Meer resultaten voor restaurant alice gent

restaurant alice gent
 
Contact http//www.alice-gent.be.
ALICE staat achter dit project want het blijkt nu nog veel meer dan voorheen zeer aangenaam vertoeven in onze stad. Fietsen in Gent is nu een aangenaam vervoermiddel. Maar ALICE blijft echter zoals voorheen nog steeds perfect bereikbaar met de auto via De Papagaaistraat en Gebroeders Van de Veldestraat of via de Hoogstraat. Parking St Michiels P7 op de parkeerroute is net naast ALICE gelegen. Alice Onderbergen 6 9000 Gent. info@alice-gent.be 09 277 92 35. Brunch op kerstdag bij ALICE. Zoals alle zondagen zullen we ook een brunch organiseren op zondag 25 december. Maar we doen er dan uiteraard wel een schepje bovenop.
Alice Gent Eten Resto Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Ook jammer dat er bij reservatie niet gemeld werd dat we op een bepaald uur moesten buiten zijn voor de volgende shift. Devi-Shri Vancoillie 10/09/15 1303. Een echte aanrader in Gent. De sfeer en interieur in het restaurant is zo inspirerend en gezellig. Het eten is echt heel lekker en met liefde gemaakt. Zo fier als Gentenaar om zo een mooie zaak in onze buurt te hebben. Heb er lekker ontbeten! Brunch om 12 uur. Je verwacht toch dat de plato's klaar staan en goed gevuld op een brunchbuffet? Niet dus deze waren half of sommige bijna leeg van vorige shift.
Lunchrestaurant tearoom Alice Gent Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Adres Onderbergen 6 St Michielsparking next door Gent 9000 België Voorheen Restaurant Alice. Locatie Europa België Vlaanderen Oost-Vlaanderen Gent. Telefoonnummer 32 9 277 92 35. Is dit uw TripAdvisor-vermelding? Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen uw profiel bij te werken en nog veel meer. beter advies betere prijs betere reis. 2017 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap. TripAdvisor LLC is geen boekingsagentschap en onze dienstverlening aan de gebruikers van deze site is kosteloos meer. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.
Alice Gent serveert heerlijke lunchgerechten naar de recepten van Alice.
Brunch op kerstdag bij ALICE. Zoals alle zondagen zullen we ook een brunch organiseren op zondag 25 december. Maar we doen er dan uiteraard wel een schepje bovenop. Voor 49 euro/pp geniet je van een glaasje champagneverse sappen en koffie of thee naar believen en een buffet met alles erop en eraan zoals ALICE het in de jaren 60 ook zou geserveerd hebben op feestdagen.
Menukaart http//www.alice-gent.be.
bvb op dinsdag bestellen is afhalen op donderdag. Afhalen kan van dinsdag 15u00 t.e.m zondag 15u00 en dat dagelijks vanaf 08u30. Brunch op kerstdag bij ALICE. Zoals alle zondagen zullen we ook een brunch organiseren op zondag 25 december. Maar we doen er dan uiteraard wel een schepje bovenop. Voor 49 euro/pp geniet je van een glaasje champagneverse sappen en koffie of thee naar believen en een buffet met alles erop en eraan zoals ALICE het in de jaren 60 ook zou geserveerd hebben op feestdagen.
Alice Gent PocketResto.
09 277 92 35. Alice in de media. Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 05 02 2015. De rhônewijn is lekker kruidig en krijgt het gezelschap van knapperige koekjes met kaassmaak geserveerd in vintage wit porselein.
Alice Ontbijt en brunch Onderbergen 6 Gent Oost-Vlaanderen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Schrijf een review Foto toevoegen Delen Opent een popup Favoriet Opent een popup. Wissel begin en eindpunt om Begin van. Begin van Wissel begin en eindpunt om. Onderbergen 6 9000 Gent. Telefoonnummer 09 277 92 35. Restaurants Ontbijt en brunch Restaurants Frans Restaurants Cafés. Foto van Alice Gent Oost-Vlaanderen België door Erik D. Foto van Alice Gent Oost-Vlaanderen België door Erik D. Bekijk alle 6 foto's. Aanbevolen reviews voor Alice.
Reserveer bij Restaurant Alice in Gent Oost-Vlaanderen Restaurant reserveren in Gent.
Het team van Petit Coeur uit Gent besloot om even verderop een nieuwe uitdaging aan te gaan onder de naam Alice met hetzelfde enthousiasme maar aangevuld met nieuwe gerechten en in een aangepast interieur. Alice staat voor Le goût de la nouvelle grandeur klassiekers in een uniek jasje. Bij Alice kan je dus binnenkort terecht voor ontbijt brunch op zondag lunch en zelfs late lunch. Wie geen grote honger heeft is natuurlijk ook welkom voor een coupe high tea koffie en een lekker stuk taart als afsluiter.
Veiligheidscontrole nodig.

Contacteer ons