant te Gent.
Wij wensen iedereen een fijne zomer. Open van 11u45 tot 14u30, en van 18u00 tot 22u30. Maandag en zaterdagmiddag gesloten. Wij zijn open op feestdagen, behalve als die op een maandag vallen. Veganistisch All-You-Can-Eat Buffet. Reep 14B, 9000 Gent Belgi.
De favoriete vegetarische restaurants van De Standaard De Standaard.
Ferdinand Lousbergskaai 134, 9000 Gent, www.fabula-rasa.be. Het biologisch vegetarisch restaurant Tuin van Eten serveert niet alleen lekkere, gezonde gerechten zonder vlees en vis, maar heeft ook gluten en lactosevrije gerechten op de kaart staan. Kortrijksesteenweg 573, 9000 Gent, www.restauranttuinvaneten.be. Het vegetarische restaurant De Zuidkant is een kersverse aanwinst in de Arteveldestad, weliswaar niet in het centrum, maar in Gentbrugge.
De Groene Waaier Vegetarisch restaurant.
We specialiseren ons in de Ayurvedische keuken uitsluitend vegetarisch met veelal veganistische opties, maar hebben ook veel mediterrane invloeden, het belangrijkste is dat het lekker is! We bieden ook catering aan voor evenementen. De keuken en catering is dagvers, bio, fair en lokaal met een wilde kruidentuin achter het restaurant.
Vegetarisch restaurant palmt brasserie De Poel in Gent Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Vegetarisch restaurant palmt brasserie De Poel in. 07/09/2017 om 0556: door Karel Van Keymeulen Print Corrigeer. Foto: Frederiek Vande Velde. Gent Het bio-vegetarische restaurant Lekker GEC zet negen maanden lang de kookpotten op het vuur in de voormalige brasserie De Poel, in de ACV-gebouwen aan de Poel in Gent.

Contacteer ons